-
Jedinný co mi přijde jako tragické, jsou vaše názory. Nechápu, jak někdo může hru odsoudit třeba jen na základě battlelogu. Myslím, že je to prostě nevyhnutelnej pokrok. Zvykejte si, myslm že do budoucna toho bude víc. A co se týče hry? Je to BETA proboha, nechápu jak někdo může vytlačit z krku takovej výkal, jako že se to nedá hrát, propadání do textur atd. To se všechno vyladí. Nikdo nečekal revoluční orgie, co pohltí všechny hráče světa. Hraje se to přesně tak, jak dobře to vypadalo ve videích a to mi stačí. Máte bejt rádi, že si to můžete alespon zkusit zadarmo, hlavně vy, co brečíte nad tím, že si to bez originálu pořádně nezahrajete ;)
-
-
A v čem, že přesně spočívá ta nevyhnutelnost a pokrokovost Battlelogu? Já to prostě nějak nechápu, z jakého důvodu se to vůbec zavedlo? :D Má-li někdo chuť sdílet medaili s celým světem, budovat ego nad statistikami a hecovat se s nějakým Johnym z Austrálie, tak nechť je libo a provede se to jako samostaná věc bez toho, aby na tom závisela celá hra. Jestliže jsem nucen spouštět hru pouze prostřednictvím webu a to včetně hry pro jednoho hráče, to osobně nepovažuju za nějakou velkou motivaci, ale za házení ho*na do tváře. Správně tu někteří kolegové naznačili fakt, že co když vypadne spojení nebo bude údržba? To si nebudu moct ani z hecu projít kampaň? Ale to je jedna věc, já v tom prostě nevidím nic revolučního ani motivujícího, abych o tom básnil. Argumenty typu, že zapnu a jedu jsou k ničemu, protože nevidím žádný problém si hru klasicky zapnout, kdy na mě vyjede klasický menu s klasickou nabídkou a v případě Bfka klasickým vyhledáváním serveru dle vůle a valím a až skončím, tak znovu se vrátím do menu a jsem ve hře dle libosti. Blbůstky typu, že se mi to například nahrává o 0.001s rychleji přece nejsou tak fatální, aby se musely dělat takové šachy, ne? A taky by neškodilo, kdyby nám to řekli na rovinu: " Podívejte se, situace je taková, chceme vám zavařit, protože piráti, a proto vám nabídneme tuhle srandu, kterou skryjeme jako herní sociální síť, přes kterou se bude i čůrat, ale ve skutečnosti to bude finta, jak si ochránit své investice ". Já si napříkald nemůžu kupříkaldu dovolit nechat během hraní zapnutej ještě prohlížeč, protože mám dojem, že to poněkud leze do celkovýho výkonu a mám tak obecně útrum, ale jde i o princip a jednoduchou otázku, proč bych to vlastně měl během hraní dělat, když jsem to nedělal přes svých 20 let, co jsem s hrami začal a obecně jako hráče uživatele mě to s*re.
-
-
Myslim ze asi tak pred mesicem jsme tu meli presne stejnou otazku na tema D3 online singlplayer *5* to je taky prej lepsi a jinak to nejde
-
-
-
A dali tam to postupné doplňování munice, nebo si to nakonec nechali v záloze jako novinku pro BF4?
-
-
bud to a nebo DLC :)
-
-
je to super hra, ale EA obslehli co se da. battlelog = facebook. bf3 intro/znelka v trailerech = tron. ty jejich distort zvuky = transformers. vylepsovani zbrani = cod. bf3 tudiz = nulova originalita. nastesti to ma ale hratelnost skvelou...
-
-
a ta "socializace" v battlelogu? uz vidim jak SUPER bude, kdyz si budou "pratele" psat do statusu: "heej XD hustejč! jsem sejmul 3 tanky jednou raketou nééé XDDD heeej upa nejvííc, mOOOc tohle ^^ xD :P SKILL!" parada EA, jste socialni experti
-
bohuzel ale zapomneli okopirovat battlefield 2
-
-
paril jsem ho hned ve ctvrtek asi pres 5 hodin v kuse, vcera jsem si teda dal jeden den pauzu ale dneska uz sem zas hral nekolik hodin v kuse a musim rict ze je to vazne hodne povedena hra:) Hraju to na notebooku s i5-2410m 2,3@2,9GHz s GeForce GT 540m 1GB DDR3, 8GB DDR3 1333MHz a hraju to vse na high v rozliseni 1366*768 (bez vyhlazovani) uplne nesekave takze zas tak moc narocne to neni na to jak ta grafika a vsechno kolem vypada:P Uz se silene moc tesim az to vyjde a konecne budu moc hrat yonquest v 64lidech:)
-
typicky jako vsude, newbies z CoD to chvali do nebes jen kvuli grafice a efektum, a prumernej BF2 hrac rekne ze to je prinejmensim hodne divny, na to ze tri tejdny to ma vyjit a s BF 2 to nema spolecnyho skoro nic, navic je to prach prostej console port, jak uz se provalilo na Battlelog forech...proto ta narocnost, grafika sama o sobe zase takovej narez neni...:(
-
-
Konzolový port se provalil na Battlelog foru, kde? To je docela vážné obvinění, dej sem link. kde to někdo z povolaných píše...za předpokladu že si to jenom nějaký blbeček nevycucal z prstu. *7*
-
-
http://virgingaming.com/tournaments/worldwide-conquest/
podpora konzoli 1,6 mil dollars
podpora PC 0 dollars
*3* -
-
na gamepadech joo? to bude asi HODNE naskillovany turnaj...
-
-
On je Battlefield o skille? *1* *1* *1*
-
-
no pokud strilis na gamepadu, tak moc ne ,)
-
-
-
-
Nesnašim tyhle blbečky kterí hrají aktualne každou novinku aby byli in a komentuji to ve foru. Za par dnu vyjde plna hra a budete to zas komentovat a pak se na to zapomene a budete hrat neco jineho nerdi. treba vyjde Skyrim tak budete komentovat skyrim. nemate koule na to hrat co vas bavi a hrat treba starší hry protože tam by se s vama na foru nikto nebavil. navic si hry ani nekupujete len stahnete a pak vyblijete na foru nejake svoje moudra. Je mi z vas spatne
-
jak tady čtu ty prispevky prijde mi to divny. Proč by se sniperum mela lesknout otpika? Taky bych omezil moznost neustleho hopsani postav. Vlezete na bojiste a jedine co vidite jak vsichni porad hopsaji a sprintuji aby je nahododu nejaky sniper nesejmul. myslite ze v realu vojaci porad skakaji?
-
-
Jejich blbost, pak o nich vi skoro celej oponentuv tym. V Bad company 2 se toho taky moc nenaskace protoze to vetsina zkusenych hracu vi, ze se tim prozradi a pro snajpera je naopak jednodussi ho sundat protoze VI kde je. S tim sprintem uz je to neco jinyho, ale kdyby po tobe nekdo strilel tak by si se sel v klidku schovat aby ses nahodou nespotil? WTF proste blbost...
-
V realu taky nastavaji situaci, kdy nepritel vidi jejich odlesk. Ackoli ve hre to bude asi mnohem vyraznejsi.
-
Kdyby se těm snajperům nelesky optiky, tak by byl člověk mrtvý mnohem víc :) Myslím, že se to leskne jen když se zazoomuje a člověk má (byť vetšinou malou) šanci ještě nějak zareagovat. Nevím, napsat by se o tom všem dalo dost. Pro mně je ale důležité, že jsem to teď zase na dvě hodky zapnul a bavil jsem se náramně. Sice se mi povedlo jen jednou dostat na třetí přičku s docela slušným ratio, ale i když člověk chcípá, má radost alespoň z nějaké té povedené sabotáže. To jsme se takhle ve třech plazili uličkou a nad náma zleva zprava lítaly kulky a rakety. A když naše linie zatlačila tak jsme vyskočili a odpálili kontrolní bod. To byla radost. Na žádné skákací týpky jsem nenarazil :o) Navíc věřím, že když si člověk v plné vyslouží nějaký pořádný rank a dostane se k zajímavým zbraním a vychytávkám, a potažmo v tom HC nebude ten autoheal a různé "ukazovátka" tak to bude zábava výsostná. A celá ta zkušenost pořád jen z té jedné malé akční mapy v beta stádiu. Už se těším někam, kde bude nějaký šikovný commander koordinovat postup na nějaké obrovské mapě a já rád budu pobírat rozkazy a tlačit nepřítele zpátky odkud vylezl ;o)
EDIT: každopádně si BF3 koupím určitě až to oplácne nějaký ten patch a nebude to stát pálku klasickou pro horkou novinku. BF2 jsem jen zkoušel a vypadalo to báječně. BFBC2 mám, ale nějak mně nechyt, ale tohle je asi fakt něco mezi a už jen to video s mapou Caspian borders mně docela nalákalo.
http://www.youtube.com/watch?v=H9ndz13zUms
-
-
Chtel jsme se zeptat co je v BF3 u snipera spot assist
-
je to prome k smichu kdyz ctu ze zadne zazraky v tomhle vydani battlefieldu nevydite protoze tahle hra zasipe napr COD hluboko pod zema nejen COD proste si to konecne priznejte ze tohle je hra do budoucna a ta nejlepsi co nam muzou vyvojari nabydnout:-) pa ..
-
-
Proste si priznaj, že BF3 je rovnako trápny ako COD *2*
-
-
Možná překoná COD, ale určitě si vývojáři podřezali větev. Jak jsem kdysi psal, přílišný hype hře nakonec uškodí. Možná se bude dobře prodávat, ale do budoucna kdo ví jak to bude...
-
-