-
tři z pěti adventur vypadají jako z roku 1992, to bych blil
-
Tak mě například L.A. Noire těžce zklamalo a do mé osobní nominace by to asi nedotáhlo, nicméně respektuji váš úsudek.:) A co se týka Deception, dočkáme se recenze? Třebaže se nejedná o horkou novinku?
-
a nejlepší adventura všech dob? Goblinsss
http://www.youtube.com/watch?v=atLJs5pxDEE -
Taky jsem fandil GR:(. Ale je fakt, že LA Noire jsem nehrál a z toho co jsem viděl a četl mě to ani moc neláká.
-
nejede to na stejnym enginu...
-
A co takhle A New Beginning? Osobně jsem tuto hru nehrál, ale v rámci žánru kolem ní byl docela humbuk, tak by mě zajímalo, proč ji redakce do výběru nezařadila...
-
Tak jako jediný z tohohle výčtu jsem hrál L.A.Noire a byť nebylo špatný, postrádalo ten příběh který by mě nutil pokračovat dám. Nějaké pojítko, cokoli. Ale možná jen nejsem cílová skupina týhle hry.
btw konverze je to opravdu zoufalá. Ať už z hlediska optimalizace (Rockstar *7* ) tak minimální úpravy grafiky k lepšímu. Zvlášť nepochopím jak mohou používat textury hlavy kvalit první Mafie. Vlasy některých postav jsou přímo úděsné... -
Blackwell: Deception jsme take zvazovalo, ale do te finalove petky se nemohlo vejit vse :( A Gemini Rue? Nebyt L.A. Noire, mela by adventuru roku prakticky jistou, ja osobne ani nedokazu rict, ktera z tech dvou her me bavila vic.. Ale pro Noire hovori vetsi dynamika hrani a vetsi davka originality imho.
-
Vsimli, v sirsi nominaci byl, ale stojime si za tim, ze vsech tech pet her zde je lepsich nez treti Posel.
-
A já tak věřil Gemini Rue, přičemž mi v nominaci výrazně chybí Blackwell: Deception.
-
Nj to tě lituju, mluvím o své zkušenosti..
pokud máš originálku tak koukni sem, třeba tu najdeš řešení, je tam toho dost:
http://support.rockstargames.com/forums/20300756-l-a-noire-pc-technical-support -
To jest Skyrim, nejlepší advent... hra na světě! *14* Kde tedy je?
-
Pastva pro oči, která lahodí uším a potěší každého obyvatele modré planety. *4* Hráčské preference? Ty se vypaří a zmizí ve tmě ve chvíli, kdy lidé spatří toto dokonalé dílo! This game is the BEST! For everyone *14*
-
L.A.Noire právě dohrávám a můžu potvrdit, že je to opravdu vyjímečná a velice originální hra se skvělým bonusem v podobě takřka dokonalé mimiky postav. Ještě nikdy nebyly obličeje NPCček ve hrách živější.
Tuto hru řadím mezi TOP 3 tohoto roku. -
kde je portal 2 sakra?
-
l.a. jede na stejnym engine jako gta 4, ne? je zajimavy ze l.a. se mi seka na nejnizsi detaily, kdezto gta 4 krasne plynule na high-medium... (4quad i7 @1,77 ghz ati radeon 5850 6gb ram to vse v ntb)
-
Všimli jste si toho, že letos vyšel Posel Smrti 3? Jestli si to nezaslouží nominaci tak nevim :(
-
L.A. Noire je hodně špatně optimalizovaná a místama velice nepěkná hra. Jde vidět, že tvůrci těch 5 let pracovali především na výborném gameplayi než na technické stránce, byť design je dobrý. Aspoň z půlky vypadat a šlapat jak Mafia 2, jednalo by se subjektivně o top3 roku.
-
No vidiš a u mne je to jediná hra na 15 FPS a nepomáhá nic...
Je to pokažená Rockstar konverze tj. na každém kompu tě dokáže překvapit jak se hra chová - stejně jako GTA 4 -
Pokažená konverze ? Hraju hru koupenou na steamu (měsíc po vydání za 3 stovky, neber to) a je bez jediný chyby. Volbu schvaluju, narozdíl od těch ostatních adventur mě LA Noire baví, protože to není jen point and click (což je tak pasivní styl že ho nesnesu..).