Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    hele je to těžkej offtopic ale najde se tu někdo kdo hraje minecraft přes hamachi jen třeba ve dvou, třech lidech ? chtěl bych si to zahrát s bratrem ale on to nemůže rozjet, vždy když spustí tak se logne, zčerná obrazovka a spadne mu to zpět na plochu. Už jsem zkusil všechno a tím myslím že fakt všechno ale nic nepomáhá, tak už jsem to vzdal... Tak co je tu někdo kdo by si chtěl jen tak soukromě pobíhat po světě a stavět ? je my jedno jestly survival nebo creative... píšu to sem protože je to velká diskuze tak promiňte... P.S nechci na server s 30 dalšíma lidma...
    • Černá obrazovka bývá u editovaného JARu minecraftu, stačí stáhnout znova (ať už origo, nebo piráti...). Já jsem dřív hrál s 2-3 kámošema, ale je to přestalo bavit. :) Rád bych si někdy zas zahrál, ale není s kým a na velkých serverech to není ono. :-D
  • paráda ale mohli by to propojit s facebookem
    • To ani nemusí, vždyť to defakto facebook je...
    • Myslel jsi to jako srandu nebo vážně ?
  • SA-reg
    Tak jsem si vystřílel level 10.
    Fakta:
    Miluju PP-2000.
    Hra mi jede skvěle na Lenovo Ideapadu Y570 na medium settings. Zatím mi padla jen 2x asi za 10 hodin hry, a to mám starý 267.43 ovladače.
    Battlelog mi nevadí... funguje.
    • Můžeš mi vysvětlit jak je to možné že ti na 267.43 hra jede, když vyžaduje 285ky?
      • SA-reg
        Ale ona je nevyžaduje... jsou jen doporučený...

A tady máš důkaz:
        http://i55.tinypic.com/o57sl1.jpg
  • H4wk
    http://www.youtube.com/watch?v=w7hq9RJsXtw
    • Tak zrovna BC2 menu je katastrofalni.. to je snad jediny duvod pro je Battlelog rychlejsi.
    • ZvacA
      Yep, půl minuty práce navíc, abych se dostal do hry. To je strašná dřina ty voe, jako ani nedokážu popsat jak mě to strašně mrzí, že dám něco přes půl minuty ze svýho času, abych se dostal do hry, přpadně si zahrál na nějakém serveru . Fakt mě to dostává, palec pro Battlelog a samozřejmě ho nezapomínám uctívat. A moment, můj test ze starších Bf - 30 sekund abych se skrz upoutávky a loga dostal přes menu na server bez problémů - to dokonce neumí ani Battlelog dle testu a nemusel jsem k tomu ani zapínat další aplikace, aby mě to vůbec šlo. Ale jinak Hawku si mě totálně z nejtotálnějších přesvědčil o tom, že Bl je naše spása, fakt že jo člověče...
      • Lidi moc nechapu o co vam jde, ale me jde predevsim o to jak rychle hra pobezi a ne jak rychle naskoci. BL sucks protoze ho musis zapinat pokazdy kdyz zapinas hru a kdyz to pada zapinas ho znova, tudiz by bylo lepsi pro pristup ho ,it porad zapnuty, jenze to je k nicemu protoze napr me snizuje ftramerate o 5-10 FPS. Docela na ho*no.
      • H4wk
        don't feed the hater
        • ZvacA
          Ty jsi strašná guma chlape. Byl bych velice rád o jediný spolehlivě uvěřitelný argument k tomu všemu o čem se tu diskutuje a ke stavu Battlelogu, čehož jsem se ještě u tvých příspěvků nedočkal, krom frajerských keců o převratnosti a urážek ve smyslu, že pokud s tebou nesouhlasíme, tak jsme banda de*ilů. Můj postoj má s tím tvým zatvrzelým "haterstvím", jak se domníváš, společnýho velmi málo. Jako hráči, který v sérii už něco odehrál se mi jen nelíbí jak jsou řešené určité prvky, které mi přijdou zatěžující a zbytečné, a jejich vkládání do Battlefieldu a logicky se ptám, proč tomu tak je nebo proč to musí být, ale doposud nevidím nic, co by mě v názoru mělo přesvědčit o geniálnosti nebo nenapadatelnosti Battlelogu, to je celé.
          • A co je teda podle Tebe to video,na které H4wk odkazuje? To je ěště lepší než argument, to je důkaz v čem konkrétně je BL lepší.
            • chlapci, ten rozdíl je ale v prvním spuštění, když už půjdu na druhej server, tak +- stejné. a to, že je to první o něco kratší nesvědčí vůbec nic o rychlosti Bl, ale o blbosti EA a DICE, že tam nacpali loga a nedali primo na prvni stranku menu server browser. bye!
          • H4wk
            bla bla, bla ?

Myslel som, ze dinosaury uz vyhynuli... zjavne nie.

Pochopis po case ked si na tieto zmeny zvyknes..
      • Nikdo netvrdí, že Battlelog je spása, je to jenom demonstrativní video ale mně přijde, že půl minuty navíc na operaci, která trvá 1,5 minuty je docela dost, ergo je to pokrok. *7*
  • Jasem jediny kteremu to nevadi a dokonce se mu to i libi?
    • Mno nasel bych hodne veci ktery me na tom docela stvou ale celkovej dojem je dobrej. Hlavne ze je to zatim vypada ze je to mnohem rychlejsi nez puvodni server browser, voice chat a sledovani toho jak mi levelujou kamaradi vlastne taky neni spatny :D
      • k cemu potrebujes Voice chat? a na staty kamosu se muzes v BC2 kouakt taky normalne v menu a porovnovat... ze je to rychlejsi? ... vzdyt je to debilni a musis jit vzdy do winu vybrat new server ... kdyz je server browser ve hre tak ams vse v jednom takhle to musis proste hledat na netu, a nevim jak vam ale me se battlelog docela seka a debilne nacita
  • H4wk
    Pri kazdom prevratnom objave, je vela negativnych nazorov od hlupakov, ale nakoniec vsetci pochopia ze je to vlastne dobre.
    • A jakej ze ten prevratnej objev prinesl BF3? *1* *1*
      • Teplých hráčov *1*
    • Přesně tak, řekl bych že je to srovnatelnej objev jako rádio nebo žárovka *15* Nakonec budeme děkovat bohu a EA že na to ňákej koumák přišel.
    • ZvacA
      Jako hlupák se ptám na jeden jediný přesvědčující důvod, proč hra nemůže mít klasické herní menu s klasickým in-game vyhledáváním serverů a naopak proč jsem nucen mít u hry spuštěno další tucet volovin? Jeden jediný důvod....
      • Ataker
        Tak mi sem napiš těch tucet volovin :) Dík
        • 1. ESN sonar

dalsi muzou pokracovat...
    • Zabil *1*
  • Ahoj *5*
  • Já jsem si náhodou na Battlelog v prohlížeči docela zvykl, listování statistikami je přehledné, server browserem taky. Doufám, že do něj přidají možnost měnit nastavení grafiky, kláves atd., to je potřeba jak sůl a také možnost konfigurace výbavy jednotlivých tříd. Chápu ty, kterým se to nelíbí, ale myslím že to je jenom nezvyk takového nestandardního managementu a spouštění hry u Áčkového titulu. Jediné, co je vyloženě zbytečné a otravuje mě je nutnost Originu, ne proto, že by zabíral paměť nebo tak ale vyloženě protože je tam k ničemu.
    • Mne je napríklad celý Battlelog u zadku, na BF3 mi vadí xy vecí a v zásade som rozhodnutý to nekúpiť, ale toto by bola len drobnosť. Celkom bežne používam napr. server browser v priamo Steame a je to celkom fajn.
      • Šak nekupuj, kup si radši nové-staré CoD, když myslíš, že tam bude líp.
        • No to si pomôžem, dík *7* To má byť nejaký trápny pokus o flame?
          • Ne vůbec ne, já jsem jenom z tvého prvního příspěvku nepochopil co teda vlastně chceš, Battlelog ti vadí ale kdybys MUSEL hru hrát přes Steam tak by ti to nevadilo? *7*
            • chcel som vyjadriť súhlas, že server-browser mimo hru nemusí byť nutne najhoršia vec na svete *7* Koniec diskusie, to nemá cenu.
            • Proč srovnáváte tenhle sh*t se Steamem? Tohle mu nešahá ani po kotníky.
  • 2560x1600 vše na max, stabilnich 120 fps
    • Vše taky neni jen o grafické kartě, kiddo :)
    • chlapcek ubohy :)
    • A píšem to sem .. proč?
      • preto ze taky comp doma nema a tak mu to nejde tak sa snazi presvedcit aspon ludi vo virtualnom svete kde moze vystupovat ako hocikto a nie ako uboha nula ktorou v skotucnosti je.
    • lol napiš až se probereš ze sna
    • pro vysvětlení: mám GTX 590
      • za prve NE NEMAS a za druhe

http://extrahardware.cnews.cz/battlefield-3-beta-preview-vykonu-testy-srovnani-grafickych-karet-a-procesoru-nastaveni-detailu?page=0,2

na 580GTX to ide na takom rozliseni v priemere pod 30fps. a dve 580GTX su rychlejsie ako jedna podtaktovana 590GTX .. taze je nemozne aby to aj na tovjej vysnivanej 590 islo 120 fps.

chlapcek, nabuduce si najprv nieco zisti o tvojej platonickej laske, 590GTX, nieco zisti nez sa tu zacnes strapnovat :) tesilo ma.
  • Jenom dotaz vi nekdo kam zadat heslo na odemceni caspian border?
    • Mělo by ti vyskočit okno po kliknutí na Join, ale nechápu, proč se na to teď ptáš, servery s Caspian Border jsou vyplé.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit