Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Ale jo, docela souhlasím. Všechny zmiňované tituly jsem vyzkoušel, ale v současné době hraji NFS HP(původní bohužel už ne, ale ten z roku 2010) a docela mně baví. Je to takové příjemné, oddechové ježdění s nádhernými auty. A za kilo, kdo by si to domů nepořídil:)
  • zato ze znacka forza vzdy byla na xboxu a to ze diky tomu si to drzi kvalitu a technickou dokonalost je spatne ?
  • :D :D :D :D jo pro takový lidi jako seš ty je ta hra určená *3*
  • No dát do nominace test drive místo dirt to mi přijde docela jako špatné rozhodnutí ! vždyt test drive je hroznej odpad (sims s jízdou).Jízdní model je příšernej .Ale musím vás pochválit že vyhrála forza 4 :-) tahle hra je prostě klenot.
  • No jo.Další svatoušek...
  • rozhodne shift2 :) super hra na g27 parada, jizdni model mi pripada lepsi jak v rfactoru o lfs nemluvim to je silenost kde se vyvoj davno zastavil.....
  • Snad tě srazí kamion .. *16*
  • wow to je teda pecka .. dík moc za TIP *4*
  • no vono jako o moc vic zavodnich her nevyslo tak nevim, staci tech par kousku random srovnat do rady a vyhodit nfs run a spokojeno by melo bejt hodne lidi :))
  • Přesně tak. Už je to jen trapné a čtenáře to obtěžuje. Zaujatý tlustý hoch, co sedí u kompu s košíkem z KFC a celej den žere. Tak nějak si ho představuju *1*
  • Jakym zpusobem se mezi nominovany dostal Mega Fail roku jako TDU2? To snad nemyslite vazne...To rovnou Nominujte i L.A noir do tyhle kategorie,tam se taky da jezdit z bodu a do bodu b ale zadnej prozitek z toho clovek nema...A forza je dobra,jen si myslim ze je to spis Forza 3.5 nez novy,plnohodnotny dil.
  • Urug
    Nejlepší závodní hra roku je jednoznačně Nitronic Rush
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vNuSvuzPL10
  • to by pc hráči nesměli bejt samí zloději co by si to stáhli zadáčo
  • Ataker
    proč vůbec píšeš ty vole ?
  • Ataker
    Ty jsi marný a to ani nejsi člověk :)
  • Za to, ze nevysla na PC by mely padat hlavy.
  • sleepless
    Mario Kart 7 a MotorStorm Apocalypse :)
  • Ještě někdo tu fakticky fandil NFS:Run? Co? Ne? Fakticky nikdo???

No to je mi překvapení :)
  • rancor1223
    Tím líp! *1*
  • Jimei
    na to si ješte pamatuju :D stávalo se jenom mě že panda byla vždycky poslední ?:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit