Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PreidaQ
    To, že byly letos dobré hry ale značí, že by ten příští rok mohl být zase o něco slabší, ne?
  • Jedine 2 slova, ktore mi utkveli v pamati su: Dan Vavra.
    • to by bylo, aby to tu nebylo :-D
  • Článek kterej ukazuje, jak to jde s herním průmyslem do pr*ele. Asi jsme přestali hrát v ten správný čas :)
    • Dej sem nějaké příklady. Podle mě vyšly tento rok dobré hry, i když pár dobrých sérií bylo také pokaženo, či zcela zanikly. Ale tak už to bývá.

Já jsem především hráč LOTRO a tam musím říct, že se tohle MMO žene do nepěkných let. Komunita je sice asi největší, co kdy byla, jenže vydavatel na komunitu kašle a vydává hnůj, který je k tomu ještě předražený. Bohužel. Kdyby se netočil Hobbit, nevěřil bych, že má LOTRO nějakou budoucnost.
    • Preed
      Moze to ist do pr*ele ako chce,vzdy sa najdu hry ktore sa oplati hrat.
      • No pokud to půjde dál jako do teď, tak se třeba ani už žádný za pár let nenajdou :)
        • Tip líp, aspoň budu muset jít ven, když nebude co pařit *1* .
          • ^^
    • Já i lidi kolem :)
    • Přestali?
  • Musim uznat ze se mi to podezrele dobre cetlo. Takze pochvala. *5*
    btw Kolik bude mit tento special dilu?
    • "V následujících DVOU článcích se tedy pokusíme shrnout to, co nás zaujalo nejvíce..."
      • jindra.veliky
        hlavne ze se mu dobre cetlo *15*
        • *15*
          Jindro, sice bych ti většinou kule utrhl, ale protentokrát (ne nepřeklepl jsem se, nemělo tu být protektorát) máš bod *5*.
          • PreidaQ
            Ale to s tím protektorátem, to bylo z toho slabšího soudku... *7*
            • By ses divil, co jsou lidé schopní přečíst... jen se snažím vyhnout křívému nařčení... myslel jsem to naprosto vážně *1*
  • Kr.Pa
    Skvelí článek
    • Taky dobrý češtin... :)... článek super, ale i pan autor by si to po sobě mohl přečíst... minimálně tři překlepy tam jsou :P.
      • Co se ti nelýbí na českím jaziku?
    • Ryba9
      Fuj!
    • -1 za to to í
  • hodne kvalitni clanek, tak honem druhou cast....
    • sleepless
      Uz je napsana, vyjde dnes (patek)..ale nekdy pozdeji behem dne.
      • Tak to nějak nevyšlo, co? :D
  • Ethy
    Výborný článek ;)
  • rancor1223
    Z toho co jsem z novýho Ghost Recon viděl mě vůbec nemrzí, že na PC nevyjde. Za to na Dishonored se zatraceně těším. Dufám, že něco ukážou na dalším Gamescomu, kam se chystám. No a na to co si na nás chystá Dan Vávra jsem taky zatraceně zvědavý *1*
    • corfer
      Sice je hezké, že máš o GamesCom zájem, ale pokud nezískáš přistup do haly pro žurnalisty, tak ani nemá cenu přemýšlet o vyhození peněz za tenhle výlet do Německa. Tedy pokud jsi ochotný stát čtyři hodiny na 20ti minutovou prezentaci či zahrání, tak proti gustu...
    • jindra.veliky
      nezbyva nez souhlasit *3* stejne tak by si Ubisoft klidne mohl nechat ten novej rainbown 6 a vydat ho jen na x-srot a gaystation 3
      • ale jo, jsou ty vanoce dam ti plusko, za to oznaceni kid konzoli....
        • A to já mu nedám nic, když sou ty vánoce :D
        • PreidaQ
          Já bych mu býval dal kvůli těm Vánocům taky plusko, ale už jsem mu tam klasicky bezmyšlenkovitě štřelil mínus. *3*
  • Amylee.Anderson
    Tyjo, Dišonord, na to jsem taky už zapomněla. Pěkný článek :)
    • jindra.veliky
      Dišonord *15*
      • A takovýhle lidi si pak stěžujou na angličtinu v Re-Playi. *1*
        • smejki
          nečteš, nevíš

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit