Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gow me sice moc nebere,ale srovnavat to s cod?Ty ses vazne traged,ale co cekat od naseho jindry ze *1* .
    Ty uz ty minuska dostavas hlavne z principu jak jsem si tak vsiml,ale tentokrat si ho zaslouzis *1* .
  • Trol.diskuzni
    Možná by sis měl nastudovat definici internetového trollení, ona to zase taková věda není, pokud si tedy nechceš hrát na nějakého přemoudřelého žvanila, kterých je zde požehnaně... *3*

Jinak pokud ti připadá, že mé příspěvky za moc nestojí, tak je nečti a věnuj se raději levelování své karmy, kolego! *5*
  • Ja som už dostal ban za to že som velmi osobny, tak ten obmedzenec bude asi tvoj otec, čo povieš...
    Mimochodom počul som, že si skončil s karierou trola diskusneho, ale mam pocit že ti nestačilo...
  • jindra.veliky
    tu hru co vypada jako cod jen pouze pro xbox?
  • Na to,ze se povazujes za trola,tomu tve prispevky moc neodpovidaji.Spise bych to videl na Tro(t)l diskuzni,bez urazky.
    Jo holt,dneska uz ani to trolovani za moc nestoji.Aspon se snaz,at to neni tak prokouknutelne,kdyz uz se na nic lepsiho nezmuzes *3* .
  • V téhle disksi jsem si ničeho takového nevšiml, myslím, že je zbytečné sem tahat něco, co tu není.
  • ta bude až v článku "sra**y roku 2011" jen mi vrtá hlavou, neznám nikoho kdo by měl COD MW3 rad, ale i tak je to podle VGA nej akce roku, a podle všech statistik nejlepší a nejlepe prodávaná akce, to mi nesedí
  • Trol.diskuzni
    Ty jsi přesně ten omezenec, co chytrý marketing Bethesdy spolknul i s navijákem aneb "jakýkoliv bug či nereálnost = kůl fíčura, ou jé" *5*
  • Jimei
    Že mám v avataru trolla neznamená že jsem Troll
    mě jen baví jak tady všichni říkají že BF3 je nejlepší FPS minulosti,současnosti a budoucnosti dokud nevýjde další díl BF
  • no pro mě top hra BF3, ale ve výběru my chybý Crysis 2 docela
  • Trol.diskuzni
    Myslíš Gule Uf Dudy? *5* *5* *5*
  • Milačik, ani tvoja kritika, ani Vavrova dnes už nikoho nezaujima, a nič nezmeni na tom, že Skyrim je hra roku, a zasluži 10/10.
    Mimochodom najlepšia hra čo som hral...a že je môj kôň horolezec?
    A čo sa mi na tom nema pačiť ?? *2*
  • Leonidasss
    A kdepak se nám ztratil ten novej Kól of djůty ?
    *1*
  • Za mě určitě Batman. Gears of War je fajn, ale druhý díl mě bavil víc.
  • Tak pro mě je nej akční hra BF3, nikdo mi to nevezme, stejně jako já nebudu brát redakci jejich volbu.

Jinak nač vyvolávat flame, když je to jen potrava pro trolly, že? Ale když to někoho baví. *6*
  • pro me trochu smutne .. rage tam fakticky nema co delat. je to cista akce, ale taky ciste nudna akce. ale kdyz uz tenhle vyber, tak rozhodne batman, ne gow. prece jen ma mnohem vetsi presah, variabilitu, herni cas a je mnohem zabavnejsi vyzvou .. ach jo. tyhle clanky jsou mi povetsinou ukradene, ale ted a tady me to hrozne zklamalo
  • Trol.diskuzni
    Ta ženština nejsem ani já, ani žádná moje příbuzná, mimochodem *5*
  • Trol.diskuzni
    Skyrim jsem hrál poměrně dlouho, dokonce nadvakrát... A přesvědčil jsem se o tom, že má kritika se vůbec nemýlila.

http://bonusweb.idnes.cz/seniorka-hraje-skyrim-a-nadava-u-toho-podivejte-se-fvt-/Magazin.aspx?c=A111231_192948_bw-magazin_anb
  • Nehral si GoW3 však nie?
  • matty-the-gamer
    Myslím, že Deus Ex bude zmíněn spíše v článku "Nejlepší RPG roku 2011". Už jen ty augmentace a styl hry jsou náznak , že se jedná o RPG.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit