Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hej, a proti komu tí pobožní americkí teroristi tentokrát vlastne bojujú???
    • LOL *1* ale vlastně je to pravda ?
  • totálna zbytočnosť a hovadina... + ten trápny origin = dve veci ktoré zbytočne žerú ramku a procák - obyčajný server browser priamo v hre by bol stokrát lepší
    • Když tak strašně rádi dělají konverze z konzolí tak proč neobšlehnou i to menu.. Jak je to na PSku tak by to mělo být i na PC..
    • Damarus
      Ale steam ti nevadí že bobe? :D
      • predstav si, že mi vadí aj steam, ale ani zďaleka nie tak ako toto
  • Když si chci zahrát hru tak ji chci spustit, v menu si vybrat multiplayer, server a hrát, a ne nějaký žonglování se serverama přes browser...
    • Otevru browser, dam multiplayer, server browser. Vse hned nasteno a kdyz to spustis tak se ti proste pusti hra a ty se do ni jen prepnes. Ma to svoje mouchy hlavne co se nastaveni ve hre tyce ale to udelas jen jednou a pak uz jen hrajes. Neni to rozhodne zadny zonglovani.
      • No, momentálně mi nefunguje přihlašování se do serverů a quick match nebo jak to je taky moc nefunguje.
        Jinak, funguje již správně nastavení grafiky?
        • mas tam napsane ze probiha restart back-endu ...
        • Co ti na to mam rict? Je to porad BETA. Az budes mit na stole plnou a tohle vsechno bude rozbity tak kafrej ale zatim se to porad testuje a server browser se ti porad nacte rychle.
  • Hele ještě rádi budeme spomínat na steam ! Mně osobně steam vyhovuje.
  • H4wk
    Mne sa zda ze to niekto kto tu flamuje ani nehral, ja som to vcera a dnes hral, prave hram a aj budem hrat FULL verziu pretoze je to sakra dobra hra, a to sme este nevideli conquest v plnej parade.

Aj slepy vidi ze toto ma od BC2 na mile daleko !!!

Schovajte sa do diery odkial ste prisli...
    • Klidek, fanboy *3*
      • Proč fanboy? Já jsem svým způsobem nováček do BF série (sice jsem hrál BF2 když vyšel, ale jenom trochu, BC1 a 2 sem úplně přeskočil, protože Team Fortress 2) a to, co píše si myslím aj já. Pro hráče Bad Company tam asi nebude tolik změn co pro mě, ale vyleštěný kámen už se těžko leští, aby zářil ještě víc. Vsadím se, že naopak se v tomhle chumlu lidí co tu nadávají na hru a vše kolem ní schovává pár fanboyů jiné nejmenované hry, kteří vycítili příležitost kopnout si do Battlefieldu jenom z principu, pro změnu, když obvykle se všichni strefují do ní.
        • Ja ti nevím, ale neznamená "fanboy" neco jako ten, který tu hru má rád? Von mi tak ríkál totiz v jiné diskuzi k jiné hre, kdyz sem rikal co se mi líbí, ale já to nejak nepochopil, jak mne to muze urazit...
          • Znamená, ale z Tvého příspěvku to spíš vyplynulo jako že jí má "zaslepeně" rád.
      • H4wk
        som BF veteran (Vsetky BF hry), fanboya si nechaj, BC2 som taktiez nemal v laske.
        • To bol kompliment, on ťa balí *3*
  • No, mit statistiky a prehled jak si vedou kamosi je sice fajn.. ale nejak tak mi bude chybet klasicke menu a server browser.. ja nikdy nedam dopustit na klasicke menu a server browser.. ne takove menu jako v BC2, ale spis takove jako v Call of Duty 2 nebo puvodnim Modern Warfare. Nic mi doted nevyhovovalo vic.. A to ze tam nebyly statistiky nikoho vubec netrapilo. A mozna ze to budu jenom ja, ale v tomhle battlelogu zadny pokrok nevidim.
  • Mě to připadalo jak teleshoping.
    Totalní sra*ku popisujou jako suprovou věc.
    • Už jim tam chybí jenom Horst Fuchs
    • Nějak tak *1*
  • Koľko hráčov COD je treba k spusteniu Battlelogu?
  • Tak teda teď hraju betu a mám hodně rozporuplné reakce. Grafika je výtečná, pohyb taktéž, a přesto že mám score povětšinou K:D 1:1, nějak se do toho nemůžu dostat. Těšil sem se, ale sem zklamán, hra mi víc než cokoli jiného připomíná CSko. Zatim teda musim říct audiovizuál vynikající, ale hratelnost dost pokulhává. A co je nejhorší, vůbec na mě nedejchá nějaká válečná atmosféra, ach jo....

A opravdu nechápu na co si stěžují hráči ohledně autohealu, když stačí 3 kulky a je konec, občas i jen klasické dvě :-) nebo retardovaná jedna...

