Přejít na výpis diskuzí
Best of 2011: Události roku (část první)
29.12.2011 | Redakce Games.cz
107 příspěvků
-
Daněma si platíš služby který poskytuje nebo podporuje stát - sociální zabezpečení, bezpečnost před zločinem, zdravotní péči, kulturu, atd. - a v demokratických volbách si určuješ, co za prvé od státu očekáváš za podporu a za druhé kolik očekáváš že od tebe bude stát chtít.
Teoreticky.
Daně nejsou zlodějina ale přirozené odevzdávání kořisti výměnou za ochranu.
Teoreticky.
..Jak to vypadá ve skutečnosti už je na posouzení každýho. -
aspon o cesky scene byste meli mit prehled kdyz uz o nicem, chybi vam tam minimalne jedno dalsi aaa studio :p
-
V dnešní době nemá cenu kupovat AAA hry, protože s indie games za stejnou cenu si užiješ více zábavy. Za 60€ na steamu seženeš dobrých 12 her.
-
Jak jim záleží na hráčích? Tak, že vydají patch ve kterém toho ještě víc pokazí?
-
To bude nejspíše v druhém díle. A přeci jen se nabourali na vBulletin fóra, ne přímo do databáze.
-
? pokud vím tak výtky ke kompasu byly o tom, že se podle něj nedá navigovat a to je někde v 80% případech pravda. Ukazatele ke questům se vypnout/zapnout dají
-
V tej prvej časti ohľadom hackerských útokov mi chýba aj útok hackerov na steam. Kvôli ktorému si plošne menili ľudia heslá.
-
Aoyagi: S tím teda plně souhlasím. Většinou se bohužel popisky i k vyřešeným úkolům omezují na "Tell XXX that YYY is dead." Bez šipky by bylo nemyslitelné nechávat si questy na později.
-
Uz je napsana, vyjde dnes (patek)..ale nekdy pozdeji behem dne.
-
@Konzolista
Asi bude jméno Dan Vávra navždy na TG spojováno se Skyrimem.
Bethesdě to sice možná je jedno, ale pořád se chová podle mě líp než většina ostatních společností...snad kromě Valve a....a už mě nikdo nenapadá.
Jo a vysoký herní průmysl ... taky se mi zdá, že se vydal směrem stupidity. -
já nechápu jak jste se zase dostali ke Skyrimu, to vám vážně tak leží v žaludku? Stejně už má vyděláno tolik, že na to bude celá naše republika vydělávat několik let :))
Bethesdě je naprosto jedno, co si o hře myslej lidi, kteří si ji nekoupili. Jim záleží jen na hráčích, kteří koupili (na utržených dolarech). Navíc pokud bych byl zaměstnanec bethesdy, musek bych se v tomhle případě už i malinko začít smát, jelikož ta hra má takový úspěch, že na to ostatní mohou čumět leda tak s otevřenou pusou..
Což ovšem nic nemění na faktu, že na rozdíl od Morrowindu je to krok zpět, ale pozpátku se pohybuje celý herní průmysl už několik let -
Už Morrowind byl na konzole (Xbox).
-
Sice je hezké, že máš o GamesCom zájem, ale pokud nezískáš přistup do haly pro žurnalisty, tak ani nemá cenu přemýšlet o vyhození peněz za tenhle výlet do Německa. Tedy pokud jsi ochotný stát čtyři hodiny na 20ti minutovou prezentaci či zahrání, tak proti gustu...
-
U Skyrimu se pořád píše o reklamě, ale nic kromě snad dvou trailerů si nepamatuju...narozdíl od BF3, kde banery byly snad všude.
-
Dej sem nějaké příklady. Podle mě vyšly tento rok dobré hry, i když pár dobrých sérií bylo také pokaženo, či zcela zanikly. Ale tak už to bývá.
Já jsem především hráč LOTRO a tam musím říct, že se tohle MMO žene do nepěkných let. Komunita je sice asi největší, co kdy byla, jenže vydavatel na komunitu kašle a vydává hnůj, který je k tomu ještě předražený. Bohužel. Kdyby se netočil Hobbit, nevěřil bych, že má LOTRO nějakou budoucnost. -
Mediální masáž má velký podíl. Svůj podíl také má to, že nevyšlo vlastně nic výrazně lepšího a že se tradiční značky víceméně potopily (třeba Gothic je už prostě pasé). Skyrim si v mém okolí pořídilo opravdu hodně lidí a většinou jsou to lidé, co nikdy o TES neslyšeli a přesto hrají Skyrim. Prostě Skyrim se prosadil především díky masivní reklamě. Tím neříkám, že by byl špatný. Jen říkám, že je to nejspíše nejmasověji hraný díl ze série TES a že za to může převážně reklama. To samé platí u Battlefieldu 3. Opět většina lidí, co znám, v životě nehráli BF2 a ani ho neznají, ale BF3 znají - reklama. PS Píšu o hráčích, co mají 25+, takže se to nemůže svést na nízký věk v době vydání zmíněných her.
-
Ale když už svět má být dokonale propracovaný, žijící, se spoustou možností, tak proč tam nemůže být alespoň taková běžná lidská činnost, jako že se ta a ta postava čas od času doběhne vysrat na svůj hajzlík? *1*
-
No jo, to je pravda. Ale to už je zas další nedostatek, že a dokonce jeden z těch, co mi vadí. Mám půl milionu aktivních questů ale u 70% z nich netuším kdy, proč a od koho jsem je vzal.
-
Spíše od Oblivionu.
-
Ten seznam byl naprostej shit, ale faktem je, že v některých věcech měl prostě pravdu. Dál to nemá cenu rozvádět, páč to tu už proprali snad tisíckrát.