-
Vážně má smysl označovat tuto slátaninu za hru z druhé světové války?
Z druhou světovou válkou to nemá obsahově nic společného... toto je druhá světová válka asi tak, jako je druhá světová válka valkyria chronicles (ta si ale na nic nehraje a je fantasy)
SP je absolutní děs, to i nejhorší CoD má pořád o tři třídy lepší SP, MP pak trapný reskin a navíc s minimem obsahu... a jestli toto všechno nestačí, pak chování EA v posledních letech si o bojkot říká určitě...
-
-
je to hnus, nerikam ze ne, 1942ka se obraci v hrobe. Ale zase ti tam nepadaj na hlavu lootboxy... so theres that.
-
-
tak já mluvil čistě o SP, protože MP to je zvrácenost v obou případech....
-
-
Tak pokud řešíš jen singl tak ok, jen teda Battlefield je asi ta poslední hra, kde bys měl singl řešit. Série Battlefield byla, je a bude, vždy o multiplayeru. Každopádně jak někdo psal, tady se to trošku blíží k přirovnání BF3 a BF4. ....U BF1 jsem strávil hodně času, u tohoto pokračování Váhám.
-
-
neřeším jen single, proto píšu, že MP je tragédie v obou hrách. BF3 a BF4 MP ještě slušný, BF1 sice nemělo s WWI nic společného, ale docela sranda, ale BFV v MP totální reskin šmíra a navíc nula nula nic obsahu. Pokud jde o CoD, tam je MP špatný už pár let.
-
-
Není špatný jen bez inovací ale dle prodávanosti se to dá chápat.
-
-
-
-
-
-
Ja bych se rad vyjadril k tomu hejtu co se na BFV svalil. Jedni hraci kritizuji historicke nepresnosti, druzi rikaj ze je to u hry stejne nezajima, ze se chteji jen vyblbnout.
Cele je to ale o necem uplne jinym - jedna se o doktrinu feministek a levicovich idealu co se cpou do filmove kultury, knizek a filmu - treba v Britanii to doslo tak daleko, ze uci male deti ve skolce, ze typicka rodina v dobe rise rimske se skladala ze smisenych raas a doplnuji to obrazky cernoskeho otce a bile matky. A takovych pripadu muzu jmenovat hodne. Zaroven se male deti uci ze belosi jsou zli lide a nackove. BFV nese velmi jasne znamky indoktrinace Social justice warriros, neboli bojovniky za socialni svobodu, kteri ovladli vedeni znacky DICE a protlacili si propagovani a zastoupeni LBQT komunity ve hrach, vyvazeni zen 50/50 a dalsi veci co souvisi se socialni korektnosti. Totez se deje i v dalsich hrach a kvuli tomu se snasi kritika. Podobne jsou i "kvoty" ktere maji v Hollywoodu aby v kazdem filmu byl urcity pocet hercu cerne pleti homosexualove apod (proto vidite vsude v serialech aspon jednoho gaye apod, je to uplne vsude a lezou tim spouste lidi fakt na nervy). Proste se snazi do obyvatelstva indoktrinovat toleranci a zobrazovat to uuuuplne vsude. Proto se snesla na BFV kritika a zduvodneni, ze se jedna o zkresleni historie je jenom uzitecna pomucka jak to tvurcum omlatit o hlavu bez toho, aniz by hraci byli osoceni z nenavisti vuci jinym rasam a LBGTQ komunity. Na oplatku tvurci hracum opacili, ze kdyz se jim titul nelibi, tak si ho nemusi kupovat. Dusledkem toho kleslo mnozstvi predplatnych hry oproti predpokladum o 85%. Tvurci hrace nastvali kvuli totalnimu nerespektovani primarni hracske komunity - bilych heterosexualnich muzu.
Takze o tohle tady jde a ne o nejake historicke nepresnosti.
-
-
Hlavne hlavni designer, ktery obhajuje zavedeni zenskych vojacek s umelou rukou tim, ze uz nechce svoji dceri vysvetlovat, ze ve hre ze 2. sv valky nemuze hrat za zenskou postavu a ze mu da jednou historie zapravdu nevytvari hru, ale propaguje si svoji agendu. Dice mi nijak chybet nebude, dobre hry bez lootboxu prestali delat pred peknou radkou let. EA je bohuzel neznicitelna ....
-
-
Jako sci-fi střílečka resp. alternativní realita by se to snad nebýt těch bugů brát dalo. Ale stejně nechápu, proč by s sebou někdo tahal sto nábojů do pistole a jen dvacet do pušky...
No, jdu si znova nainstalovat Hidden and Dangerous 2 :D -
Tato hra je úplná katastrofa.
-
Sp =4scénáře každý 3 až 4 hry kažá o délce 8min.Za ty prachy zlodějna!
-
-
COD SP=0 minut to je teprv zlodejina!
-
-
Mohli by dat statistiky. Tipujem ze v blackoute stravia hraci 10000x viac hodin nez v single ty zlodej.
-
dobře ale ty se sp nepočítali.a to že je to zlodějna,nepochybuji
-
-
O on nekdo pocita se SP u BATTLEFIELDU ? 😱
-
-
byl oznámen tak že jo
-
-
-
-
-
PROČ.. ptám se PROČ není na úvodním obrázku ta blonďatá hottie, co je všude vidět? Druhá vojna byla přece plná takovejch vojaček - hotties - co vypadaj jak kdyby vylezli z přehlídky Victoria´s Secret 😀 jinak pochopitelně tahle alternativní historie není pro můj žaludek - skákání z 5 metrů bez úhony a používat totálně vyugradovaný zbraně jen proto, aby se 10 letý kids bavili - fakt ne. Jdu si pustit Day of Infamy :-)
-
-
No já ti nevím. jakýmkoliv způsobem srovnávat BF s DoI mi přijde jako totální prasárna, srovnáváš sandbox pvp na otevřené mapě s arenovou střílečkou s oldschoolovým gunplayem. Obě hry jsou super, ale do každé chodím z jiného důvodu.
-
chci ty lyže co jezdi do kopce a po každém povrchu
-
taky mě to překvapuje, vzhledem k tomu, jak autor této recenze sám propagoval, že konečně bude v druhé světové válce i někdo jiný, než další "nezajímavý muž běloch".....
ale souhlasím, tato hra je pohádka a s druhou světovou to nemá nic společného... ale tak dice... švédsko... to není žádné překvapení, to je takový kraj pomatený...
-
-
Doufám v prodejní propadák, to je jediné na co EA slyší...
-
"Určitou hodnotu můžou mít pro všechny hráče se zájmem o druhoválečnou historii."
Tohle prosím z recenze vyškrtnout. I já jako fanoušek Druhé světové (nikoliv odborník) jsem od první minuty narážel na hromady nepřesností a faktických chyb ze kterých se otevírala kudla v kapse. 2 minuty na Wikině mě stačili abych zjistil, že opravdu Spitfiry a Blenheimy neletěli nad Hamburkem v roce 1943 (protože by tam ani nedoletěli). Že Tigr se v roce 1941 ještě ani nevyráběl. Že Tirailleurs rozhodně netrpěli takovým rasismem jak ukazuje hra (oproti afroamerickým jednotkám v řadách USA) a mohl bych pokračovat.
Celý Singlplayer působí jako narychlo uplácaná věc z assetů z MP. Bez nápadu, bez originální myšlenky a ještě rozbitá. Za singl tak 3/10. a to jen za tu grafiku.
-
-
A to je vazne tak zasadni, ze nad Hamburgem jsou Spitfiry v roce 1943? A kdyz jsi k tomu potreboval wiki, abys to zjistil, tak je ti jasne, ze to netusi ani 99% hracu stejne jako to o tom Tigrovi atp. a nijak je to netrapi a jde o hnidopisskou marginalii?
-
-
Zkopíruji to co jsem už někde napsal k téhle diskuzi:
Pro ty, kteří mají pocit, že to není důležité: Mediá nás nejen baví ale i nepřímo vzdělávají. Díky filmům/hrám/seriálům si většina z nás umí představit jak vypadalo oblečení/život nebo třeba architektura v určitém období naší historie. Ne nadarmo se zvou odborníci přes techniku, oblečení, nebo taktiku k válečným filmům, hrám a seriálům.
Pokud nedodržuji historická fakta tak není důvod udělat hru z historického prostředí druhé světové. Mám udělat to samé co Wolfenstein. Vymyslet si nějakou alternativní historii.
-
-
To je ale tvuj ciste subjektivni nazor. Tvurci si vybrali vlastni cestu a nikde jsem nezaznamenal, ze by o hre tvrdili, ze jde o dokument z druhe svetove valky.
Ta hra se odehrava v obdobi druhe svetove valky a je ji inspirovana. To ale automaticky neznamena a nemusi znamenat, ze vse bude zcela odpovidat historii. Stejne jako si filmy inspirovane skutecnymi udalostmi mene ci vice upravuji scenar, aby byl pro divaka co nejzabavnejsi, tak si autori upravili hru podle sebe.
Takze kdyz na bojisti bojuji anglani proti nemcum, tak nad hamburgem litaji anglicke stroje a nelitaji tam mustangy, lightningy a americke bomabrdery. Uplne postaci, kdyz hra inpiruje urcite procento lidi, aby se po hrani vrhnuli na studium historie, jak to bylo doopravdy a vase narky nad marginaliemi jsou zcela zbytecne. ;-)
-
-
Ne to je jen tvůj čistě subjektivní názor.
-
-
A co konkretne? To ze si tvurci vybrali urcite udalosti a urcite obdobi a udelali hru podle sveho je holy snadno prokazatelny fakt, to neni nazor.
Ze 99% filmu inspirovanych skutecnymi udalostmi scenar a zpracovani pojme mene, ci vice po svem je snadno prokazatelny fakt, nikoli subjektivni nazor.
-
-
-
-
-
-
Uplne me to pripomina kdyz vysla po trojce, ctyrka. Trojka byla super adrenalinova atmosfericka jizda, pak vysla ctyrka zabugovana, blbe optimalizovana, a tak nejak stejna, ale presto uplne jina hra. Ten stejnej pocit mam i ted, beta me osobne teda vubec nepresvedcila, s bety BF1 sem byl nadsene.
Navic singl me prijde uz uplne ujetej, v BF1 ten singl celkem usel, ale tady to je uz uplna silenost a hovadina.
Ja osobne si pockam na BR mod a pak se rozhodnu, to je jediny co me na BF5 zajima.
-
-
Hlavně singl na DLC... škoda že něco podobného nenapadlo COD BOIIII hned by se zvedli prodeje.
-
-
Kto sa chce dozvediet aka je battlefield hra a celkovo všetky informácie o nej, nech si na you tube vyhlada kanál Tartarus Cast :) Naramne sa pobavite , pripadne si zaplačete.