Mám furt tendenci cokoli srovnávat s Wolfem ET (sic je to arkádová FPS, kde jedna kulka do palice nestačí). Ale když tak přemýšlim, kdyby vyšel remake v novém grafickém kabátě, hned bych do toho šel.

Sniperům se sice leskne optika a jsou vidět opravdu daleko, ale v čem to pomůže to skutečně nechápu, tak jako tak mě stihnou anihilovat a ihned se přesunou.

PS: Mimochodem origin a systém spouštění hry přes inetový prohlížeč je opravdu hnus... + rady typu ALT ENTER, je to další z věcí, která mě tedy silně odrazuje. Opravdu origin je nepovedená náhražka steamu...
    • Ja ten zablesk z optik vyuzivam tak, ze jakmile se neco zaleskne tak leham k zemi a doufam, ze tam je nejaka prekazka :) Pak ho obvykle jen spotuju a plazim se jinam
      • H4wk
        ja ich obvykle zabijem ... vacsina z nich nedokaze zasiahnut pohybujuci sa ciel ... takze staci sa hybat a strielat..
        • jak kdy no, zrovna v tom parku je blby, ze kdyz se clovek postavi a zacne se hybat, tak je videt z 80% mapy. taky zalezi kdo je na druhe strane za optikou. potkal jsem tam uz par lidi co si poctivim campem a dobrou muskou dosli pro skore 30:5 jen v parku.
          • jooo, ja tam mel schvalne z hecu (sralo me, ze si ze me delali sniperi terc) poctivym kempem 15:1 :D se neda netrefit...
  • Kdyz to tak sleduju,tak hraci BC jsou z toho povetsinou nadseni.Pomerne hodne cod hracu je z toho taktez nadseno.
    A ani se jim nedivim,kdyz bf3 pusobi dojmem jako mix prave dvou zminenych her.
    Pusobi to na me tak,ze EA ve sve snaze pokorit cod vzali jako zaklad BC2,ktere do znacne miry prokopali k obrazu COD.Dali tomu nazev BF3,coz zni lepe a lepe se to pamatuje.
    A aby to nevypadalo,ze to s predhozimi BF(1942,2) nema nic moc spolecneho,tak tam pridali podporu 64 hracu,a par dalsich drobnosti.
    Ostatne vozidla ,audiovizual a 64 hracu je z pohledu EA jedny z nejsilnejsich zbrani ,ktere proti mw3 maji.
    Ostatne je to celkem logicke.Nejlepsi cestou,jak cod porazit je ta,ze se vezme nejaka zavedena znacka,pod kterou se udela cod na steroidech a pokusi se ukradnout tomu cod jeho fanousky.
    Ostatne ta snaha EA o sesazeni Activisionu z trunu je neprehlednutelna.Odhledneme li od jejich prohlasenich,kde tuto snahu vubec neskryvaji,tak se staci podivat na jejich posledni fps pociny jako nove MoH nebo Crysis 2.
    A ne,nejsem fanousek cod a jinych her,jak je tady bezne nadavano,kdyz si nekdo dovoli zkritizovat jejich modlu.
    Prvni dily BF jsem mel rad,stejne tak cod,ale to co posledni roky predvadeji s obema znackama je dost smutne.
    Stejne budou obe hry dostavat 8+/10 hodnoceni,protoze tyhle vyhypovane hry ani jine hodnoceni proste nedostavaj i kdyz si to casto vubec nezaslouzi.
    • No, taky mi vadi spousta veci, ktere v dnestni dobe pridavaji do her. Nebo se snazi vykradat napady jinych titulu pro svuj prospech.
      Ja BF3 hral a jedine co mi zatim vadilo je Battlelog (ten rozzuril opravdu hodne) nehlede na bugy kdyz to je beta. To ze hra vypada jako misenec BC2 a Cod je IMO diky tomu ze clovek rychleji chcipa, regeneruje se( i kdyz tohle uz je proste v dnestnich stricekach vsude... dabluzel) a hra se presunula do dnestni doby( BC2 mi prislo jako lehka budoucnost). Jenze pozor az na ten Regen treba v BF2 clovek taky pekne rychle chcipal az na ten regen, kdo si mylel ze regen nebude, tak se jeste nesmiril s dnestni dobou.Lepsi to nebude, asi jen horsi. A jako BC to vypada protoze to jede na enginu kterej je proste nastupcem toho predchoziho. A protoze tam makaj stejny lidi tak to proste bude vypadat stejne. Me osobne se stylizace grafiky libi. A dalsi vec proc je to podobne BC2 je to ze se tam daji likvidovat Baraky a zdi. Kdyz se to takhle rozkouskuje, tak me to proste vyhovouje nehlede na dalsi tunu vychytavek. Bezchybnou hru proste nikdy nikdo neudela tak se s tim sakra lidi smirte. Nerikam abyste kdyz se vam neco nelibi drzeli hubu, ale neprijde vam, ze uz tady bylo takovyhle stiznosti tuna a miliony. Je to jednoduchy jestli se to nekomu nelibi ruce pryc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit