Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proc Alan Wake? Nemyslim si ze to bylo zas tak velke zklamani me se ta hra libila, jako zklamani bych urcite a zcela dal Mafii 2. Pripada mi ze cim dele se hra dela tim je ta kvalita te hry horsi ve finalni fazi, nemyslite?
  • já bych co se týče zklamání, zahodil nějaké vlastenectví a patriotismus ... Mafia 2 byla pro mě jedno z největších zklamání od té doby co hry vůbec hraji! ... tolik slibů ... trailery, videa z misí které jsme si nikdy nezahráli ... spousta obsahu který byl bezdůvodně ( né pro 2K ) vyškrtnut ... to všechno způsobilo to, že jsem tuhle hru dohrál jen z určité "povinnosti" poté jsem jí kvapem odinstaloval a nepředpokládám, že bych se k ní vrátil dřív než za pět let díky určité nostalgii ... okamžitě jsem se chopil prvního dílu aby jsem si spravil chuť ... / pro mě jednoznačně Mafia 2
  • Urug
    Byl jsem překvapen vším, něčím i nemile.
  • Za sebe: zklamání - Mafia II a Black Ops; překvapení - Metro 2033 a Two Worlds II
    • u me tez
  • Lol, tak autor tohoto článku asi není normální. Nechápu, jak někdo mohl napsat, že je Alan Wake zklamání roku. Naopak Fifa překvapení. Spíš bych jako překvapení dal F1 nebo NfS Hot Pursuit.

    Jestli dobře chápu, tak Medal of Honor je menší sklamání než Medal of Honor. Klobouk dolů.
    • --> Jestli dobře chápu, tak zklamání se ode dneška píše se "S" ;)
  • Škoda že tam není Arcania: Gothic 4. To bylo největší zklamání roku. *9*
  • Alan Wake posunul škatulku horrorových her o mnoho dál, forma podávání příběhu, charaktery s hloubkou, úžasná hudba a skvělý příběh to celé v grafickém kabátku, který posadí na prdel kde koho...co naslibovali, to se mi dostalo
  • Alan Wake ani Call of Duty jsem nehrál (nebyl čas), ale co se týče hodnocení Mafie - tak úpřimně větší zklamání jsem nezažil. Tuto hru jsem dohrál asi za 4 hodiny, což je fakt zklamání. Co volná jízda? Co nějaké vedlejší úkoly? Svět, ve kterém se Mafia II odehrává, si přímo žádá o styl GTA (samozřejmě nemyslím zabíjet každého na potkání). Hned po Mafi jsem rozehrál Assassins Creed II a musím říct, že tato hra je pro mě nejlepší hrou roku - hlavní příběhová linie odhadem tak na 18-20 hodin, spousta vedlejších úkolů, zvelebování vily atd.
  • Každý máme jiný oblíbený žánr,ale Call of duty souhlas, Mafia 2 nesouhlas- nevím,co kdo čekal po mafii1,ale připadá mi,že 90% hráčů čekalo bombu světa-příběh světa a grafiku světa a kdesi cosi. Dle mě nej roku 2010 i přes nějaké chybičky a na 2. místě F1 2010. Dlouho nebyly tak kvalitní formule a tyto se vyvedly.
    • Mafia II vůbec není špatná hra, to se ji upřít nedá - jako konkurence Kane and Lynch 2 nebo Blood Stone (jako TPS beru i ME2, ovšem ten nepřekonala) je to jasný vítěz, ale svým otevřeným světem a naslibovanými detaily měla šanci stát se konkurentem serii GTA nebo novinkovému RDR... nestalo se... Zůstalo u krátké mafiánské akční hry s krásnou grafikou, povedenými animacemi a dlouhými jízdními vložkami mezi misemi... Já a většina natěšených hráčů říkám - škoda...
  • Víceméně souhlas - kromě Alana. Ano, Alan Wake byl jiný než se čekalo, ale pořád je to jedna z nejlepších her tohoto roku. O nějaké "velmi nudné hratelnosti" nemůže být řeč. Pro mě je zklamáním roku Mafia II - sice je to pořád docela zábavná hra, ale očekávání po skvělé jedničce bylo úplně někde jinde.
    • Pan_Klobouk
      Nj, ale s timhle pristupem patri Mafia II i Alan Wake do stejne skatulky. Bud jsou obe zklamanim, nebo patri k nejlepsim hram tohoto roku. ;)
      O Mafii naslibovali hory doly, ale vysledkem je osekana a omezena hra (spis primocary interaktivni film), ktera podle vseho hledi na jednicku s velikym odstupem, a nenaplnila ocekavani.
      A Alan? Tam je to stejne. Ocekavani byla velika, hra od Remedy, vytecny Max Payne v pozadi. Sliben byl otevreny svet, az neuveritelne technicke zpracovani (prezentace na quad-core CPU, realtime zmena denni doby, stiny, pocasi, tornado borici vse, uzasna fyzika... vsichni jsme to videli) a mimo jine i PC verze. A vysledek? Po letech vyvoje jen tunelova strilecka plna skriptu, o atmosfere by se dalo s uspechem pochybovat, po prvnich 2-3 hodinach clovek videl vsechno a nic uz ho dal neprekvapi, navrch exkluzivni X360 pocin.
      Nevim, nevim... ale jak nekdo place nad Mafii II, mohl by jiny podobne plakat na Alanem. A naopak. Obe hry jsou sice jine nez jsme chteli a cekali, urcite to ale neni odpad a nejaka herni kanka na roce 2010.
      • Otevřený svět celkem dost času od vydání vyvrátili a jsem jen rád protože hra s vynikajícím příběhem by nebyla moc dobrá s otevřeným světem ... užasná fyzika v alanu je ... stiny jsou užasné světelné efekty ještě víc

        alan ne každému sedne, pro mě je to nejlepší hra roku 2010 a nejlepší atmosférou která kdy ve hře byla .... a jinak ostatní není to horor ale thriller

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit