-
No to neni zas tak uplně pravda. Terraria nabídne víc tich akčnějších prvků a + to nějaký to stavění. Ovšem zase postrádá 3D. Takže pokud chcete stavět v obrovském otevřeném světu => Minecraft, pokud chcete spíš akci než to => Terraria. Spíš bych napsal Minecraft=Terraria .
-
Pro mě, jednoznačně Space Marine MP, nahráno přes 160 hodin...
PS: To že "frajer" z redakce navrhne Space Marine jako zklamání roku a ani neinformuje o tom že vyšel už pár týdnů zpátky datadisk, svědčí o mnohém... -
to by ses divil :D za deset korun se k nemu da dokoupit obcas i poctivej vyvar :)
-
+ skvely COOP *3*
-
Portal 2 umna tiez vyhrava. A pre anti-portal ludi chcem nieco povedat. Je pravda ze niekto vie portal dokoncit za 6 hodin. Ale! Valve hry maju jedno velke plus a to je Editor map = mody.
Uz portal 1 mal niekolko vynikajucich modov ktore boli lepsie, a tahsie oproti originalu. Inak to nebude ani u portalu 2... Cize nazvat portal ako kratku hru? Tie mody zarucia portalu dalsich XY hodin.. co sa u mnoho hier, ktore su drahsie, neda povedat. -
Tu sa moc o objektivite hovoriť asi nedá. Stavím sa, že keby Portal 2 vyšiel na konci roka, vyzeralo by to úplne inak.
-
Dobře jste zvolili, pánové, a to vybírání prvního místa vám vůbec nezávidím. Portal 2 je fenomenální a skvěle vybalancovaná hra. Ne příliš triviální a přitom nijak náročná. Už to, že jste ji vybrali přestože vyšla začátkem roku o něčem svědčí. Žádný momentální poblouznění čerstvěji vydaným titulem.
-
Síce neviem čo to má s článkom spoločné... ale ja by som chcel nový izometrický Fallout presne v takom štýle, ako boli prvé 2 diely, k takej hre by som sa normálne modlil *1*
-
Asi tak, určitě to bylo těžký rozhodování, ale Portal 2 si to určitě zaslouží :)
-
Raději Re-Volt 2
-
minecraft > terratia
-
Já chci další ROLLCAGE...
-
Vybrali jste best of best, co treba sem dat i mezi vyber Minecraft ? To je jedina sekce, kterou jste vynechali.
-
Na X360 měl prej nějaký problémy (sice mám boxa, ale nemám L.A, takže nevím jaký, ale bylo to něco s přehřívání, byl tu o tom článek..opravte mě jestli se pletu, nechce se mi to hledat)
-
No paráda, konečně. Divil jsem se že ani na GameTrailers ani na VGA Portal 2 nevyhrál game of the year. A že si to ta hra zatraceně zaslouží. V jednoduchosti je krása a já asi nic lepšího nikdy nehrál. Rozhodně ne minulý rok *4*
-
Tedy ty vyzdvYhuješ tvrdě. Bez urážky.:)
-
myslím glados jako glados, ne glados jako tebe :D
-
Na trola diskuzního se nereaguje :-)
-
Já tedy Portal 2 nehrál, takže nic neříkám proti, jen jsem reagoval na tak trochu mimo mísu komentář. Ale zase jsem četl několik recenzí na Portal a všechny se schodovali na jediné věci a to byla nulová motivace hrát hru znovu *9* ... MW3 má také online co-op (mimo kampaň), dokonce i spiltscreen jak v multiplayeru, tak ve Spec Ops.. Ale to pořád MW3 nedělá lepší hru nebo snad dokonce nejlepší hru roku 2011 samozřejmě. To je pro mě úplně něco jiného *5*...
G.... O. W.. *14* -
Také na mě Portal 2 nijak zvlášť nezapůsobil.. *9*