-
tak z tohto vyberu som hral len BF3 a Uncharted3 a BF3 ma zklamal MP a u U3 ma zklamal koniec. Inak super. Skoda ze sa nedal kupit Batman cez Steam holiday sale zo slovenska...
-
hral som z týchto hier všetky okrem Gow 3, pretože nemám xbox a za seba hovorím, že úplne najviac ma nadchol UNCHARTED, pri ňom som sa fakt nedokázal odtrhnúť od obrazovky, ale všetky ostatné sú tiež skvelé...
A chcel by som sa ešte poďakovať redakcii, že robí poradie hier s chladnou hlavou a rozumom, narozdiel od rôznych nemenovaných zahraničných serverov, u ktorých zvíťazila v tejto tematike akčných hier MW 3.....ešte raz ďakujem -
Čavko. Ja som nVidiu ešte nemal, zato ATI-AMD menim každy rok, a teraz by som si mohol prihriať polievočku, ked sa stale na AMD nadava a nVidia sa vynaša do nebies, bez toho aby diskutujuci tomu aspoň trochu roumel...ale nie, proste "chybička se vloudi" či ide o jednu, alebo druhu značku.
Všeobecne je pravidlo, že taketo artefakty sa zobrazuju pri nadmernom prehriati GPU-procesora na grafike, ktory potom nepracuje spravne, a pravda je aj ta, že niektora hra zahrieva GPU viac ako ina...ktory taktuju vedia o čom hovorim, a BF3 vie pekne zahriať GPU.
Ale, taketo artefakty som už videl aj napr. v Crysis, ked som vymenil graficku kartu a nepreinštaloval Win, takže si myslim, že to môže byť aj driver, niektore nevhodne subory v drivery sa biju...skus podstatne snižiť nastavenie grafiky, povypinaj všetky pokročile efekty a ked bude maškarada pokračovať, nezostava nič ine len čakať na lepši driver...na Rage som čakal 3 mesiace. *1* -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ty jsi fakt jeden z největších deb*lů, co jsem kdy viděl *1* *1* -
co se adventury tyce tak by to mela vyhrat L.A. noire asi ne ? teda je to jedina adventura kterou sem letos hral ale nevim o zadny jiny kolem ktery by byl vetsi humbuk nebo o ktery by se psali lepsi recenze..
-
Jo je to spíš otravný, stále čumět na toho jeho gargamelovského avatara, navíc nechápu jak se někdo starší 15ti let může byvit takovýmhle způsobem.
-
Na které planetě vyšlo to kvantum opravdu kvalitních her?
-
caj tak sem si cera stahl demo gears of war 3 na xbox a tak nejak nekapiruju jak to nekdo muze hrat ? dit tam je strasne snizenej framerate ...prijde mi to jako treba s gta4 nebo battlefileld 3 beta MP , ci bad company ... zkratka obraz neni uplne plynuly... proto me strasne prekvapila plynulost Rage na xku... pac grafika skvela a chod ty hry znamenity ... proto me prijde drzy od vyvojaru ze udelaji hru treba jako prave GoW 3 kde se to nehraje plynule .. samozrejme , neni to tragedie , da se to hrat ale zkratka hry, ktere si myslim ze jdou na xbox fakt plynule a proto si zaslouzi koupi jsou ... no sportovni od EA urco, dale basket od 2 K ...nebo treba forza 3 , u 4. dilu me prislo ze uz to taky jde pomaleji a pak snad uz jen call of duty ... treba takovy R D Redemption taky nejde zrovna slavne ... jako ja bych tadyto nepsal ale vzhledem k tomu ze xbox utahne takovou grafiku jako je v Rage a se vsi plynulosti tak bych to ocekaval i u ost . titulu ... co si o tom myslite ?
-
Jindro... ty si takový nehorázný d*bil...
GoW3 je hra s nejlepší grafikou na xboxu (a že to teda vypadá parádně :D) a hratelnost je úžsaná... Takže klidně hra roku :) -
A ten herni casm, Arkham Asylum mam cca 15h, Arkham City porad hraju a zatim jsem na 32h
-
Deus Ex bude určitě v kategorii RPG roku, na to vsadím boty.
-
fuck yo bigah!!!!
-
HAHAHA, ty pýčo, fakt vtipný.
Si mě dostal. -
Nejlepší RPG přece bude Skyrim to je jasný....přece nezáleží na tom že je to Oblivion engine s novým světem získaným z generátoru, zatímco v takovým Zaklínači 2 je každý keřík nového enginu manuálně umístěn designerem, ale je to prostě TES a draci tam lítají po zpátku, žádná hra nemůže být lepší.
-
Hm, tak z tohoto vyberu jsem nehral nic.. koupil jsem Crysis2 a nelibila se mi ( po 1ce jsem cekal otevreny prirodni scenerie, misto toho jsem dostal pod ruku voj. gumu motajici se mestem *1* ). Ty screeny z Gow# s tou ultra mega cool zbroji vypadaji docela odpudive, ale asi to bude vyjimecna hra...
Nevim, jestli sem nepatri i Portal 2? Preci jen to neni kategorie pro nejlepsi strilecku, ale pro akcni hru a do tech se nekdy portal zarazuje. Nebo ze by vyhral v kategorii logicka hra roku *1* ..?
Jinak jsem zvedav na vyhlaseni kategorie strategie a adventura, myslim,ze se tak tak naplni nominacni petka necim slusnejsim... SC2, Total.W. a G.Rue jsou vyjimky potvrzujici pravidlo :). Aby v dalsich letech nevznikla pro tyto zanry souhrna kategorie - ostatni- apod. .. :) -
Souhlasím :) .
-
Já měl MSI 560GTX-Ti Hawk chvíli a BF3 jelo (než jsem jí musel odnést Alzy aby mi daly nepřehřívající se kus *1*) na starejch mapách úplně v pohodě. Jen na novejch to dělalo to co ukazuješ na některejch videiích. Naštěstí se mi B2K mapy vůbec nelíběji (BF2 rocks) takže mi to nevadí. A ano 8 kvalitních map mi přijde dost.
-
Pro mě jednoznačně Dead Island
BF 3 mě moc nechytl a MW serie je už pár let nuda..
uncharted nemám , jedu xbox:o) -
Jestli by tu měl být Deus Ex, tak tu chybí i Skyrim... že tam můžeš machrovat s pistolí ještě není místní definice akční hry - to by pak RPG bylo úplně prázdný.
-
70° C není přehřívání, je to standardní teplota ve všech hrách, v žádný jiný to nezlobí. Zmiňovaný videa, spousta komentářů pod nima a stížnosti na oficiálních fórech o lecčem taky svědčí. Někdo taky psal, že mu to začlo dělat až po poslednim patchi. Opravdu jsem s tím už chvíli strávil a na 99 % není chyba na mojí straně přijímače. Hra je samozřejmě legální, však v singlu co jsem u něj chvíli vydržel to nedělalo. V mulťáku dost často.