Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro me teda L.A. Noire. A to ze jedineho duvodu, inovativni napad udelat hranou detektivku. Portal uz tu jednou byl...
  • Portal 2 a Zaklinac 2. Opravdu hry s velkym H.
  • nevím jak ty ,ale já dohrál portal 2 singl 3x ,coop 2x a k tomu ještě vyšlo skvělé DLC zdarma .takže 10 hodin opravdu není na místě když tě hra baví .
  • Tak jste nakonec games.cz potěšili ,protože Portal 2 si to opravdu zaslouží a nečekal jsem že ho vyberete.Takže máte o jednoho spokojenýho čtenáře navíc *3*
  • Hairy_Ass
    Tak se mi zdá, že jediný, kdo tady tu věc se Skyrimem ještě extra prožívá, jsi už jenom ty. *1*
  • Jaktožetonevyhrálskyrimnanicjinéhojsemseužtentoroknetěšiltotenkonecsvětanebudemocšťastnýchjooocojájenbuduteďdělatzhroutilsemisvět... *13* *13* *13* *6* *6* *6*
  • taky sem si říkal že by bylo lepší vybrat jednu co zvolí lidi a jednu co zvolí redaktoři. Ale co..snad příště..
  • nuz kazdemu sadne nieco ine ale podla mna si to valve zasluzi...ked nieco vydaju tak vzdy kvalitne lebo to prerabaju aj 10x od zakladov ked je hra na 99% hotova :D...preto tie neskoro vydania...a napr kto vam da len tak DLC free ?...no zasa valve :) ja mam od valve skoro uz vsetko...rad ich podporim lebo ma nikdy nesklamali...az na tie neskore vydavania titulov :D
  • Si pobavil.
  • jesusek
    Nebude i nějaká čtenářská anketa o hru roku? Jinak s Portalem klidně souhlasím. *4*
  • nulova znovuhratelnost ? :D...sa smeje...SP som hral viac krat...coop 2x s kamosom a s dalsimi dvoma mam v plane hrat znova...je to pecka ! ale taktiez by som tam niekde vyzsie zaradil BF3...ja viem ze vacsina so mnou nesuhlasi ale kazdemu vyhovuje nieco ine :)...
  • stratego
    myslis sebe a toho jednoho dalsiho? :D si zavedl "JA system" :)
  • Šílím! Kolik her tenhle rok donutilo lidi nahrávat videa s písničkama o videohře? :?) Kolik debilních hlášek jiný hry vyprodukovaly? Kolik her bylo tak hustodémonskejch, že Vávra musel napsat proč jsou úplně blbý? *1* Nakonec, kolik her mělo svojí sekci v průběhu roku na tomhle webu? Za mě Skyrim!
    Jinak ten rok byl dost plodnej a seznam nejlepších her by mohl bejt větší...
  • Sice s tím nesouhlasím ale pořád lepší než kdyby to dostal Skyrim.
  • sem rád ze to nevyhralo něco jako precenovaný skyrim, portál dvě si to zaslouží, ikdyž letos mě stejně jako portal zaujalo i crysis 2, a kdby sem měl zvolit hru co mě baví nejdele a nejvíce tak je to battlefield 3 který je pro mě nejlepší akční FPS multiplayer hra světa, hraju ho furt, nehraju nic jiného už 2 měsíce, co se týče singlu, tak byl...no...byl aslespon pekně udělaný, a furt originálěnjší a zabavnější než u COD které bylo extremě nudné sem rad že neni ani v nominaci, některý servery jsou takové vlesprde**ky a nedaj na tu hloupost dopustit

pro mě
    1. portal 2
    2. crysis 2
    3. BF3
  • nevyšel minulý rok i Minecraft?Ten by si aspoň nominaci zasloužil imho.
  • Po asi 20 hodinách opravování, přeinstalovávání, nainstalovávání, odinstalovávání se mi podařilo battlefield 3 zprovoznit a musím říct že multiplayer je fakt pecka :)..teda když zrovna běží *7*
  • dira
    když bude precizně udělanej tak pročpak ne? :o)
  • Amylee.Anderson
    Takovej spoiler na main page! :D
  • Podle toho komentáře na hlavní stránce od @SuperHovna už jsem si myslel, že to vyhrál Skyrim. *1*

Jinak souhlas, Portal 2 je jedinou letošní hrou, které bych byl ochotný dát v hodnocení 10, ať jsem se snažil, jak chtěl, prostě jsem nemohl najít negativa. Snad možná ten už stárnoucí Source engine, ale vzhledem k povaze titulu naprosto dostačuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit