Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • trolo
    cpt. obvious
    precitaj si moj post este raz
  • DarkHawk
    Jo působí máš tam toho robota si fanboy jak vyšitý. *1*
    Ta Glados byla v te bramboře? to sem ani nevěděl. Proč jí prostě nešlo oddělat rovnou. Už si to nemapatuju, ale ta bramobra přidavala asi něco navíc k te portálové zbrani.
  • splash
    Taky je to tím že to na steame nemáš krabicovku, ale jinak Valve palec nahoru.
  • splash
    Bylo my jasný že to nejspíš vyhraje Portal 2, ale Trine 2 by si to taky zasloužil, škoda že nedávaj i druhý místo.
  • Umaroth
    Kdo si snad jen v koutku duse myslel ze to muze vyhrat neco jineho má asi hodně velkou fantazii *1* portal 2 je prostě ultimátní a humor typu glados v bramboře...to fakt můžu !!!

PS: doufám, že moje profilovka nepůsobí zaujatě *5*
  • Veskoslav
    Co třeba tím, že je to kvalitní titul?
  • trolo
    mna by len zaujimalo ako to valve robi ze urobi hru a nova cena je cca 29€ tusim(u portal 2 alebo podobne bola cena u novej hry). a predava sa to jak brambory... v akcii za 5€ sa to predava jak brambory... hmmmm cim to asi je kurv4. masivma marketingova kampan? nope
    kvalitna hra? asi....
  • Veskoslav
    Ale jo soulasím. Sice mám dilema mezi Portal 2 a Trine 2, ale Portal 2 nakonec vítězí. Ale myslím si, že oběhry jsou skvělé a každá nabídne něco jiného:)
  • DarkHawk
    Mě Portal 2 moc nechytl. Dostal sem se ke Glados.. už sem říkal, že si sejmu a bude game over. A ono to ještě pokračovalo. *1* s dobráka najednou zaporák Whitley atd.. Nebudu to dávat jen z principu, že to je od Valve. Za to Q.U.B.E. vypadá zajímavějí.
  • Případně Puzzle Agent. Jinak za 2010 stál za zmínku ještě Layton nebo Super Scribblenauts. Akorát to byla pokračování, takže nic nového.
  • Tam, kde tuhle kategorii měli, vyhrávalo loni například Limbo.
  • Wlad
    tak som opozdeny no :D
  • World of Goo i Braid jsou 2008.
  • Wlad
    lebo som rozmyslal ci Braid alebo World of Goo
  • prestigo88
    Minulý rok taková kategorie nebyla.
  • Wlad
    ktora hra vyhrala minuly rok?
  • rancor1223
    Tak tato kategorie yla celkem jasna a ani já bych vítěze neurčil Jinak. Portal 2 si za ten humor a notnou dávku zábavy rostě cenu zaslouží. A Trine 2 v co-opu je také výborná zábava, jen to chce ty 3 kamarády. *1*
  • Portal 2 je jako by vás na noc zavřeli omylem v oblíbené hospodě nebo hrnec svíčkové, který sahá až ke stropu, snad ani lízat Pipu a Sopu není tak dobrý jako P2. *16*
  • StanleyCZ
    Portal si prvenství zasloužil oprávněně :)
    Zatím se mi nikdy u žádné logcké hry nestalo, že bych dokázal trávit hodinu a půl nad jedním puzzlem. :D Příběh a humor je také nepřekonatelný.... konec hry či Cave Johnson... To jsou věci na které dlouho nezapomenu :D
  • Amylee.Anderson
    To bylo, dá se říct, bez debat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit