-
nevím proč, ale právě mě napadlo Need for Speed: The Rum O_o
-
Proto, aby se mě měl Leoš Marez na co ptát. *5*
-
games.cz tě zřejmě irituje, proč sem teda chodíš. Jenom si zatrollit?
-
Z tohohle výběru u mě vede F1 2011. Skvělý jízdní model a dobrá kariéra.
Test Drive Unlimited 2 má děsný jízdní model a podobně spatnou "kariéru", takže určitě ne.
Driver:SF sice není špatný, ale že by byl až tak zázračný? Nemyslím si.
SHIFT 2, stejně jako první díl, nemám rád. Ten jízdníé model se mi prostě nelíbí. S realitou nemá nic společného a ještě se chlubí revolučníma věcma, který ale rFactor má už několik let.
No a čtvrtou Forzu jsem bohužel nehrál, protože naštěstí nejsem konzolista *1*. -
Vymýšlel jsem to asi 25 vteřin včetně napsání, zase tak převratná myšlenka v tom obsažena není. abych se s tím páral celé dny... *5*
-
Protože je statečnejší :D jak vesele uvádí autor článku :))
Ale jinak na to mám stejný názor :) -
Jak dlouho jsi to vymýšlel? A když máš takový názor, jako že games.cz tě zřejmě irituje, proč sem teda chodíš. Jenom si zatrollit? *7*
-
Takova komedie, Dirt 3 neni ani v nominacich ale hlavne, ze je tam TDU2 takova parodie na zavodni hru. *11*
-
poslouchej se, redakce nemuze zato ze ta hra je jenom na xku, to neznamena ze to neni nej zavodni hra !!!
-
tak jde o auto, o nastavení a i tak...tohle je už hodně velké hrocení :D, vyčítat hře 1 zatáčku...
-
to bude tim ze na pc nevysla hra ktera by si pred forzou nemusela citit trapne
-
tohle bylo jasny,letos bez konkurence
-
"Za hranicemi nominační pětky zůstal třetí Dirt, protože jsme nakonec dali přednost statečnějšímu Test Drive Unlimited 2"
A jak se pozná že je TDU 2 statečnější? Statečnost her to je nějaké nové kriterium podle kterého se budou také hodnotit? -
MCgames.cz
= MetaCriticsGuAranteedMESsiahs.CashZone *5* -
cha, dalsi xbox only hra, byste meli prejit na xgames.cz :-) *5*
-
a kde je Nýýýd fór spýýd de ran ?
-
Jaktože to nevyhrál Skyrim? *16*
Na tamější "Šemíky", nebojácně se brodící divokými řekami, bez ostychu překonávající zledovatělá skaliska v odvážných nadmořských výškách položených srázů a příležitostně létající napříč krajinou po sesednutí a podobných kratochvílích, je přece radost pohledět! *14* *14* *14* -
holt nam novinari trochu pozapadeli ale to bude tim pridanim do metacritics *4*
-
za me jako pc hrace test drive unlimited 2 *3*
-
Já bych to dal NFS Shift 2, protože se to byly hodně povedený závody po té hrůze co nám EA v minulých letech EA servírovalo.
Forze bych to nikdy nedal. Sice hodně zamakali na fyzice aut, ale zase se totálně vybodli na tratě. Pár jich přidali, zbytek jenom překopírovali z trojky, ale co mě především vytáčí je to co se děje při výjezdu mimo trať. Je mi jasné že to udělali jako ochranu proti podvádění, ale mohli to udělat na všech tratích stejné nebo mít možnost tohle vypnout úplně. Mám namysli třeba asfalt v Silverstonu, který je v únikových zónách jako pomazaný olejem a na Hockenheimu naopak pomáhá jezdit mimo trať.