Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proc Alan Wake? Nemyslim si ze to bylo zas tak velke zklamani me se ta hra libila, jako zklamani bych urcite a zcela dal Mafii 2. Pripada mi ze cim dele se hra dela tim je ta kvalita te hry horsi ve finalni fazi, nemyslite?
  • já bych co se týče zklamání, zahodil nějaké vlastenectví a patriotismus ... Mafia 2 byla pro mě jedno z největších zklamání od té doby co hry vůbec hraji! ... tolik slibů ... trailery, videa z misí které jsme si nikdy nezahráli ... spousta obsahu který byl bezdůvodně ( né pro 2K ) vyškrtnut ... to všechno způsobilo to, že jsem tuhle hru dohrál jen z určité "povinnosti" poté jsem jí kvapem odinstaloval a nepředpokládám, že bych se k ní vrátil dřív než za pět let díky určité nostalgii ... okamžitě jsem se chopil prvního dílu aby jsem si spravil chuť ... / pro mě jednoznačně Mafia 2
  • --> Jestli dobře chápu, tak zklamání se ode dneška píše se "S" ;)
  • Otevřený svět celkem dost času od vydání vyvrátili a jsem jen rád protože hra s vynikajícím příběhem by nebyla moc dobrá s otevřeným světem ... užasná fyzika v alanu je ... stiny jsou užasné světelné efekty ještě víc

    alan ne každému sedne, pro mě je to nejlepší hra roku 2010 a nejlepší atmosférou která kdy ve hře byla .... a jinak ostatní není to horor ale thriller
  • Mafia II vůbec není špatná hra, to se ji upřít nedá - jako konkurence Kane and Lynch 2 nebo Blood Stone (jako TPS beru i ME2, ovšem ten nepřekonala) je to jasný vítěz, ale svým otevřeným světem a naslibovanými detaily měla šanci stát se konkurentem serii GTA nebo novinkovému RDR... nestalo se... Zůstalo u krátké mafiánské akční hry s krásnou grafikou, povedenými animacemi a dlouhými jízdními vložkami mezi misemi... Já a většina natěšených hráčů říkám - škoda...
  • Já si tě najdu!!!
  • Urug
    Byl jsem překvapen vším, něčím i nemile.
  • u me tez
  • Prober se chlape.
  • Za sebe: zklamání - Mafia II a Black Ops; překvapení - Metro 2033 a Two Worlds II
  • Lol, tak autor tohoto článku asi není normální. Nechápu, jak někdo mohl napsat, že je Alan Wake zklamání roku. Naopak Fifa překvapení. Spíš bych jako překvapení dal F1 nebo NfS Hot Pursuit.

    Jestli dobře chápu, tak Medal of Honor je menší sklamání než Medal of Honor. Klobouk dolů.
  • Škoda že tam není Arcania: Gothic 4. To bylo největší zklamání roku. *9*
  • Alan Wake posunul škatulku horrorových her o mnoho dál, forma podávání příběhu, charaktery s hloubkou, úžasná hudba a skvělý příběh to celé v grafickém kabátku, který posadí na prdel kde koho...co naslibovali, to se mi dostalo
  • Alan Wake ani Call of Duty jsem nehrál (nebyl čas), ale co se týče hodnocení Mafie - tak úpřimně větší zklamání jsem nezažil. Tuto hru jsem dohrál asi za 4 hodiny, což je fakt zklamání. Co volná jízda? Co nějaké vedlejší úkoly? Svět, ve kterém se Mafia II odehrává, si přímo žádá o styl GTA (samozřejmě nemyslím zabíjet každého na potkání). Hned po Mafi jsem rozehrál Assassins Creed II a musím říct, že tato hra je pro mě nejlepší hrou roku - hlavní příběhová linie odhadem tak na 18-20 hodin, spousta vedlejších úkolů, zvelebování vily atd.
  • Co máš proti homosexualitě? Tuning je odvozeno od slova tune, což znamená lazení, úprava výkonu vozidla, to co zde popisuješ, jak auto vzhledově vypadá, patří do oblasti stylingu, takže dříve než se začneš snažit být ftipný, tak potlač své pletení si pojmy s průjmy.
    Nevím co máš pořád s tím rozkrokem, ale všechny hry jsou o tom dostat se z bodu A do bobu B, jde jen o to, jak je to mezi tím vyplňěno. Ano, vyvojáři by si zasloužili pár facek, zato jak nás navnadili, co vše ve hře bude, aníž by si uvědomili, jak časově náročné by to bylo. Situaci neulehčoval jistě také vydavatel, který bezpochyb výsledek dost ovlivnil. Zkrátka na takto rozsáhlý projekt ještě nepřišel ten správný čas, ale z díla je cítit, že se vývojáři snažili a byla by škoda nedat jim další šanci předvést čeho jsou schopni.
  • Každý máme jiný oblíbený žánr,ale Call of duty souhlas, Mafia 2 nesouhlas- nevím,co kdo čekal po mafii1,ale připadá mi,že 90% hráčů čekalo bombu světa-příběh světa a grafiku světa a kdesi cosi. Dle mě nej roku 2010 i přes nějaké chybičky a na 2. místě F1 2010. Dlouho nebyly tak kvalitní formule a tyto se vyvedly.
  • Pan_Klobouk
    Nj, ale s timhle pristupem patri Mafia II i Alan Wake do stejne skatulky. Bud jsou obe zklamanim, nebo patri k nejlepsim hram tohoto roku. ;)
    O Mafii naslibovali hory doly, ale vysledkem je osekana a omezena hra (spis primocary interaktivni film), ktera podle vseho hledi na jednicku s velikym odstupem, a nenaplnila ocekavani.
    A Alan? Tam je to stejne. Ocekavani byla velika, hra od Remedy, vytecny Max Payne v pozadi. Sliben byl otevreny svet, az neuveritelne technicke zpracovani (prezentace na quad-core CPU, realtime zmena denni doby, stiny, pocasi, tornado borici vse, uzasna fyzika... vsichni jsme to videli) a mimo jine i PC verze. A vysledek? Po letech vyvoje jen tunelova strilecka plna skriptu, o atmosfere by se dalo s uspechem pochybovat, po prvnich 2-3 hodinach clovek videl vsechno a nic uz ho dal neprekvapi, navrch exkluzivni X360 pocin.
    Nevim, nevim... ale jak nekdo place nad Mafii II, mohl by jiny podobne plakat na Alanem. A naopak. Obe hry jsou sice jine nez jsme chteli a cekali, urcite to ale neni odpad a nejaka herni kanka na roce 2010.
  • Ja nevravim, ze je to zla hra, no neskutocne ma sklamala - zla grafika 80% vozidiel, zla ai, vcelku nepekne trate, nefungoval poriadne mp atd... proste najvacsie sklamanie roka...
  • Tak na toto musim reagovat. Gran Turismo 5 som si kupil na vianoce a ako cloveku ktory nikdy nehral predosle diely GT musim povedat ze je to vyborna hra. Po rokoch ktore uplinuly od NFS: Porsche Unleashed musim povedat ze az teraz som si zahral opat hru kde ma uprava aut zmysel a realny vplyv na spravanie auta. Nechcem to nazvat tuningom lebo tento termin vo mne zbudzuje pocit uprav ala NFS Undercover a pod co bol vlastne ekvivalent Barbie pre dievcence ale v tomto pripade pre chalaniska casto s potlacanou homosexualitou ;-) (ked ma osoba muzskeho pohlavia potrebu mat na aute kridlo ako z boeingu vzbudzuje to vo mne dojem asi ako ked ma zena potrebu nosit umele riasy(mihalnice) v rozmeroch metly).

    Zrazu prisla hra ktora ma vratila cca 10 rokov spat ked som mal pocit ze hram nieco technologicky premyslene co sa blizi realite (simulator). Chapem ze skalnych fanusikov GT moze GT5 sklamat kedze po rokoch vyvoja im neprinasa takmer nic nove okrem lepsej grafiky a par aut ale to neznamena ze hra je zla... Hra je to vyborna. Rozhodne nepatri medzi sklamania.

    Ked som si v GT5 kupil ojazdene BMW 2002 z roku 1973 a investoval do neho cca 200 000 na upravy nevedel som sa od tejto hry odtrhnut. Momentalne hram tuto hru tak ze zbieram stare legendarne auta (cca do roku 1990) je to nesmierne chytlave.

    Ako najsklamanie roka povazujem Mafiu II. Ako tu uz bolo napisane je to nie len sklamanie roka ale sklamanie par uplynulych rokov kedy sa na tuto hru cakalo. Je to skoda lebo hra je po technickej stranke spickou. Vynikajuci engine, krasna grafika, vyborna hudba. Vsetko vsak pochoval pribeh. Ani nie tak dejom ako svojou dlzkou. DLC mali upokojit nahnevanych majitelov hry boli este vacsou katastrofou. Chod z bodu A do bodu B v casovom limite. Alebo chod z bodu A do bodu B a vyvrazdi tam co sa hybe. Alebo chod z bodu A do bodu B kde zober vec C a vrat sa do bodu A. WTF? Taketo hry sa predsa rodili tak 20 rokov dozadu. Osoba co ma v Mafii na starosti pribeh a obsah misii ma difam uz vypoved a bonusovo by mal kazdy majitel originalnej hry Mafia II pravo kopnut tomuto cloveku do rozkroku. Ja mam PC aj PS3 verziu (PS3 bola darcek, po PC verzii by som si to mohol kupit iba ak by som sa pomiatol)
  • MrSanta
    EDIT: měla to být reakce na Aoyagiho
    HR jsem nehrál, ale koukal jsem se na to jako na film. Výtek bych měl několik, ale ta největší: je tam porušeno základní pravidlo dobré detektivky (nechci spoilerovat, ale myslím, že všichni vědí). Je to opravdu dost nepovedený oslí můstek. S pověstí, jakou autoři hry mají a s vyjádřením o jakou božskou detektivku / thriller se jedná je to (alespoň pro mě) dost velký nedostatek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit