Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    nevím proč, ale právě mě napadlo Need for Speed: The Rum O_o
  • Trol.diskuzni
    Proto, aby se mě měl Leoš Marez na co ptát. *5*
  • games.cz tě zřejmě irituje, proč sem teda chodíš. Jenom si zatrollit?
  • rancor1223
    Z tohohle výběru u mě vede F1 2011. Skvělý jízdní model a dobrá kariéra.
    Test Drive Unlimited 2 má děsný jízdní model a podobně spatnou "kariéru", takže určitě ne.
    Driver:SF sice není špatný, ale že by byl až tak zázračný? Nemyslím si.
    SHIFT 2, stejně jako první díl, nemám rád. Ten jízdníé model se mi prostě nelíbí. S realitou nemá nic společného a ještě se chlubí revolučníma věcma, který ale rFactor má už několik let.
    No a čtvrtou Forzu jsem bohužel nehrál, protože naštěstí nejsem konzolista *1*.
  • Trol.diskuzni
    Vymýšlel jsem to asi 25 vteřin včetně napsání, zase tak převratná myšlenka v tom obsažena není. abych se s tím páral celé dny... *5*
  • Protože je statečnejší :D jak vesele uvádí autor článku :))

Ale jinak na to mám stejný názor :)
  • jesusek
    Jak dlouho jsi to vymýšlel? A když máš takový názor, jako že games.cz tě zřejmě irituje, proč sem teda chodíš. Jenom si zatrollit? *7*
  • Takova komedie, Dirt 3 neni ani v nominacich ale hlavne, ze je tam TDU2 takova parodie na zavodni hru. *11*
  • poslouchej se, redakce nemuze zato ze ta hra je jenom na xku, to neznamena ze to neni nej zavodni hra !!!
  • tak jde o auto, o nastavení a i tak...tohle je už hodně velké hrocení :D, vyčítat hře 1 zatáčku...
  • to bude tim ze na pc nevysla hra ktera by si pred forzou nemusela citit trapne
  • tohle bylo jasny,letos bez konkurence
  • "Za hranicemi nominační pětky zůstal třetí Dirt, protože jsme nakonec dali přednost statečnějšímu Test Drive Unlimited 2"

A jak se pozná že je TDU 2 statečnější? Statečnost her to je nějaké nové kriterium podle kterého se budou také hodnotit?
  • Trol.diskuzni
    MCgames.cz

= MetaCriticsGuAranteedMESsiahs.CashZone *5*
  • cha, dalsi xbox only hra, byste meli prejit na xgames.cz :-) *5*
  • Jimei
    a kde je Nýýýd fór spýýd de ran ?
  • Trol.diskuzni
    Jaktože to nevyhrál Skyrim? *16*

Na tamější "Šemíky", nebojácně se brodící divokými řekami, bez ostychu překonávající zledovatělá skaliska v odvážných nadmořských výškách položených srázů a příležitostně létající napříč krajinou po sesednutí a podobných kratochvílích, je přece radost pohledět! *14* *14* *14*
  • jindra.veliky
    holt nam novinari trochu pozapadeli ale to bude tim pridanim do metacritics *4*
  • jindra.veliky
    za me jako pc hrace test drive unlimited 2 *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit