-
L.A. Noire je hodně špatně optimalizovaná a místama velice nepěkná hra. Jde vidět, že tvůrci těch 5 let pracovali především na výborném gameplayi než na technické stránce, byť design je dobrý. Aspoň z půlky vypadat a šlapat jak Mafia 2, jednalo by se subjektivně o top3 roku.
-
Jedina adventura ktera mne bavila byla Zak McKracken
Byla to vubec adventura,, -
A já tak věřil Gemini Rue, přičemž mi v nominaci výrazně chybí Blackwell: Deception.
-
-
Na Geminiri Rue jeste dojde ;)
-
-
Těžko odhadovat, co si po tímto příspěvkem představit?
-
-
Uvidis v prubehu nasledujicich dni.
-
-
-
Taky jsem fandil GR:(. Ale je fakt, že LA Noire jsem nehrál a z toho co jsem viděl a četl mě to ani moc neláká.
-
Blackwell: Deception jsme take zvazovalo, ale do te finalove petky se nemohlo vejit vse :( A Gemini Rue? Nebyt L.A. Noire, mela by adventuru roku prakticky jistou, ja osobne ani nedokazu rict, ktera z tech dvou her me bavila vic.. Ale pro Noire hovori vetsi dynamika hrani a vetsi davka originality imho.
-
-
Tak mě například L.A. Noire těžce zklamalo a do mé osobní nominace by to asi nedotáhlo, nicméně respektuji váš úsudek.:) A co se týka Deception, dočkáme se recenze? Třebaže se nejedná o horkou novinku?
-
-
-
la noire zrovna parim, na steamu byl o vikendu ve sleve za 3 kila a musim rict, ze to byla dobra koupe, zatim mam odehranych nejakych 15 hodin a stale me to bavi ...
-
jednoznačně MW3 !
-
-
Moder Gayfare 3 on 1 ?
-
-
Pokažená konverze ? Hraju hru koupenou na steamu (měsíc po vydání za 3 stovky, neber to) a je bez jediný chyby. Volbu schvaluju, narozdíl od těch ostatních adventur mě LA Noire baví, protože to není jen point and click (což je tak pasivní styl že ho nesnesu..).
-
-
No vidiš a u mne je to jediná hra na 15 FPS a nepomáhá nic...
Je to pokažená Rockstar konverze tj. na každém kompu tě dokáže překvapit jak se hra chová - stejně jako GTA 4 -
-
Nj to tě lituju, mluvím o své zkušenosti..
pokud máš originálku tak koukni sem, třeba tu najdeš řešení, je tam toho dost:
http://support.rockstargames.com/forums/20300756-l-a-noire-pc-technical-support
-
-
-
kde je amnesia? *8* a jestli l.a.noire je adventura, tak potom uz muze byt adventurou naprosto cokoliv... *16*
-
-
http://games.tiscali.cz/tema/best-of-2010-nejlepsi-adventura-54587
-
Amnesia na Steamu vyšla 8. září 2010.
-
-
Já chápu, že L.A. Noire je z velké části adventura ale pod názvem kategorie jsem čekal, že tu budou spíše klasické point n' click. Dobře, Posla smrti 3 jste vyřadili, je to váš názor ale co takhle A New Beginning? To je skvělá adventura a ve velké pětce by si zasloužila být.
-
Tento rok byl relativně zdařilý na adventury - To the Moon, Edna & Harvey, Trauma, Baron Wittard, Goin' Downtown plus ty zmíněné. Osobně jsem se ale nejvíce bavil u A New Beginning .
Tento rok ale dle všeho vypadá daleko lépe - Bracken Tor, Asylum, Lucius, Sherlock a především The Last Cown *4* -
-
* Minulý rok *3*
-
-
l.a. jede na stejnym engine jako gta 4, ne? je zajimavy ze l.a. se mi seka na nejnizsi detaily, kdezto gta 4 krasne plynule na high-medium... (4quad i7 @1,77 ghz ati radeon 5850 6gb ram to vse v ntb)
-
-
nejede to na stejnym enginu...
-