-
Teoreticky by to jeste mohl byt bios te graficke karty.
-
Dodám jeětě, že hra měla naprosto strhujcí soundtrack od steva jablonskeho !
-
To ze vam to ukazuje v nejakem program 70 stupnu jeste neznamena, ze tam tech 70 skutecne je. Nebylo by to poprve ani naposledy. A to ze to v singlu nedelalo spis ukazuje na to, ze to nejsou drivery, ale prehrata graficka karta.
Poradne ohulte vetrak na grafice. -
Mohli byste pochopit, ze tady se soudí hra samotná, ne její platforma tak dejte pokoj s tima pc vs. konzole kecama. Pokud se někdo nazývá hráčem tak prostě nejde aby byl zaslepen pouze na konzole (jakoukoliv) nebo pouze na PC, musí mít rozhled, tak jako redakce má. Gears of war je proste do posledního detailu vybroušená hra, jak singl tak multi, bez bugu, hraje se jak po másle, má super EPIC příběh a dobry level design, prostě vše, tak proč ne ? Dříve než jsem měl konzoly, tak jsem rozehrál 1 na PC a vydrzel sem u toho 2 hodiny...hrálo se to blbě, ale když sem to přehrával na konzoli...tak jsem si řekl, ano to je pro co je ta hra zrozena a uvšdomil jsem si že nektere hry by na konzolich meli zustat, lae pokud se nekterym z vas libila i jednicka na PC tak to znasobte 4x a vyjde vam pocit jaky byste meli po dohrani GOW3 !
PS:trochu sem cekal ze to bude bf3, ale je to asi spravne, protoze u nej by se dal pocitat jen Mp, a je dobre ze redakce nevyskrtla rage kvuli PCbugům, protože to je skvělá hra.
Souhlasím s redakcí a obdivuji ji zato že MW3 totálně pohřbila, protože ta kra si nic jiného nezaslouží (singl hrůza, multi né lepší jak mw2) ! -
Jindro ty dostaneš + věřím tomu že asi tak 1985+sek, až sem tvoje máma nahraje forografii, tebe jak jsi spáchal sebevraždu.....to se prostě nedá
Ps: Vím že si tak hloupej a udelal bys to, prosimte nesahej si na zivot....jen pis neco co dává smysl a netroll -
Než jsem otevřel skříň, fungovala grafika v Crysis stabilně i při 90° C. Na HAWKovi by měly bejt kvalitní součástky. Větráky na 100 % běžet nenechám, protože dělá nesnesitelnej kravál. Takhle běžej do 65 %, což je snesitelnej hluk a nabízí komfort i grafice. Hodnota je nastavená na auto. Fakt bych dal ruku do ohně za to, že kusem hardwaru to není *3*
A ano, omlouvám se. BF3 má skutečně 9 map, 4 další v DLC. Překoukl jsem se a myslel si, že jich má jen 8 a 5 je v DLC. I tak, když si vezmu, že je to při zachování zdravýho rozumu čistě multiplayerová hra... Kdyby se na singl vykašlali a udělali jich o pár víc tak věřím, že to uvítají prakticky všichni. Však nedávno jak sem dávali statistiky o tom, jak skoro nikdo kampaň ani nedohrál *1* -
letos vybrat jen jednu hru je docela sebevrazda,zrovna gearse jsem nehral ale prvni dva dily ano a verim ze si to zaslouzi.uncharted jsem dohral nekolikrat a je to taky jizda+na ps3 opradu slusna grafika.B3 hraju porad a je to strasnej mor :-).rage,crysis2,batman-vsechno dobry,radsi snad nevybrat zadnou PS:hraju i crysis1 na ps3 ktery vypada ve srovnani s B3 jako z jinyho sveta,cryengine se opravdu povedl
-
Lepší akční hra než Batman:Arkham City letos nevyšla.
-
Docela mi v článku chybí alespoň zmínka o Halo CEA... :-) Neříkám že by to měla vyhrát, ale zmínit se o remaku prvního dílu jedné z nejlepších herních akčních sérii na planetě by nebylo mimo mísu :-)
-
Konzolisti mooožu 100 x napisať že by na PC nikdy nehrali, a nikoho to nevzrušuje, ale boh chraň dačo povedať na konzole, to je BEST a IN, lebo ježiško nič lepšieho nepriniesol...
BTW akčna hra roku na PC nevyšla, tak o čom chcete diskutovať ?? WTF OMG to neni sam o sebe FLAME ? -
...aby sa ešte niekto neurazil že...nikomu nič nevnucujem a nenecham si vnucovať, to je cele...Sia
-
PC trol, zbytecnej flame na konzole.
-
Ako, ja by som si to GoW 3 celkom rad zahral, ja si rad zahram každu dobru hru, MW3, BF3 aj multik riadne si to uživam, nech sa na to kyda kolko chce...ale konzoly sa nedotknem ani 3metrovou palicou tak čo...zabite ma... *2*
-
No já bych to palcování příspěvků hned dal pryč. Je to nesmysl a často se tu mínuskují zajímavé příspěvky a jindy pluskují příspěvky, které sotva mají nějakou hodnotu.
-
Docela mě štve jak je Red Orchestra 2 přehlížená,těd´ když je prakticky bez chyb,je to perfektní hra.Ale na druhou stranu tam aspoń neběhá tisíc capartů jak rambové,a dá se v pohodě zahrát i na public serveru.
-
Zrovna grafiku bych u konzolove hry nevychvaloval. Cele hodnoceni je podivne. Melo by byt vic rozdelene.
-
?
-
Ano, to bych si přál. *4*
-
Na games.cz se nějak namnožili trolové. Ono se není čemu divit, když je tu překrmujete. Takový trol se nesmí krmit ani mínuskama.
-
>>pcgames.cz