-
Ja jsem easy player a proto je pro me Dark souls tezka hra, ale naprosto dokonala.
-
to jednoznacne. A hlavne cely ten svet Tamrielu dava zmysel. To su Hammerfell, Morrowind, Cyrodiil, Elsweyr a dalsie.Tiez su tu rasy, Nine Divines a pribeh ktory sa odohrava od roku 1994. To nejaky Dark Souls nedosiahne hoc sa aj potrha. O.K vyhral naj RPG, ale to je subjektivne hodnotenie redakcie tiscali.games. V podstate odpalili pocetnu skupinu PC hracov a platformu kde to vsetko zacalo.
-
keby som kupil Zaklinac 2 tak si trepem hlavu o stenu doteraz. Zaklinac 1 je pre mna jedna z naj hier, bohuzial dvojka je trapna parodia samej seba. Zaklinac je ako fetak ktory sa musi nadopovat drogami v hlupom meditation mode aby vobec prezil dalsi fight. Mal som sto chuti ho zaskrtit cez monitor ked si musel dramaticky sadnut a vychlastat miliontu vlastovku. A tie trapne naskriptovane akcie: zavru sa dvere a nasleduje boj, po skonceni boja sa zazrakom dvere otvoria. Zaklinac 2 je pr*ser roka 2011, dovolim si tvrdit ze bol viac zabugovany ako Skyrim v prvej verzii.
-
prosim? Co to je Dark Souls?
-
Jo to nejsi sám kdo čeká na takovou hru. Kde by svět na hráče reagoval realisticky a né že mě každý strážný oznámí že taky byl dobrodruh jako já. Ale řekl bych že k takové hře vede ještě dlouhá cesta.
-
Pro me je nejlepsi RPG od dob Morrowindu jednoznacne Skyrim.
-
Tentokrát jsi si + zasloužil.
-
http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20110524104616/saintsrow/images/e/e5/Rpg-7-1-.jpg
-
Save přes menu? To jse mv životě nepoužil...proč, když existuje rychloukládání? menu mi přijde přehledný, na první pohled vidím ,co mám oblečeno, vše abcedně seřazeno pro případ hledání konkrétního předmětu...Mě tahle verze prostě vyhovuje...zvláště v porovnání s prvním questlogem v Morrowindu...to byl vážně otřes.
-
Tak nepravdepodobné ako dodatočná konverzia Ninja Blade spred dvoch rokov... *3*
-
Diablo = kolebka RPG!! Asi jsi tuhle diskusi vyhral :)
-
Jejdanasek:Hezky napsano ....tahle hra dohranim nekonci jedes New game+ a je to i sance neco udelat jinak.V tehle hre se poucujes z chyb a to nejen v boji ale i osudu NPC kteri umreli tvou vinou
-
Jestli si myslis, ze vodeni za rucicku je jen sipka ukazujici kde je misto questu, tak mas slabou predstavivost. Vodeni za rucicku uz jsou samy questy, kdy ti nekdo rika co kdy jak a proc. Pritom je to nerealne, copak hrdina je nejaky otrok, aby ho furt nekdo ukoloval? Tohle je tezce stereotypni klise. V dark souls ti temer nikdo ukoly nedava, davas si je sam. Od npc se dozvis jen nejake ramcove ZLOMKY informaci. A uz je na tobe, jak je vyuzijes a co na zaklade nich udelas a jak ovlivnis zdejsi svet. Hra te necha delat co chces, nevodi te za rucicku a nerika ti fo mad delat, na to si musis prijit sam. A mnohdy rozhoduje jenom to, kam jdes nebo ne. Napriklad kdyz po vykonani jednoho ukolu nepujdew hned za jednou pístavou do jedne lokace a misto toho pujdes do jine, tak tato postava zemre, zabije ji jina npc. A ty se s tou prvni uz nesetkas pozdeji v jine lokaci coz ovlivni pozdejsi hru. A nikdo ti tohle nikdy nerekne ani pred tim, ani potom. Kdyz to nebudes hrat opakovane a jinak, ani se nedozvis, ze by to mohlo probehnout jinak. Takze ano, npc si ziji svym zivotem i kdyz trochu jinak, nez si myslis. Dark souls je velmi originalni rpg, je jine, silne inovativni, neni stereotypni a ty v nem hledas sve zazite stereotypy a kdyz je nenachazis, tak jsi z toho zmateny. Nedokazes pochopit, ze funguje jinak, ze neni jako desitky jinych rpg.
-
Pierre:Tahle hra totis stavi na necem jinym nez Skyrim,Zaklinac a na cem na online.Tahle hra nepotrebuje NPC ktery ti pul hodiny radi jak dal hraci si totiz na zemi nechavaji vzkazy a hinty a radi si navzajem kudy jit kde je skryta lokace co je efektivni na toho protivnika atd,atd to samy proc si nechavat pomoct od NPC kdyz si muzu privolat na pomoc jinyho hrace kterej je precejenom schopnejsi
-
dark souls som nehral, mozno je to skvela hra, sudim len podla toho co som hral, a tak mam aj pre mna poradie, je jedno co je podla games nejalepsia hra, mne je fuk, ze je to DS, pre mna je poradie asi nasledovne, Deus Ex, Zaklinac a Skyrim, dakujem
-
Pierre:cela hra je tak trochu puzzle hlavne proto ze ti v nicem naradi.Napr. v jedny tajny lokaci najdes predmet kterej pouzijes o 20 hodin pozdeji v jiny lokaci aby ses dostal do jiny tajny lokace.Garantuju ti ze hru dohrajes a bez wiki minimalne jednoho bosse nenajdes.Ano NPC ti muzou pomahat v boji s nekterymi bossy. Mezi NPC panuji i jisty vztahy a nektery NPCka se pozabiji navzajem v zavislosti na vasem rozhodnuti.
Tahle hra se da srovnavat jedine s Demons souls kde to bylo obdobny -
To je ale tvuj problem, ze to neberes. Porazka mnohych nepratel neni samozrejma, musis pozorovat, premyslet a zkouset. Chces-li vedet, jesti v dark souls musis/muzes premyslet, odpoved je ano a velmi, cim vic premyslis, tim mene ta hra akcni je, protoze tu akci nahradis chytrym postupem, je to jen na tobe, hra ti nechava volne pole pusobnosti.
Hledano klicu je nadsazka, lze to zobecnit na hledani zpusobu, jak otevrit nejakou cestu dal a ne jen dvere nejakym klicem i kdyz i to sem patri. -
Musis potom ocenit skutecnost, ze v dark souls ti muze do tveho sveta (konzole) vniknout cizi hrac a byt k tobe pratelsky nebo nepratelsky.
-
V to len dufam, v to len dufam... Na taku hru cakam ako na zmilovanie bozie... well odkedy som zacal hravat hry. A keby bola z World of darkness sveta alebo podobnej urban fantasy, tak by som asi mohol umret stastny :p
-
Promin, ale ja Skyrim neberu jako bernou minci. Kdysi jsem si slibil, ze dohraji kazde liche TESy. Na Skyrim prijde cas, tak za rok -dva, az bude odlazeny moddery. Takze co ty NPC? Maji nejakou motivaci - ziji si svuj pribeh jako Gothicu nebo v Ultimach? Jake jsou questy? Pouze dones, prines? Nebo nejake ala Planescape Torment, BG? Hele, to ze hra nevodi za rucicku snad bylo v kazde starsi hre a i Zaklinaci si lze vypnou aktivni quest, takze se Ti na mape nic nezobrazuje. To proste neni nic proc by dana hra mela byt RPG roku.