-
Tim ze si "mr. X" zmenis nick jeste neznamena ze te nikdo nepozna.
-
ME2 je najvacsi prepadak, horsiu hru som este nehral *1*
-
A nejlepčí v historii zeměgule je stejně Klaymen :-D
-
A nebo máš jen problémy s překladem z českého jazyka :) A opravdu jsem tě nechtěl urazit. O to se tu nesnažím. Můj záměr byl pouze objasnit ti že zrovna v tuto chvíli nemáš pravdu. Pokud to tvoje EGO nemůže únést, tak bys měl spíše odejít ty. Ne?
-
Hoši z games asi chtěli aby to vyhrál Fallout: New vegas, ale pro mně je Mass effect 2 nejlepší rpg všech dob a hned za ním baldurs gate samozřejmě *3*
-
no ale teraz si ma vazne urazil a myslim ze si tym porusil pravidla diskutovania, ked nevies diskutovat na urovni tak tu nelez *10*
-
Z těch pár řádků co si vyplodil jsem tě poznal natolik, že mohu s čistým svědomím prohlásit že si hloupý člověk. A hlavně nechápu jak si můžeš myslet že bys mohl mít ty a pár dalších lidí pravdu zatím co zbytek herního světa (včetně vývojářů) je přesvědčeno o tom že je to RPG. Kdyby si ME2 hrál, tak by si věděl že hra má dost prvků RPG na to aby mohla být považována za RPG.
-
hloupej ? co ma urazas tu ked ma ani nepoznas ? ty asi o RPG nic nevies, podla mna vidis tieto veci na obrazku prvy krat v zivote
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2d/Dados_4_a_20_caras_trans.png -
Aha, takže Bioware vlastně vyvinuli jinou hru než si myslí... Oni na oficiálních stránkách uvadějí že jde o RolePlaying Game, ale podle tebe (určitě máš z vývojem RPG více zkušeností než Bioware) to RPG není... Promiň ale buď si opravdu hloupej, nebo se jen nevyznáš ve hrách :)
-
ME2 nie je ziadne RPG ! to uz mozete dat CoD4 MP ako RPG, ved sa tam zbieraju XP a postupne odomykaju zbrane a upgrejdy
-
Ne, takhle to dopadá když se RPG s akčními prvky, stake akční hra s RPG prvky :)
Jinak nic proti ME2 - je to jedna z nejlepších her tohoto roku. -
Ne, takhle to dopadá když se RPG s akčními prvky, stake akční hra s RPG prvky :)
-
ME2, jedno z nejlepších RPG nové éry ani není nominované? Fail.
Takhle to dopadá, když pro některé lidi platí "RPG=tuny bodíku a statistik". -
Přesně tak :) ME2 vyšel po celém světě na Xbox 360 a PC dne 26.1.2010 v USA a 29.1 v Evropě, tudíž i u nás :))
-
Tak nejak jsem predpokladal, ze vysel 2009, ale pokud vysel letos tak je opravdu smutne, ze v ankete neni. Je to rozhodne spickove RPG a ze je primocarejsi nez takovy fallout vubec nevadi, protoze pribeh a hlavne pribehy jednotlivych partaku proste nemaji chybu.
-
A na to si přišel dle svých osobních poznatků? Nebo si se to dočetl v blesku?
-
ME2 si ani nezasluzi byt nominovane tak neviem co tu stale vrieskate
-
A co tyhle fráze:
Komu se nelení, tomu se zelení. Kdo šetří má za tři. Ráno moudřejší večera atd. Ty by šli ne? -
Tak mi vysvětli proč je v kartě hry zde na games.cz u mass Effectu 2 napsáno Žánr: RPG.... Když to teda podle tebe neni RPG, a nebo proč ME2 získal Nejlepší RPG ve Video Game Awards 2010....
-
az bude vsude na svetě mír rozpoutáš válku? já tak nesnášim takovýhle nablbla co používaj tyhle fráze a myslej si jak na to vyzráli a sou masteři.