Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    To vyhraje buď nový Starcraft nebo Diablo III, pak tu máme jistě Arma III, Max Payne III, Mass Effect III. Není toho málo. A to jsem vypsal jenom ty, na co jsem si vzpoměl.
  • Veskoslav
    Tak jako "bug" mi přijde celý koncept nesmrtelného koně se schopnostmi spidermana:)
  • české forum = piš jen česky nebo slovensky, nebo to tu rozjedu s maďarštinou...
  • To si toho asi moc nehrál, když tam dáváš Crysis 2 - největší zklamání roku.
  • Já se za cca 50 hodin hraní ještě s bugem nesetkal. Asi mám štěstí. To u BF3 mi teda přijde daleko více bugů.
  • Obvykle jo, ale tohle myslim vážně...
  • *omlouvám se za chyby už je nak pozdě, a ještě dodám, ten multak byl fail to ano, zas, u BFka byl fail u Singlu, nevybereš si
  • hustyyy Dark souls se dostalo do nominace... vic nepotrebuju. stale tu mame herni prumysl !! moc se netesim na pristi rok, az to vyhraje angry plants vs. panda ropewille.
  • ten crysis 2 sklamal hodně lidí ale mě neskutečně bavil, jednucku sem skoro ani nedohral rpoe mě nebavila ale dvojka mě fakt chytla, miluju to prostředí ve kterém se odehrávala, i když koridorovka tak to mě nevadí, a grafika, s DX11 je to má asi nejelšpeí grafiku momentálně ze všech her, BF3 nemá tak dobrou grafiku textru, ale zas má lepší světla a zvuk tkaže ve finale je BF3 o něco lepší než Crysis v audiovizualitě,... mě prostě bavilo :-), furt to byla lepší singl akce než BF3 nebo COD,..
  • na VGA vyhrala "akcnni hra roku" COD, to mluví za vše, skorumpovaná a neobějtivní akce co nemá uroven a od ted už její ocenení nemá žadný význam
  • nikdy jsem neměl dost písku *15* *10*
  • Vidím to úplně stejně :)
  • Jeee to seš ty :-D Ty jsi srandovní....
  • GlaDOS
    Aha. No mě třeba MW 3 vůbec nechytl. Ale každý má jiné chutě.
  • GlaDOS
    No jo, moje chyba *1* Těžký úděl mé přezdívky.
  • Letos jsem hrál spoustu parádních her. Jsem rád, že byl tak silný ročník. Ale chci říct, že jsem moc rád, že vyhrál právě Portal 2. Ta hra má obrovskou duši a Valve mě opět přesvědčilo, že tvoří hry především pro nás a pro samotnou radost a potěšení ze hry. Smekám!
  • Malleth
    1. Dark Souls
    2. Batman: Arkham City

I ten Portal byl super

Dál už je to jedno...
  • No hele ten Crysis 2, to byl docela fail v několika směrech. Singl byl velice podprůměrnej, graficky to taky nebylo nějak extra a hlavně ten multiplayer. Žádná známka po jakékoliv ochraně proti hackerům a vlastníkům nelegálních kopií, kteří si nejspíš vesele paří doteď. Hratelnost je naprosto totožná (až na ty změny co umí oblek)s tvím hatovaným CoD, dokonce i killstreaky tam sou. Možná už vydali 500 patchů, co tu hru doladily, nevím, týden po zakoupení letěla do šuplíku *11* , ale na hru roku to rozhodně nemá.
  • dira
    Za ty prachy super hra :) jen kdyby se vrátil svět do dob, kdy i piráti mohli hrát online s normalníma lidma bez omezeni bylo by to o mnoho lepší (kdo pamatuje možná mu dojde ten rozdíl *13* )
  • Ten už dávno hajinká...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší