-
proc jsou na tech kverech kolimatory? boze to bude blbost....
-
"Pošlapat, poplivat a zneuctít památku padlých"
2. světová válka je ještě relativně "čerstvá" událost, protože ještě žijou lidé, kteří ji zažili, takže odpor k deformaci její historie je pochopitelně silný.
Kež by takhle lidé bojovali proti tomu, jak Hollywood a herní vývojáři przní třeba Antické Řecko a nebo středověk v Evropě. -
nevím, pivo je nápoj nekňubů.....
-
To mě taky překvapilo třba BF1 se dalo chápat už jen z zhlediska historie bylo málo techniky nebo žádná ale tady to je trochu moc málo... ale nepřesnosti by se řešit měli " teda nepřesnosti" tohle je celej výmysl prodávanej jakože to tak fakt bylo, dost rozdíl podle mě 😉
-
nejakou historickou (ne)presnost neresim a je mi jedno jestli tam jsou zensky, cernosi, zbrane co se ne zcela bezne pouzivali...problemje, ze tam je strasne malo techniky...
-
Počkej kdyby ti měl vypsat všechny sqelé staré hry 😉...
-
ty seš nějakej reta*dovanej ne? nebo si pleteš termíny v češtině? už první příspěvek jsem napsal s otazníkem, následně se po tvé připomínce omluvil a krátce rozvedl, z jakého důvodu mi vypadl název hry. Čéče, ty si nějakej těžce frustrovanej. Opravdu myslíš, že jsem ve svých příspěvcích dělal chytrého? nuže dobrá.....musím tě poplácat po ramenou - ve hrách se jistě vyznáš a to holky a celkově dospělí lidé náležitě ocení :-)
Úplně ti to otevírá nové možnosti v pracovním i osobním životě, což si jistě dávno poznal.
-
Nechápu jak tohle může Ea projít (taky ne na dlouho) a že to ještě někdo bude obhajovat třeba. Mohli udělat všechno možné ale podkopat hroby historie top už je dost silná káva😈
-
Mohla být nakonec i o stupínek nižší🙂
-
Nemusel si se do něj tak pouštět vždyt to napsal s otazníkem, to chce občas klid. Ježiši😯😬
-
Pošlapat, poplivat a zneuctít památku padlých a dětem ještě snažit se nacpat do hlavy že druhá světová taková přece nebyla"
Ne opravdu to je na zblizí tohleto, kdyby jsme byli ve válce na válečný soud🤮
Výsměch jak hráčům, historikům tak všem kdo nejsou ... úplně mimo.
Nečekal bych že to kdy řeknu ale oproti tomu BF1 je věrnej válečnej simulátor!
-
Stěžoval si na předělávání faktů,vymejšlení zbraní,na techniku-zbraně v letech kdy neexistuje,na fyziku hry,na krátkost a repetitivnost kampaní.....atd. ;-)
-
Sice jsem neměl náladu sledovat 1h24min dlouhé video a spíš jsem ho rychle proklikal, ale připadalo mi, že většinu videa zabírají stížností na nedostatečnou realističnost a úplné zkreslení dějin.
Kdo ví, třeba tam někdo v tom videu byly nějaké stížnosti na EA, ale já je nenašel. Přišlo mi to, že autor videa si spíše konkrétněji stěžoval na vývojaře DICE.
-
S Tebou musí být na pivu fakt sranda.
-
no je to tvoje chyba frajere, pokud nedokážeš pochopit, že lidi jsou otráveni neustálou t*pou propagandou a překrucováním skutečnosti, která se z některých zemí valí... BFV v tomto udělalo další krok a ty bláboly z EA a DICE to ještě víc podrhly.
Začíná to neškodě propagandou cílenou na děcka a mladistvý ve hrách, pokračuje to přes filmy k dokumentům a končí to přepisováním historie... a za zapáleného patriotistu se nepovažuji, ale globalizační mašinérii bez hranic rozhodně oslavovat nebudu.
Ostatní macho řečičky co tu prezentuješ mě nechávají chladným... zatím jsi se pouze převedl jako člověk co hodně klepe do kláves, takže jediné co mě hrozí je, že puknu smíchy....
hate bude pokračovat, dokud budou produkty jako tento vycházet... máš li problém se svobodou slova budeš se muset odstěhovat do nějaké diktatůry jako čína, severní korea, švédsko, belgie nebo francie
-
dobře ale ty se sp nepočítali.a to že je to zlodějna,nepochybuji
-
milé děcko našel jsem video které ukazuje jen to že EA lže nic víc.ty si to přeber po svém
-
Nepřišel jsem se do téhle diskuze přít. Jestli to tak vyznělo, ok. Chápu, že je těžké z textu vycítit "tón" s jakým člověk píše... v diskuzích jsou evidentně všichni akorát naštvaní a naštvaně ty příspěvky i čtou. Přiznám se, že občas to tak dělám taky... Ale je jen moje blbost, že jsem se dovolil vyjádřit názor na videohru na serveru games. Tohle je fakt rakovinotvorný koutek.
Souhlasím s Tebou, že je to reskin a souhlasím i s mnoha jinými tvrzeními, které tu padají. Nikdy jsem tady tu hru neměl v úmyslu hájit do krve jako exeplární příklad skvělého designu, gameplaye a historické přesnosti a hlásat svou univerzální pravdu. Šlo mi čistě o to, že mi v tomhle případě nevadí pozměnění některých událostí v rámci narativa a příběhu, ale že se pro mě jedná hlavně o multiplayer, kde jsou mi tyhle nepřesnosti celkem u zadku a nevadilo by mi, kdyby se proti sobě postavilo něco, co se v reálu nepotkalo a napsal jsem, jak vlastně celý BF vnímám já osobně. Frenetickou akci, kde vše pompézně vybuchuje a už z toho musí být lidem jasné, že se to nemůže brát vážně. Když někdo nedokáže rozlišit jabka od hrušek a tahle hra ho má teda učit historii, tak pak asi dělají větší škodu rodiče a školství. Existují alternativy, které tu historickou přesnost nabízejí. Jsou to sice menší tituly, ale jsou tu... Že se ale zdejší vojenští experti, herní žurnalisté a zapálení patrioti začnou silně "triggerovat" a chytat za slovíčka, to jsem, pravda, nečekal. My bad.
A nedá mi to... prej typický "kývač" co hltá vše, co mu mainstream servíruje. Víš o mě kulové. Nálepkuj si doma mámu, frajere... By mě zajímalo, jestli by ses se mnou takhle bavil i v reálu, nebo bys čekal, že druhou chytneš o futra. Jsem pro to, vyklidnit hormony. Tak se zhluboka nadechnem (já taky) a půjdem si všichni po svým. Tyhle kydy mě už stejně akorát jen zdržují od práce.
-
A co konkretne? To ze si tvurci vybrali urcite udalosti a urcite obdobi a udelali hru podle sveho je holy snadno prokazatelny fakt, to neni nazor.
Ze 99% filmu inspirovanych skutecnymi udalostmi scenar a zpracovani pojme mene, ci vice po svem je snadno prokazatelny fakt, nikoli subjektivni nazor.
-
A jaký má mít význam to tvé video?? To se jako chlubíš, že jsi našel člověka, jehož subjektivní názor na hru je odlišný od recenzenta na Games.cz ?? GOOD JOB!
Sorry, ale tohle není žádné objevení Ameriky. Ještě nikdy v historii nebyla hra (nebo film), která by se líbila úplně každému!!
Jestli ti BF5 není po chuti a chceš něco reálnějšího, tak doporučuji jít hrát hry jako Post Scriptum, Red Orchestra, Verdun, Tannenberg, Rising Storm. Nikdo tě nenutí hrát BF5.