-
Já bych to dal NFS Shift 2, protože se to byly hodně povedený závody po té hrůze co nám EA v minulých letech EA servírovalo.
Forze bych to nikdy nedal. Sice hodně zamakali na fyzice aut, ale zase se totálně vybodli na tratě. Pár jich přidali, zbytek jenom překopírovali z trojky, ale co mě především vytáčí je to co se děje při výjezdu mimo trať. Je mi jasné že to udělali jako ochranu proti podvádění, ale mohli to udělat na všech tratích stejné nebo mít možnost tohle vypnout úplně. Mám namysli třeba asfalt v Silverstonu, který je v únikových zónách jako pomazaný olejem a na Hockenheimu naopak pomáhá jezdit mimo trať. -
-
rozhodne shift2 :) super hra na g27 parada, jizdni model mi pripada lepsi jak v rfactoru o lfs nemluvim to je silenost kde se vyvoj davno zastavil.....
-
tak jde o auto, o nastavení a i tak...tohle je už hodně velké hrocení :D, vyčítat hře 1 zatáčku...
-
-
Hmm... Až na Minecraft to zatím vyhrávají samé only-xbox tituly *1*
-
-
holt nam novinari trochu pozapadeli ale to bude tim pridanim do metacritics *4*
-
-
to bude tim ze na pc nevysla hra ktera by si pred forzou nemusela citit trapne
-
-
To, že takovou neznáš, nebo ji z pricipu ignoruješ a zatracuješ, ještě neznamená, že ve skutečnosti takových her na PC není hned několik.
-
-
-
-
Nic jiného se čekat ani nedalo.
-
Test Drive Unlimited 2? Vetsi hloupost jsem uz dlouho nehral. Jestli tohle je jedna z nejlepsich zavodnich hre minuleho roku,tak pekne dekuji,
-
... Neviem čo všetkých fascinuje na novom pokračovaní Forza IV. Ved to nie je skoro ani datadisk na Forza III :) V nomináciách jednoznačne chýba Dirt 3 ...
-
Tak nic jiného se ani nedalo čekat !!!!!
Ale forza 4 je v podstate nejhorsi hra co jsem kdy hral....protoze kdyz ted zapnu jakoukoliv jinou zavodni hru jak forza, tak mi to prijde jako odpad *1*
PS : nejen já ale i redakcei si vsila ze xbox má dobrej rok *14* -
Dobře, že v nominacích nebyl NFS: The Run.