-
Přesně tak,dvojku zahrát a nazdar tu už žádný patche nezachrání.Zato jednička zaklínač KLENOT.
-
Ale dá, kolego, je to přece *nick* a toho bohdá nebude, aby tomu tak nebylo i příští rok!
-
Jindra dneska nekomentuje?
-
Portal 2 byl fajn,ale hra roku? Portály jsem hrál oba,oba se mi líbily ale oba se mi zdály krapet přeceněné,u jedničky jsem to ještě chápal,hlavně proto že hra byla postavena na v te době velmi originálním nápadu s portály,2-ka už ale onene kdysi originální nápad jen recyklovala a nepřišla s ničím moc novým (a to ani po technické stránce) spíš než druhý díl se mi zdá že se jednalo jen o jakýsi datadisk (popřípadě větší dlc) což je pro mě po 4 letech od vydání prvního dílu málo.Přesto mu ale asi ocenění přeju trošičku víc než kdyby ho dostal dle mého názoru podobně přeceněný Skyrim...
-
mě přišli jako příjemné zpestření....ale charakterově? asi jo, člověk se o nich nic moc nedozvěděl, ale nevadilo mi to...
-
když bude precizně udělanej, nebude stát pade
-
Já sice s prvním místem nesouhlasím, ovšem nutno podotknout, že s nominací jsem za jedno. Něco jako univerzální hra roku se prostě vyhlašovat nedá.
-
Portal2 jsem tak trochu čekal. Moje top3:
1. Deus Ex
2. Crysis 2
3. Portal 2
Bude ta čtenářská anketa? -
Teď jsem si vzpomněl na bitky s bossi v Prince of Persia:Warrior Within. Něco tak frustrujícího jsem v žádné hře ještě nezažil, když jsem byl cca v 2/3 a dostal se k té kočce v červených šatech, co uměla šachovat s časem tak jsem jí zabíjel asi 3,5 hodiny než se mi to povedlo a nato jsem se hrou sekl jak mě ta obtížnost nakrkla. To Deus Ex je procházka růžovou zahradou s králičkem, který jen sladce ohryzává mrkvičku. *2*
-
o obtížnost ani tak nejde. jsou zbyteční, prázdní, ploší
-
a co treba si pockat az to nebude stat tolik? vetsinou to netrva tak dlouho
-
Glados má asi radost *7*
-
V podstate suhlas...Portal 2 hravam, ked akurat nehram Skyrim, to nemate šajnu ako ten dnes vyzera...už sa nechcem opakovať, Deus Ex som ešte nehral, musim dohnať v tomto roku,
no a BF3 ma nekonečny multplayer...bože, kedy budem na dôchodku ? *1* -
Redakce se mi tentokrát trefila do vkusu, Portal 2 vítězí naprosto zaslouženě. Pro mě to je totiž nejen nejlepší hra roku, ale možná i minulý "pětiletky". Takhle červený oči z nevyspání sem měl naposledy u prvního F.E.A.R.u a Mirror's Edge.
-
portal je skvelej , ale ta delka je za 40 eur normalni podvod.
-
Idd, už ani Jazz sem nechodí s jeho "Gayrim" hláškou. *15*
-
Já nevim co na tom Zaklínačovi bylo tak dobrýho... Moc jsem ho nehrál, ale přišel mi o dost horší než jednička.
-
Proč v každé sekci až na logickou a závodní hru roku číhá nějaké překvapení? Palec nahoru hoši Portal vybrán dobře. *5*
-
I'm really frustrated, bro... *11*
-
a kde je Dead Space 2? :D