Přejít na výpis diskuzí
Best of 2011: Překvapení a zklamání
9.1.2012 | Redakce Games.cz
112 příspěvků
-
pro mě je největší zklamání DNF... na naky letadýlka bych se zvysoka mohl.. těch jsou mraky ale duke nukem *10* .. a ty stary screeny vypadaj tak awesome. co bych dal za to zahrát si tu hru co to měla být ..
-
-
Mraky? Mraky? Kde?
-
-
Tak nejak. Keď chcem historický bojový letecký simulátor, mám na výber tento nehrateľný CLOD, prehystorický Sturmovik a Rise of Flight. A... to je tak nejak všetko *7*
-
-
podle toho co je podle tebe prehistoricky..podle mě je prehistorický duke nukem 3d jestli ste posraní že vam nevychazí každej rok super "bojový letecký simulator" tak ste..... velmi..uzkospektrá skupina lidi..
-
*prehistorický, už idem hajať *4*
-
-
-
-
Pre mňa ako 'HC' fan-a Deus ex je prekvapenie práve tretí diel tejto kultovej hry. Kto by čakal od Deus ex HR dobrú hru ? Po E3 a dojmoch asi každý, že ? Ale kto čakal Deus ex v plnej paráde ? Len tí najvačší optimisti, a ja som rád, pre mňa je naj prekvapením Deus ex. Viac takých a inak, súhlasím s výberom redakcie :)
-
-
hra to je skvela, jen konec nedava trosku smysl (v kontextu, ze treti dil je vlastne dejove prvni)
-
Jo jo poslední Deus je pecka. A líbí se mi, že prostě některé mise člověk může projet aniž by někoho zabil, což hru dělá v mnohých ohledech šíleně náročnou.
-
-
Už som pri druhom bossovi a tých čo som zabil by som vedel spočítať na prstoch jednej ruky (teda ak nepočítam tých, ktorých zabili moji oddaní roboti... O:-))
-
-
-
Pro mě je největší zklamání to že největší zklamání nevyhrál Skyrim.
-
-
přestaň hejtovat, nemá to cenu
-
-
Tak mě Dead Island dost zklamal. Čekal jsem víc survival a ne tuhle stupidní, nudnou a špatnou konverzi bez špetky atmosféry. Osobně je pro mě největším překvapením asi Terraria, kterou jsem si zamiloval!
-
-
Yes, taky me Dead Island neoslovil i kdyz jsem se snazil dat tomu prostor ... pusobi to strasne pustě ...
-
-
Tak je to prostě Borderlands se zombíkama a bez milionů zbraní... jo, když to hraješ sám, tak je to časem nuda, ale s kámoši v multi je to super.
Ale ten první trailer byl podfuk. Navozoval úplně jinou atmosféru než hra nakonec měla. -
-
Tak to ne, vůbec nepřipodobňuj božský Borderlands k týhle blbovině pro děti! Borderlands je neskutečná zábava i v SP, Dead Island není (pro mě) zábavný! Nejde o množství zbraní, ale o herní principy a zpracování. Podivné plutí kamery, neskutečně debilní otevírání každého kufru ap....
-
-
-
-
mě teda space marines jako zklamání nepřišlo *1* Dostal jsem to co sem očekával.
-
red orchestra je pro me prekvapeni roku, ja vim ze zaryti fanousci serie budou nesouhlasti, ale ja jsem predchozi dily nehral a tento dil me dostal. Takze bod za ro2.
-
-
Ja som RO1 hrával a RO2 ma teda nesklamala *3* Aj keď je to pravda trochu o inom. Len tie tanky sú dosť nanič, ale ja som aj tak radšej pechota...
-
-
Podle mě je RO2 super, hrál jsem i jedničku a Ostfront, ten byl ale hlavně o tankách, jinak to byla jednička v novém prostředí. Dvojka je supr, rád si ji zahraju a opravdu dokáže vtáhnout... ale překvapení roku to podle mě není... že to bude supr hra přeci fanoušci věděli už dávno *3*
-
-
-
Nejvetsi zklamani jednoznacne - Homefront a Operace Flashpoint Red River a nejvetsi prekvapeni jen pro me Dungeon Defenders
-
-
Nerikam ze homefront je nejak dobra hra....ale lepsi jak MW3 teda je !!! a ma dobrej MP (relativne)
-
Jindro, neříkej mi, že jsi něco čekal od rychlýho cash-inu jako byl Homefront...
-
-
Tak ono sa to nejakú dobu pred vydaním tvárilo dosť dobre, zlom nastal až keď vysvitlo, že do bude len ďalší COD-klon.
-
-
na mě to teda působilo uboze od počátku...
-
-
Homefront som prestal hrat od prveho levelu kde som sa bugol v autobuse.....
-
-
-
Zas takový cash-in to asi nebyl, vzhledem k osudu vývojářského studia *3*
-
-
-
"Nejenom, že nás Gemini Rue neskutečně bavila, ale navíc ještě ukázala ostatním amatérským a nezávislým vývojářům, že síla celého indie hnutí neleží nutně jen v obskurních a originálních nápadech, ale v tom, že děláte věci přesně tak, jak chcete a jediným záměrem při tom je pobavit."
...todle by si mohl precist lukas codr :P. -
-
Lu Ke Codr už dávno nasedl do air-expresu a fotografuje o sto šest, fortunately!
-
-
Gimini Rue jsem vyhrál na steamu tak koukám, že bych to měl zkusit a nesoudit jen podle obrázků...jiank pro mne nej překvapení zatím Rock of Ages (strašná sranda) a nejhorší asi Duke Nukem
-
-
Pakliže jsi fanda sofistikovaných příběhů, garantuji ti, že neprohloupíš a vysměješ se všem filmům, jež jsi viděl v předešlem roce.
-
-
U mě bylo překvapení i CoJ: The Cartel. Čekal jsem úplnou hovadinu a ona to navzdory recenzím vůbec není špatná hra. Případně Magicka, od který jsem taky nic moc nečekal. Zklamalo mě EYE: Divine Cybermancy, od kterýho jsem čekal trochu víc plánování a přemýšlení a menší důraz na serioussamovskou akci.