Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Alan Wake si to zaslouží už za tu absentující PC verzi, to byla od Remedy solidní facka fandům - kam se na tohle hrabe Mafie. Ikdyž vzhledem k samotný hře to nakonec zas taková škoda nebyla.
    • Za to nemůžou Remedy ale microsoft.
      • cistocne mate pravdu obaja, co sa tyka Alana, vyvoj sa predrazil, a tak ak by ho MS nekupil, tak to skonci jak DNF, ktory zazracne ma vyjst buduci rok, takze ano PC hracov nasrali ze im to nevyslo, ale hra to bola dobra, mozno za tych 5 rokov by clovek cakal viac, no atmosferu tomalo super.
  • Určitě Metro 2033 by tu nemělo chybět. V překvapeních samozřejmě.
  • Škoda že tam není Arcania: Gothic 4. To bylo největší zklamání roku. *9*
  • Pro mě je největší sklamaní roku MAFIA 2.
    • S tím souhlasím.
    • Hm, a já myslel, že to bylo zjištění, že máš problém s gramatikou. *2* *3* *1*
      • Já jsem se přepsal *2* ! zklamaní!
  • Black Ops pro me bylo jasnym zklamanim roku, ovsem nijak me to neprekvapilo. *5*
    • jak moze byt black ops sklamanie? black ops je pre mna presne to co som cakal... SRACKA. tak ako vsetky nove call of duty.
  • Tady se jasně ukazuje,že hry nemá cenu nějak objektivně hodnotit...vždy je to o vlastním dojmu.Já si Alana Wakea zamiloval stejně jako Mafii II.Není to výtka autorovi článku,prostě to tak je...
  • Poslední COD kterej za něco stál byl MW 1 Pak z toho začali dělat ždímačku peněz.Co rok to nový COD.Kvalita tomu taky odpovídá!Kdysi perfektní serie dopadla jako NFS nebo NHL.
    • mno world at war nebyl spatnej, byly tam velky mapy na kterejch si vazne nevidel odkud te zabil, a hrani s puskama bylo pro me fakt slasti, hra mela jen par neduh, tou jednou byla ta ze treba smg strilely lepe od pasu nez pres miridla, coz me prijde jako velkej maler, pak tam byl problem ze pokud si na nekoho zamiril ukazal se ti nick a tudiz i kdyz normalne nebyl videt takhle ho to prozradilo i kdyz lezel treba v obili ukrytej, dalsi hovadinou v tom bylo ze se expy delaly 10x a to pak vustilo v to ze na normalni servery haranti nechodili, ale chodili na servery kde je mapa DOME a jen si tam davaj hedky 24/7 opravdu zabavne a pak vypravet jak si vsechny zbrane vystrilel a jak to dohral 10x do 60 levlu nebo 65 nebo kolik jich je. Nejlepsi fakt bylo klasicke SD, mapy jako Seelow, Downfall, Cliffside to byl raj pro puskare. Az na par chybicek byla COD WAW hodne slusna hra. To co prislo po ni bylo a je spis konzolovy hnus prevedeny na PC
      • World at war taky neni eště špatnej.Je tam perfektní multiplayr.Já ho hraju už 2 roky a stále mě baví. *2*
    • Robotron3
      Podle me byla zdimacka penez uz prvni Call of Duty (vzdyt to byla v podstate kopirka Medal of Honor), ovsem prvni a druhy COD byly opravdu dobry hry, v te dobe to byl zazitek...
      • Na 1. a 2. COD rád vzpomínam.Tuty díly měly pěknou atmosféru *4*
  • Zdenda666
    Hrůza co.Redakce napíše co bylo pro ->NĚ<- překvapení a zklamání a hned po nich jdou všichni fanboyove svych her *3*
  • Alan Wake zklamani roku?! Uf,pro me je to jedna z NEJ her roku! Samozrejme sto lidi, sto nazoru,ale nad timhle verdiktem autora clanku zustava mi rozum stat...
  • Začátkem musím říct , že takřka ze všemi v článku zmíněnými názory a zařazeními nemůžu než souhlasit. Samozřejmě jak tady pročítám, proti překvapením roku snad nikdo ani nepípnul, takže zde se nám zřejmě naši redaktoři trefili. Na druhou stranu, v případě zklamání jsou zde dost masové odpory a nesouhlasy. Ačkoliv! Moc nechápu proč. K omílané Mafii II. - tahle hra byla snad největším zklamáním za posledních několik let a né pouze roku 2010. Jakožto velký fanoušek Mafie původní , tenhle druhý patvor nesahá tomu prvnímu ani po kotníky. Pro mě společně se zde nezmiňovaným AvP , opravdu největší zklamání roku. Alana bohužel nijak posoudit nemůžu ,jelikož jsem neměl čest tuto hru hrát. Ale jestli je to ještě větší neštěstí než M2 , tak tedy potěš pánbůh :) ...
    Abych se vrátil i k překvapení tohoto roku , dle mého sem patří i né tolik propagované a k slávě vynášené Singularity, které ač příběhově nebylo nijak extra supr, herní zážitek to byl pro mě naprosto brilantní.. A jakožto velký fanda série FIFA , rozhodně patří Jedenáctka k velkým skokanům. Tak a pojďme do mě , kamenujme a ničme verbálními kulomety.
    Ale jak je zmíněno hned na začátku celého článku " Co člověk , to názor ! ", nikdy nebudeme všichni souhlasit se všemi a to je přeci jen dobře:)
    • MrSanta
      EDIT: měla to být reakce na Aoyagiho
      HR jsem nehrál, ale koukal jsem se na to jako na film. Výtek bych měl několik, ale ta největší: je tam porušeno základní pravidlo dobré detektivky (nechci spoilerovat, ale myslím, že všichni vědí). Je to opravdu dost nepovedený oslí můstek. S pověstí, jakou autoři hry mají a s vyjádřením o jakou božskou detektivku / thriller se jedná je to (alespoň pro mě) dost velký nedostatek.
    • A co Heavy rain? Mělo to být něco nového a zajímavého a vyšel z toho hrozný paskvil, který se špatně hrál. To je zklamání.
      • Tak tohle slyším poprvé *4*
        • A jak se ti to hrálo? Od začátku si vůbec nevěděl, jak to hrát a jen si byl unášenej ujetým příběhem, kterej byl hloupej.
          • noobie
            Bohužel ještě nemám PS3, tak nemohu osobně soudit, ale všichni, jejichž názoru si vážím se shodnou na kvalitách Heavy Rainu.
          • Asi nema cenu rozebirat vsechny ty tvoje vytky, tak se zeptam jen jednoduse:
            Ktera hra ma pribeh lepsi? Kolik jich bude - jedna? Dve?
            • Taky uz si to prd pamatuju, ale ty Ethanovy vypadky jsou proste takovej tajemnej (az nadprirozenej) element, kterej proste (snad i schvalne) vyvolava diskusi. Coz je jedine dobre.
              Jiste ze to neni dokonala hra, ale divim se, ze s timhle pristupem vubec hry hrajes - to si jich asi moc neuzijes, ze? (mimochodem jsi zatim nenapsal ani jednu hru s lepsim pribehem)
              Myslim ze nejsem sam, komu tvoje vytky pripadaj naprosto mimo misu, zraly jen na poklepani na celo.
              Jinak jestli potrebujes mit vsechno vysvetleny stylem "ten udelal, to, tohle je protoze, tamto je ve skutecnosti tak", tak sis asi podobnou hru vubec shanet nemel. Od podobnyho detektývování tady je Simír s kobrou11 a podobny perly : D
              Teda sorry jestli te treba timhle urazim, ale fakt valim oci, co jsou lidi schopny vytykat zrovna hre jako Heavy Rain... *7*
            • Tak urcite nejsem Heavy Rain odbornik :) Proc mel Ethan vypadky si uplne nepamatuju, myslim si, ze byl asi psychicky labilni, pri tom, co se stalo s jeho synem a navic tim, co se mu stalo jeste v detstvi (abych nespoileroval), navic kdyz si ani nebyl jisty, jestli vrahem je on sam.

              Je skoda, ze autori vynechali z hry ty snove sceny (nekde na netu byly videa), tam se mozna i neco vysvetlilo, ale nevim. Ja jsem hral HR jen jednou, ted si ho zkusim zahrat s Move podruhe.
            • Kvalitní detektivky mám rád, ale tohle s dektivkou nemělo nic společného. Právě jsem se těšil na vyšetřování a ne abych každou chvíli hrál za někoho jinýho. Dohrál jsem to několikrát, protože jsem chtěl vidět další konce a hlavně nevěřil, že je to tak špatné. Hudba a grafika je bezva, ale hraní je děs.

              Když jsi takový HR odborník, tak proč měl Ethan ty výpadky?
            • gubu: Jezismarja, ale tak snad vis jak funguje thriller / detektivka? To je totiz o tom, ze ze zacatku nevis nic a souvislosti o deji, vysetrovani, postavach se preci dozvidas az prubezne. Nejvic se toho dozvis samo ke konci hry. Dohral jsi to vubec?
            • Příběh? Ten tam skoro nebyl a byl zmatený. Vím, že tam nešlo ani tak o příběh jako spíše o situace, to je ok. Šlo mi hlavně špatnou hratelnost kvůli chybějícím informacím o čemkoli. Proč bych měl běhat po bytě s cizí ženskou? Hlavně že tam dali sprchu, kde je nahá, to je ve hrách asi to nejdůležitější :-D Místo toho tam mohli dát nějaké souvislosti předem.
          • Ale to snad ne :) Uznavam, ze vzhledem k forme hry se mohlo v pribehu pri jejim prochazeni objevit rada otazniku, ale jestli je pribeh Heavy Rain hloupy, tak to uz fakt nevim, co hloupy neni...
            • Takže proč měl Ethan ty výpadky? To jsem se nikdy nedozvěděl. Proč jsem musel první polovinu hrát aniž bych tušil, co se vlastně děje? Nějak jim vypad prolog, ne? Pak je tu ta celková zápletka, co je hloupá a vůbec mě nezajímala. Čekal jsem nějaké rozplétání a hledání. Místo toho jsem měl jednoduchý rozpletení na konci. Dneska je většina příběhů o ničem, to je jasné, ale tohle mělo peníze od Sony a zkušenosti už také měli.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit