Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • stratego
    presne takhle jsem to resil ja :P ....v tomhle ohledu me pak zklamal DLC, kde jsem typhoon porad setril nakonec a nebyl ani potreba
  • A ěkteří nesouhlasí.
  • Typhoon!:)
  • stratego
    ze meles kraviny?
  • A?
  • stratego
    asi si to tu moc necetl :D vetsina souhlasi :)
  • Proč hned šílíte, když není po vašem? Někomu ta hra nemusí sednout třeba jako mě.
  • rancor1223
    Jo většina bossů skutečně nebyla tak hrozná, nejlepší je na ně granátomet *1*
  • Jimei
    a kde je Teraria ? :/
  • smejki
    segeďák s deseti knedlama za pade by měl být jídlo roku, jak tak čuju
  • Portal 2 jednoznačně nebylo by lepšího vítěze :D
  • Hairy_Ass
    Jo, Portal 2 byl vynikající, po všech stránkách.
  • stratego
    za me Deus Ex, ale i u Portalu jsem se neskutecne bavil, takze proc ne :)
  • rancor1223
    Pokdu vezmu vámi vybrané hry a zpřeházím je, dostanu asi toto:
    1. Skyrim (Ano, skutečně se mi za celý rok nejvíce líbil Skyrim!)
    2. Portal 2
    3. DeusEx3
    4. BF3
    5. "Terraria" > Zaklínač je jedna z mála AAA her který se mi tak nelíbili, že jsem je nevydržel hrát ani hodinu, takže místo něj půjde asi Terraria
  • Furt u Deus Ex:HR čtu kdovíjak hrozní byli bossové apodopně. Mě ale hodně bavili. Byla to výzva, ale nikdy ne frustrující a bylo jich tak akorát. Naopak u Skyrimu....však kdo hrál ví, že o výzvě se nedá moc hovořit a minimálně pro mě to byla jen rutina abych po ní získal nějakou zajímavou věc (většinou jsem se nedočkal) nebo si navýšil slovníček pro řevy (které byli v celé hře navýsost zbytečné - 80% jsem ani ze zvědavosti nevyzkoušel, jak mi dle popisu přišli o ničem). Je ovšem fakt, že letošní rok byl pro hráče skvělý. Díky všem vývojářům *3*
  • Dobře vy! A hejterům nech vybuchnů hlavy! :) *16*
  • Veskoslav
    A co by jsi ty dal jako hru roku? Skyrim s jeho nedodělky? DS, GoW 3 či Forza, které jsou jenom na konzole? Poděl se o svůj žebříček:)
  • Veskoslav
    Tak určitě Forza 4 je luxusní, Batman taktéž. Série Gears (osobně považuji lepší 2 než 3), poslední Mortal, Dark Soul(ačkoliv podle mně jsou lepší Skyrim i Zaklínač(ten prozatím ani na konzole není)). Není toho málo a to platí i opačně.
  • Yes!
  • Nulová znovuhratelnost, délka spolu s coop okolo 10ti hodin a hra roku? Proboha.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit