-
presne takhle jsem to resil ja :P ....v tomhle ohledu me pak zklamal DLC, kde jsem typhoon porad setril nakonec a nebyl ani potreba
-
A ěkteří nesouhlasí.
-
Typhoon!:)
-
ze meles kraviny?
-
A?
-
asi si to tu moc necetl :D vetsina souhlasi :)
-
Proč hned šílíte, když není po vašem? Někomu ta hra nemusí sednout třeba jako mě.
-
Jo většina bossů skutečně nebyla tak hrozná, nejlepší je na ně granátomet *1*
-
a kde je Teraria ? :/
-
segeďák s deseti knedlama za pade by měl být jídlo roku, jak tak čuju
-
Portal 2 jednoznačně nebylo by lepšího vítěze :D
-
Jo, Portal 2 byl vynikající, po všech stránkách.
-
za me Deus Ex, ale i u Portalu jsem se neskutecne bavil, takze proc ne :)
-
Pokdu vezmu vámi vybrané hry a zpřeházím je, dostanu asi toto:
1. Skyrim (Ano, skutečně se mi za celý rok nejvíce líbil Skyrim!)
2. Portal 2
3. DeusEx3
4. BF3
5. "Terraria" > Zaklínač je jedna z mála AAA her který se mi tak nelíbili, že jsem je nevydržel hrát ani hodinu, takže místo něj půjde asi Terraria -
Furt u Deus Ex:HR čtu kdovíjak hrozní byli bossové apodopně. Mě ale hodně bavili. Byla to výzva, ale nikdy ne frustrující a bylo jich tak akorát. Naopak u Skyrimu....však kdo hrál ví, že o výzvě se nedá moc hovořit a minimálně pro mě to byla jen rutina abych po ní získal nějakou zajímavou věc (většinou jsem se nedočkal) nebo si navýšil slovníček pro řevy (které byli v celé hře navýsost zbytečné - 80% jsem ani ze zvědavosti nevyzkoušel, jak mi dle popisu přišli o ničem). Je ovšem fakt, že letošní rok byl pro hráče skvělý. Díky všem vývojářům *3*
-
Dobře vy! A hejterům nech vybuchnů hlavy! :) *16*
-
A co by jsi ty dal jako hru roku? Skyrim s jeho nedodělky? DS, GoW 3 či Forza, které jsou jenom na konzole? Poděl se o svůj žebříček:)
-
Tak určitě Forza 4 je luxusní, Batman taktéž. Série Gears (osobně považuji lepší 2 než 3), poslední Mortal, Dark Soul(ačkoliv podle mně jsou lepší Skyrim i Zaklínač(ten prozatím ani na konzole není)). Není toho málo a to platí i opačně.
-
Yes!
-
Nulová znovuhratelnost, délka spolu s coop okolo 10ti hodin a hra roku? Proboha.