Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rancor1223
    Z tohohle výběru by u mě zvítězil BF3. Ale být tu ten DeusEx3, tak by u mě BF neměl šanci *1*.
    Rage celkem zklamalo, ale to bude asi tím, že už z tenhle typ FPS mi prostě nesedí.
    Prvního Batmana jsem nehrál a na tohohle jsem byl zvědavý. Ale vzhledem k tomu, že jsem nikdy nebyl fanouškem ani comixů ani filmů (byť ty Nolanovi mám docela rád) to zřejmě není hra pro mě, protože po hodině hraní jsem tho vypnul se slovy: "Takhle bude vypadat Assasins Creed až ho udělají v současnosti?".
    No a konzole nemám takže Unchartred ani GoW nemůžu soudit.
  • A přitom valná většina těch klasickejch pravověrnejch RPG je mnohem a mnohem akčnější než Human Revolution.
  • Už sis aspoň nějakou z těch her zahrál, nebo hodláš i v roce 2012 trávit čas diskutováním o hrách, z nichž jsi viděl tři obrázky a jedno video na youtube?
  • Jimei
    Čekám na fanboye Batlefieldu a jejich reakce ....
  • Trol.diskuzni
    Why? Vždyť Deus Ex akční v podstatě je a speciální cena za VELMI AKČNÍ horse-climbing by padla jako vyšitá do této kategorie! *5*

http://www.youtube.com/watch?v=0Q7CInjswYg
  • walltar
    přečti si nadpis .... *7*
  • Trol.diskuzni
    WTF? Jaktože to nevyhrál Duzex, který odstartoval mánii desítkových ultraher? *16* A jaktože nedostal speciální cenu Skyrim za augmentaci revoluční horse-climbing fyziky?! *13* *13* *13*
  • jindra.veliky
    vsechny v clanku zmineny hry jsou lepsi *15*
  • Crysis 2 je v porovnání se svým předchůdcem úplný sh*t. Je to jedna z mála her, kterou jsem nikdy nedohrál a málem jsem pošel nudou. To jednička bylo jiný kafe ...

U mě přes všechny své chyby vede z tohoto výběru jednoznačně BF3.
  • walltar
    BTW ... já bych do téhle sekce zařadil i Deus Ex protože to je imo mnohem víc akční hra než RPG.
  • Erien
    To bude tím, že hru roku vybírá celá redakce, ale recenzi hodnotí jeden člověk.
  • walltar
    Sakra a já ani pomalu nevím že nějaký Gears of war je .... Už aby tu bylo nejlepší RPG a pořádný flejm v diskuzi *1*
  • To si děláte srandu Gears of War že má být akční hrou roku,neříkám že je to špatná hra ale takovej Batman Arkham City nebo Uncharted 3 je o dost lepší.
    Vím že všichni semnou nebudete souhlasit ale je to jenom můj názor
  • jesusek
    Je docela zvláštní teď vybrat jako nejlepší akční hru GeoW, který dostal 9, a ne Uncharted který dostal 10. Mě osobně je ukradené, jaké číselné hodnocení hra má, ale vypadá to trochu zvláštně. Jinak GeoW je z toho výběru z mojeho pohledu nejslabší. Ale co nadělám...
  • Mustaffa
    Jojo, to je snad poprvé co s nějakým výsledkem souhlasím . Je to perfektní hra a po těch x hodinách strávených s GoW3 jen těžce hledám nějaké slabé stránky hry, pořád mě baví neskutečným způsobem *14*
  • Doufam, ze takovy Deus Ex nespada pod akcni hry. Protoze ani ho nezminit by bylo jasne kacirstvi.
  • RAGE? vůbec mi nevadí, když je hra ,,jen,, ryzí akce, jak píšete, ale tato akce byla nudná.
  • No pro me je akcni hrou roku Crysis 2. Nevim jestli je nejlepsi, ale je to jedina letosni akcni hra, kterou jsem hral.:-D
  • Erien
    To je smůly, jsem PCčkář Xbox nemám přesto jsem to GoW přál, mám jen první díl na PC, co vyšel a bylo to super. Trojka co jsem četl a viděl si to zaslouží a nemyslím, že by Pc hráči kvůli tomu museli brečet. To už spíš kvůli tomu, že bohužel 2 a 3 na PC nejsou.
  • GoW3! Yipie! :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit