-
kdybys sledoval steam tak tam jsou pořád na portal 2 slevy .asi 75% takže žádnej podvod ty chytráku .a už v předobjednávce to stálo 740 kč .která novinka takhle stojí?
-
Zajimavé, že na PS3 je L.A.Noir lepší než Dark Souls, ale na X360 se nedostal ani do top 5, to se ty hry tak liší? :)
-
Pokud myslíš mě, nejsem nijak u vytržení z toho, že mám příspěvek na hlavní straně.
-
Aha. Jenže Portal 2 má skvělý singl, co se dá zahrát i 2x po sobě, ne-li 3x. MW 3 jsem singl ani nedohrál. Co-op nabízí další spoustu zábavy. DLC zadarmo, co prodlouží co-op. A velmi brzy vyjde i editor. Šikovní hráči udělají další spoustu perfektních map, které výrazně prodlouží životnost hry na mém HDD.
-
+ nerovná se kvalitní názor
- nerovná se nekvalitní názor
Take it easy, this is Games.cz, a very unique place to stay! -
1) Zaklínač 2
2) Skyrim
3) Deus Ex 3
4) Dead Island
Portal 2 jsem dohrál, dobrá hra s výborným závěrem, ale Zaklínač, i ty ostatní hry, mě bavily zcela nesrovnatelně více. -
Už to vidím, kolik lidem jsem zkazil to očekávání, které trvalo tu dobu, než klikli na článek a odrolovali na vyhlášení. *1* Budete muset vykompenzovat ty pluska mínusky, pak tam možná bude jiný *3*
-
pravě sem vypl portal 2 po druhém dohrání. tak tohle mě tet hodně potěšilo. Ta hra si to opravdu zaslouží. Vyzdvyhnul bych hlavně konec singleplayeru kterej je víc než uspokojující a to se u skoro žádné z dnešních her říct nedá.
-
No jo, ale 5,5 hodiny kampaň. A co Spec Ops a Multiplayer, to nejsou věci na 5,5 hodiny.
-
I rather play the electric guitar... *5*
-
Místo minusů bych prosil argumenty...z textu jasně vyplývá, že hodnotím čistě jen to, jak mě hry baví...co na tom může být špatnýho fakt nechápu.
-
No...pokud bych měl hodnotit podle kvality provedení a péčí o hru, tedy co možná nejobjektivněji, vypadal by ževříček asi takto:
1.Portal
2.Deus Ex
3.Zaklínač
4.Dark Souls
Pokud bych měl hodnotit čistě podle toho, jak mě hry baví, jak na mě působí atmosférou a emocemi, teda zcela subjektivně, tak by vypadal takto:
1.Skyrim
2.L.A.Noire
3.Portal
4.Battlefield -
Nakrm se parazite. Pořádně spolkni tuhle diskuzi a otravuj, udělá-li ti to tvou dětskou radost. Poté se v klidu vrať ke svému xylofonu pro batolata a mlať si do něj paličkami.
-
Hmm, no jasně. Po Skyrimu druhej "safe pick".
Jo a tady máte novej "witty one-liner":
I was in SPAAAACE until I took an arrow in the knee. -
A u CoD za 60 euro a 5,5 hodiny není podvod?
-
Na ni byl trik, pokaždé když zastavila čas, tak jsi ho mněl zrychlit:) Za 10 minut je "mrtvá":)
-
Tak Skyrim má jedino unevýhodu - množství bugů. Je vidět, že Bethesda dělala všechno proto, aby to vyšlo včas (11.11.11), i když většina lidí by spíše uvítala nějaké méně originální datum...ale třeba ještě měsíc testování navíc. Já osobně se u Skyrimu bavím víc než u jakékoliv jiné hry, které tento rok vyšly, ale popravdě - jsem rád, že hru roku nevyhrála.
A to ani ne tak kvůli chybám, jako spíš kvůli nářku diskutujících, který by v takovém případě nastal. Naproti tomu Portal je skvělá hra...prakticky bez chyb. Podle mě si to vážně zaslouží, byť mě osobně nechytla natolik, abych ji musel projet dvakrát za sebou... -
Tak co by jsi zvolil ty hrou roku? B3? Skvělá na multiplayer, ale tolk chyb, co hráči hlásí. Skyline s jeho chybami a "recyklací" RPG, kteou kritizuješ u Portalu?:) Navíc u žádné jiné hry člověk nemusí tolik uvažovat a pokud člověk chytnul akci na Steamu na Portal 2, tak skělá koupě.
-
Osobní žebříček
Hra roku (a to i přesto, že si myslím, že není v "lidských" silách to zhodnotit:)):
Portal 2
Zaklínač 2/Deus Ex
Batman: Arkham City
Trine 2
Darkspore
Zklamání roku: 1. Fear 3, 2. poslední ze série DS III, 3. Duke, 4. Rage (po patche skvělá hra, ale za počáteční přístup ho tam holt musím prásknout) a 5. Dead Island -
S originálním přišla... Gely byli parádní... Spíš hádanky nepovažuji za moc velkou výzvu :-)