-
Ale jo to souhlasím, ale sic smutnou, přesto pro nás naprosto nepodstatnou zprávu o agentu 007 v Iránu napíšou. Malou zprávu o tom že vyšlo DLC a velmi povedený skiny, o tom se neobtěžujou informovat. Mimochodem Space Marine se zatim dle Steam statistik drží slušně, specielně na to že na PC vůbec nemusel vyjít... Takže propadák? Možná tak pro pana "muslimofila" Smutnýho...
-
Jak ctu tady dole ten SWTOR - to se moc nepoved, nebo je to prilis jina kategorie, ze neni ani ve vyberu ? Pritom do kategorii rpg a hra roku by pasovat mohl.
Nehral jsem to, jen me zaujalo, ze kazdy tyden jsou o nem dva clanky a v nominacich ticho po pesine :) -
Jasně není nad Captaina Price dejte mu nálož do ruky a srovná celý svět Portalu se zemí. *1*
-
Pro me osobne to byl prekvapive RAGE (hral jsem konzoli, kde zadny tech. problem nebyl) nicmene GoW3 i DE:HR lezi jeste doma. Bohuzel uz nemam na hrani tolik casu, kolik bych si pral, docela vam "mladochum" zavidim, ze to vsechno stihate dohrat :-)
-
portal je hra pro chudacky co akroat kecaji ze je pri ni potreba mozek atd., nejlepsi hrou hrou roku je moder warfare a ani kupa nazoru dementnich ctenaru games.cz, a ani jeho autisticka redakce to nemuze zmenit
-
Nejlepsi hra Portal 2, nejlepsi RPG DS, prekvapeni Gemini Rue, TES5 mezi nominacema - ja jsem spokojen, v podstate presne podle meho vkusu a redakci jiste slouzi ke cti, ze se v jejich hodnoceni objevuji i neocficialni a ne AAA tituly :).
Mel bych dve pripominky, Trine bych vrznul do plosinovek (urcite) a nejlepsi akcni hru bych dal Batmanovi (imho). -
Blázne. Roman to tlusté prase schvované v popelnici, hádka ve sklepě a následný přůstřel nohy. Jedna z nejvtipnějších scén co se kdy ve hrách objevila.
A kdybych měl jmenovat ty v Saints Row: The Third, tak bych to psal hodně dlouho, taková nálož funny scén tady dlouho nebyla.
Takže jo každý má jiný smysl pro humor. -
chlapce si delaas prdel? CRYSIS2 epic fail hra dosel sem akorat z toho prvniho baraku a uz me to sralo s minulymi dily to nema vubec nic spolecneho mozna s COD :D
-
haters gonna hate
-
Každý má jiný smysl pro humor. Mě třeba zas vůbec nesedí ten v GTA nebo Saints row. A to tak, že to pro mě tyto jinak dobré hry činí nehratelné...
U Portalu se neválím smíchy, je to prostě decentní humor...ale pro mě skvělý. -
Pro ty co umí hrát je to skvělá hra tak proč sakra ne? *4*
-
Taky nesouhlasím a mám na to stejný názor jako rewolwer.
A co je na Portalu 2 tak ohromně vtipného? Jediná věc na které sem se pousmál byl Whitley a tomu jaký to je idiiot.. samozřejmě v dobrém slova smyslu.
A jinak jestli se někdo řeže smíchy takovým věcem, že se se Glados promění v bramboru, nebo zpěvu těch turetích střílen, tak bych vám doporučil si pustit v TV pořady na kanálu Nickeleodon. -
malej jarda asi nehrál multak :-)
-
SWTOR
Battlefield 3
Skyrim -
Asi budu muset ten Portal 2 zkusit, kdyz je to takova pecka *3* Kazdopadne BF3 nevim, jestli patri vubec do vyberu, tesil jsem se, zahral si ho a ano, je to dobra hra, ale at si rika kazdy co chce, ale je to kopie MW, s tim, ze ma hezci grafiku a vice efektu, ktere jsem ale bohuzel vetsinou na ukor prehlednosti...
-
A sakra, GLaDOS se nabourala do games.cz. Akorat ztratila veskery smysl pro humor. Vlastne se vyjadruje dost hloupe, navic o necem, cemu ocividne nerozumi. Wheatley??!
-
1.Portal 2
2. Skyrim
3. Battlefield 3 -
Mass Effect 2 je nejlepsi hra za posledni 3 roky
-
Nemuzu souhlasit, hral jsem vsechny hry z kategorie PC hra roku a vsechny ostatni byly o rad hratelnejsi a zabavnejsi nez Portal 2. Je to promakana hra, ale zeby se z ni clovek posadil na prdel, nemohl od ni vstat, zdalo se mu o ni :) a byl ji doslova pohlcen, se v zadnem pripade rict neda! Narozdil od Witcher 2, DX3 nebo TES5....
-
jenze je to batman (tzn. neco jak superman, nebo mickey mouse)