-
Šak sem nechoďte, když se vám nelíbí, lamy. *2*
-
hratelnost je skvela, to co jsem psal ji jen podpori na max. tymova hra je pak bezkonkurencni.
-
Najlepšia hra čos hral? Tos toho teda moc nehrál. *7*
-
BF3 ma v zakladu 9 map. Btw taky mam GTX560ti a vsechno v pohode.
-
Ako mohla vyhrat cenu akcna hra roku hra ktora samotnu strelbu (a teda gro kazdej akcie) degeneruje uz len tym ze sa ovlada predpotopnou analogovou pakou a tym sa dostava na uroven automatovych primitivnych zabav z rokov 80-tych?
-
k tomu BF3, hodně lidí nadává jak je to zabugované ale je to nová hra, novej engine, a vývojáři ho neotestují na všech sestavách co jdou udělat, na všech HW součástích co jdou kopit, na všech verzích všech ovladačů, občas to s něčím muže haprovat ale to už se zjsití až když se hra dostane mezi normální hráče,...boužel je to tak, je to tak u většiny her, jen se o tom tolik nemluví, BF3 je kvuli své kvalitě i tolik sledovaná a každá chyba se hned musí řešit jako katastrofa, přitom každou druhou hru co sem letos nainstaloval sem musel ještě nák sprovoznovat protže se jí něco nelíbylo, koukni na net zadej jméno nake hry a zato napiš "bug" a jen sleduj kolika lidem ty hry s ruznejch duvodu nejdou, jen se o tom nemluví, ty hry nikoho nezajímají, ale BF, to prece musí bejt bechybné ne ? ...mě třeba jede bez problému už od bety, 95% problému je chyba uživatele v jeho PC? nebo mezi klavesnicí a židlí, kdby to byl nakej hromadnej bug tak to dělá všem, ale kolikrát má člověk chybu ale PC stejnej jak 10 lidí kterejm to jde v pohodě
-
Thumbs up! *1*
-
no nepokladam BF 3 MP za spickovy ano latku nastavil v urcitom zmysle vysoko ale ani z daleka neprekonal starsie dieli serie ktore su... lepsie
-
Such is life on Games.cz. *5*
-
Njn, jsem asi už moc starý. U hry mě zajímá především zábavnost (hratelnost). Nějaká grafika a zvuk jsou mi ukradené
-
Jak já miluju Games.cz, pokud člověk nepíše stylem "od 15letého pc only hráče pro 15leté pc only hráče" tak má hned milion mínusek *6* *15* ... ale co, já se dobře bavím :D (nyní typuju aspon 15 mínusek tak mě nezklamte ;)
-
Tak, snažim sa pomôcť, ono ťažko radiť druhemu...každy typ grafiky je iny, a navyše každy kus !! 73C by naozaj nemal byť problem, ale nie je to vylučene-ale to by už bolo na reklamaciu, 70C je taka magicka hranica, moja grafa ide nad 90C napr. a nerobi jej to broblemy.
Ty použivaš MSI Afterburner, no to je SKVELE, tam si môžeš nastaviť kryvku otačok chladiča v zavislosti na teplote GPU, čiže pri akej teplote ma mať chladič ake otačky v %, určite vyskušaj,
ja mam toto nastavenie http://imageshack.us/photo/my-images/267/fanz.jpg/
a GPU mi nejde cez 61C a to som ju brutalne nataktoval, zato chladič huči ako vrtulnik, ešte že je v kumbale .
Inak, naozaj to vyzera na problemovy driver, ale aspoň vieme, že ako vravi J.Cimrman: "Tudy cesta nevede" joo človek sa uči cely život aby sprosty umrel...Čus -
Mám 3D televizi která dokáže konvertovat z 2D do 3D, takže v podstatě se dívám na každý dobrý film v 3D a žádný záchvat jsem neměl a dokonce mě ani jednou nebolela hlava... a samozřejmě si pouštím i filmy čistě v 3D bez konvertování, takže tak.
-
Třeba ten prvotřídní zážitek ze skvělé grafiky a zvuku. To se asi nevychloubal vykonným hardwarem:)
-
Každého baví něco jiného a každý má svého favorita. Ovšem co s tím má společného grafika na ULTRA s 50+fps to netuším...?
-
Ty možná...
-
na 3d ti každý sere, jen z toho můžeš dostat tak epileptický záchvat, i když jsi byl dříve zdravý. 3D, aspon v tuto dobu, ani náhodou NE. Oko není stavěný na sledování 3D v tomto podání.
-
jednoznacne BF3. graficky, zvukove, fyzika, --- absolutni kral, kteryho zadna hra v akcich/FPS zatim neprekonala. chapu ze kdyz jste hru nevideli na UTLRA, 50+ snimku plynule za vterinu v MP, tak na to plivete, ale to je ok. spousta lidi na to nema stroj (jako kdysi na crysis 1), a druha spousta kteri na to stroj maji, tak maj tak zpraseny OS/drivery, ze jim to neslape. Samozrejme je tam hromada bugu od DICE, jako v kazde hre. Ale za mne nejlepsi hra, za poslednich 10 let me zadna takhle nechytla..
-
To ti děkuju za rady, ale všechno zmíněný už jsem zkoušel. Při hraní BF 3 mám stabilních 70° C, opravdu stabilních. V MSI Afterburneru se jako absolutně největší dosažená hodnota během hraní ukazuje 73° C, čili přehříváním to skutečně není. Nejvíc dokáže GPU u mě rozpálit první Crysis, ten jí opravdu žhaví a vzácně se tam mihne i 75° C a nic z toho se v něm neobjevuje.
Na ATInách to dělalo lidem taky, ale údajně to vyřešil poslední Catalyst. Někde jsem četl, že je chyba především na straně DICE a prd vím. Co vím zato velmi dobře je, že mě to pěkně štve a aby to dělalo lidem u hry, která je takovou dobu venku, to by někdo zasloužil pěkně po papule!
Mimochodem to dělá i na nejnižší možný detaily i s posledními beta ovladači, který údajně měly část těhle artefaktů řešit. Neřeší *3* -
A este, keby ste hrali Uncharted 3 v 3D, tak by vysledok dopadol urcite inak *5*