Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Pro nás drsné PC pařany je PS3 uzamčený za neprostupnou stěnou. Pliváme na PS3, pliváme na X360 a na všechny konzole. Jsme PCBORN .... FUS RO DAH!!!!! *1*
  • Jenom PS3? A co titul, který to vyhrál? :D
  • Psychotic
    Odkdy se co lidé říkají a co lidé dělají shoduje?
  • Takove lidi potom opravdu nechapu.Bud se mi hra prece libi,nebo ne.
    Ale nadavat na hru po forech a pak ju hrat od rana do vecera?To je tak trochu na hlavu postaveny.
  • ...proč? PS3 není nijako nedostupný.

edit: Co jsem řekl hrozného proboha? *8*
  • Tebe bych moc rád viděl když nejsi za kompem a nekomentuješ každý článek co tu je , jde vidět že nemáš žádný život když tu 24 hodin prosazuješ svůj názor který nikoho nezajímá , get a LIFE !
  • walltar
    No dost lidí na fórech nadáva jaká je to s*ačka a potom si to de zahrát aby nevypadali že sou OUT ... Teď se to prostě nosí nadávat na COD.
  • Lawliet
    mm je to trochu blbé no když tu nominujete only PS3 titul.. to se pak blbě posuzuje pro nás
  • Jenze hra,ktera ma takovou obrovskou reklamni kampan,prodejni cisla a vsudypritomny hype,by mela byt lepsi,nez jen prumer.
    Samozrejme,ze jsou horsi hry,ale to neni omluva.
    Nemluve o tom nechutnem zdimani znacky kazdym rokem bez spetky invence.
  • Diky... *3*
  • Vitekb
    Hm, z nominovaných mám jen Arkham City a moc se m i líbí, tak nemůžu zrovna moc posuzovat, ale když říkáte, tak to asi bude fakt nejlepší. *5*
    Bude Deus Ex v jiné kategorii nebo byl prostě opomenut?
  • Například já mám MW3 rád:). Stejně jako celou MW sérii, narozdíl třeba od přeceňovanýho CoD 2.

Lidi, co neustále nadávají na CoD, by si někdy měli zahrát nějakou opravdu špatnou akční hru (doporučím třeba Terrorist Takedown 3), aby viděli ten rozdíl.
  • Trol.diskuzni
    Karma level +1 *5*
  • Trol.diskuzni
    Nevím tedy, na co tím narážíš... Zmiňoval jsem, že zvažuji svoji "kariéru" ukončit, ale v posledním příspěvku, který jsem o tom napsal, je psáno, že jsem ji ukončil přechodně.

Navíc těch pár příspěvků zde, to je spíše takové příležitostné pobavení nad některými diskutujícími, nic zvláštního... *5*
  • dobrej vtip
  • Ne,v internetovem trolleni opravdu nevidim nic svetoborneho,ale za tu dobu,co s internetem kamaradim ,jsem videl spousty kvalitnejsich pokusu o trolling,nez jsou ty tve *3* .
    A ambice hrat si na nejakeho "premodreleho zvanila" opravdu nemam,ale kdyz obcas vidim ty tve prispevky,tak jsem si tentokrat neodpoustil skromnou poznamku na tvuj ucet.
    Dale to rozvadet nebudu ,neboj.Co jsem mel na srdci jsem napsal.
  • Samozřejmě bez keců SPACE MARINE !

A Šťastnej Novej rok...
  • Važne ?? Tak potom si tu niekto riadne kadi do oralneho otvoru, lebo si sa vyjadril velmi presne ale čo sa da čakať od takeho počmaraneho šaša čo sa navaža do najlepšich, len preto aby sa zviditelnil-holt praca pre psychologa-AMEN.
  • jednoznačně MW ! Bez debat !
  • Trol.diskuzni
    Neskončil, pouze jsem ji přechodně odložil. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit