Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je vazne nejaky duvod proc hrat tohle "for free" nez Battlefield 2 & Bad Company 2.
    Obe zminovane hry jsou uz pod 500Kc, hracskou zakladnu maji porad obrovskou, takze mi celkem unika smysl tohoto "free" Battlefieldu.
    Chapu,ze chteji hrabat penize,ale aby uspeli, tak by podle me museli prijit s necim novym, kdezto podle obrazku tahle hra nic takoveho nenabizi.
    • je to sice shit, ja to hrat nikdy nebudu, ale zase chapu, ze je jeste dost lidi, kteri maji slabe masiny a chteji si vyzkouset system battlu zadarmo. takze proc ne, ale je to shit ;)
    • mmrrxx
      hm, BF2 tu stoji 10e, takze vravite ze ten forfree nie je taky dobry ako povodny BF2 ?
      • Radeji za par supu kup stary Battlefield 2, nebo zkus treba lehce konzolovy Bad Company 2.
        Lidi to hrajou porad, zbrane a hodnosti si odemykas hranim a krome originalky si nic dalsiho kupovat nemusis.
  • No...tak todle se hodí třeba na pracovní komp, při dlouhých dnech :-D...tušim, že to nějaký svinstvo stejně stahuje, ač byl proklamovaný jako "browser game"...v opačnym případě pro slabý železo, ale jinak...i když celkem staré tak BC2 furt lepší...tady se mi líbilo pomalejšší způsob boje...hraju za normálního vojcla od včerejška, a s tou základní samopalem se dá taky zabít...někoho se základním samopalem, je smutné, že máte jen 40 nábojů (nevim jestli je možnost zvýšení kapacity) takže na větší dálku s tim jednoho panáka zabijete a na druhýho už tasíte pistolku, i když je fakt, že na AEK a colt vyděláte hned...ovšem nedoporučuju pro lidi typu "nemá to 50x antilashing, to je kravina"
    • Jo, "nejaky svinstvo" to fakt stahuje, konkretne 2GB instalaci na HDD... ty sracicky s browserem si mohli odpustit, pres ten se to akorat pousti, jinak nema zadnej vyznam.
  • budte radi ze se bud plati za hru nebo je zdama a plati se za polozky ve hre v budoucnu se bude platit hra a pak i položky
  • Keď chcem nainštalovať plugin do mozilla firefox tak mi píše chyba inštalácie... čo stým?
    • Mně se to sice nainstalovalo v pohodě, ale potom mi to píše že je problém se stažením config.file, psali na fóru, že mají nějaké problémy se serverem. To bude možná způsobovat i ten problém, co máš ty.
      • Už to ide...
  • jakoz to verny fanda BF serie jsem tuhle slataninu odzkousel ale ne moc dlouho :) pro nekoho kdo nema bf2 original tohle muze byt pecka pro hrace ktery vlastni bf2 nebo jiny dil BF tohle dilo je neprijatelne.Je to takova napodobenina battlefield heroes (www.battlefieldheroes.com) az na to ze heroes je opravdu pohodovka u ktere se clovek i zasmeje :) u tehle hry se me chce plakat haha.Na druhou stranu pro nekoho kdo nehodla platit za hry to muze byt zabava.Pokud ocekavate nejakou vysperkouvanou a vybalancovanou hru tak tady jsem na spatne adrese.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit