Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky

nejakou historickou (ne)presnost neresim a je mi jedno jestli tam jsou zensky, cernosi, zbrane co se ne zcela bezne pouzivali...problemje, ze tam je strasne malo techniky...

• Jack1947

To mě taky překvapilo třba BF1 se dalo chápat už jen z zhlediska historie bylo málo techniky nebo žádná ale tady to je trochu moc málo... ale nepřesnosti by se řešit měli " teda nepřesnosti" tohle je celej výmysl prodávanej jakože to tak fakt bylo, dost rozdíl podle mě 😉

• Díky za postřehy v diskuzi chlapi - evidentně jsem o nic nepřišel, když jsem jako poslední Battlefield hrál ?Modern Warfare? někdy před ?10? lety. (ten díl, ve kterém byla mise z Pripjati, s velkým ruským kolem)  

• Lukass

Az nato ze to co ty rikas je Call of Duty. 

Asi trochu bordel v hlave.... 

• aha.....tak víš jak, člověk potřebuje mít v hlavě místo i na důležitější věci, než na název nějaký pakárny, kterou hrál před x-lety. Každopádně díky za opravení :-). PC mám pořád rád, ale ta dětská vášeň je už dávno pryč. V hlavě udržím jen ty subjektivní pecky, co jsem hrál a ještě občas zahraju. Zase si pamatuju spoustu důležitějších věcí, který sem v 15 nevěděl no, k čemu mi je pro život vyjmenování avatarů, zbraní a questů ze hry XY? aby mě měl Lukass za kovaného pařana? děkuji nechci - ta doba je dávno pryč, naštěstí :-)

• Lukass

Nemusis me tady psat slohovku o zivote,  priste proste nedelej chytryho,  to bude stacit. 

• ty seš nějakej reta*dovanej ne? nebo si pleteš termíny v češtině? už první příspěvek jsem napsal s otazníkem, následně se po tvé připomínce omluvil a krátce rozvedl, z jakého důvodu mi vypadl název hry. Čéče, ty si nějakej těžce frustrovanej. Opravdu myslíš, že jsem ve svých příspěvcích dělal chytrého? nuže dobrá.....musím tě poplácat po ramenou - ve hrách se jistě vyznáš a to holky a celkově dospělí lidé náležitě ocení :-)

Úplně ti to otevírá nové možnosti v pracovním i osobním životě, což si jistě dávno poznal.

• Jack1947

Počkej kdyby ti měl vypsat všechny sqelé staré hry 😉...

• Jack1947

Nemusel si se do něj tak pouštět vždyt to napsal s otazníkem, to chce občas klid. Ježiši😯😬

• Jack1947

Well, Nakonec ta kampan byla taková nemastná-neslaná, rozhodně + za poslední část za Němecekého tankistu ta byla super!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit