Přejít na výpis diskuzí
Best of 2011: Události roku (část první)
29.12.2011 | Redakce Games.cz
107 příspěvků
-
Tak hlavně, vo no je to možná pro lidi, co zaspaly vánoční slevy :D. Pár kuponů mam taky.
-
Tak to nějak nevyšlo, co? :D
-
haněl?
možná to podal jako hulvát, ale TES se svými lapsy haní sám. Dan toho akorát hodně pojmenoval. -
neverim ze tu hov*inu vydaji. Nakonec to jako vzdy svede na korporatni pazgrivce, kteri mu utnou finance... *1*
-
uz setesim na clanek 100 duvodu proc vavra kecal, kde mu daji fandove sezrat to co hanel na skyrimu v jeho vlastni hre
-
Keby boli statovi,tak by tie hry nerobili vobec...
-
To samozrejme prehlizi uz delsi dobu... *2* Sranda je, ze je dokonce vetsi nez BIS.
-
Ubisoft? zisky na PC?:D práve preto chce Ubi upustit od PC pretože je to pre nich stratová platforma.
-
To mas recht.
-
@Ellendway
Ano, taková situace se totiž stává jen u Bethesdy, že? A Bethesda v žádném případě nevydala patch patche během pár dní.
@Konzolista
No tak jestli to chceš brát takhle, tak to ani Valve v tom nejsou o moc lepší. Všechny velké firmy to dělají jen a pouze pro peníze, takže nevidím důvod, proč to (znovu) probírat.
@Z.Z.
Chtěl jsem tím říct, že drtivá většina AAA her má reklamní kampaň a najdou se lidé, kteří svedou vysoké prodeje vždy jen na reklamu, nehledě na ostatní faktory. Je to otravné a stupidní. -
"odevzdávání kořisti výměnou za ochranu"
To mi skoro připomíná Gabriela Lauba. -
Já bych se jim raději zavděčil za Operaci Flashpoint, Hidden and Dangerous a Original War (případně i UFO)
Zrovna za Mafii a Vietcong ne -
Nejlepší dabing mají samozřejmě české adventury: Horké Léto, Polda, Ve stínu havrana atd.
-
tak bavíš se o designu nebo o prodejích?
-
Internetová reklama, v US běžely v TV reklamy atd. Jak jsem psal, lidé z mého okolí nedotčeni sérií TES o Skyrimu věděli a hned si ho koupili. Obecné povědomí o téhle hře prostě je značné. Ale pravda, že BF3 má daleko masvnější reklamu - viděl jsem dokonce i v metru plakáty k BF3 a to v ČR není zvykem vídat reklamy na hry.
-
Ale nebylo to na něm vůbec znát... Za to Oblivion už byla jasná konzolovka.
-
tos špatně pochopil, jim záleží na kupujících hráčích = prodaných jednotkách.. Ohledně toho patche - rozhodně nejsou první ani poslední, takže klídeček. On je rozdíl dělat patch pro koridorovou střílečku a open world RPG ještě s rozlohou Skyrimu
-
Neřekl bych AAA studio, ale rozhodně tu chybí kluci v mobilních platformách, v hidden object adventurách a alespoň menší zmíňka o skoro dodělaném Silent Hillu od Vatry by taky neškodilo, to je pravda
-
Vo Valve to majú pekne premyslené
-
Ja som od zaciatku robil vsetky free achievementy a jedina hra co som vyhral bola HL2: EP1, co by mi az tak nevadilo. Lenze maximalne ma doziera to, ze HL2 som vobec ani nehral. Okrem toho som ziskal plno kuponov, ktore asi nikdy nevyuzijem, a pretavil som 7 kuskov uhlia aj ja, a vzisiel mi z toho kupon 50% na hru, co je teraz 75%. Takze si mozeme pogratulovat. :D