Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ^^
  • Vladimír Šimůnek. Mirek se jmenuje kámošův fotr
  • Tip líp, aspoň budu muset jít ven, když nebude co pařit *1* .
  • EHM, já myslel, že na Mafii dělal třeba i Petr Vochozka, hudbu poskládal Mirek Šimůnek atd. Nepopírám, že Dan na hře udělal svůj kus práce, ale každopádně tu hru dělal tým a ne Dan Vávra
  • mediální masáž u Oblivionu? Co já si vzpomínám žádná nebyla a TES má obrovskou hráčskou základnu už od Morrowindu. Nešiř bludy hlavně..
  • jinak ta asociace je občanský sdružení. Dokud nebudou podporovat online zápasy sociálně vyloučených, tak bych tam naše daně moc nehledal.
  • Chceš tvrdit, že daně tvých rodičů jsou vlastně tvoje daně? To nedává smysl *1*
    Ale ok, beru to tak, že nepřímý daně platí každej od mimina po geronta.

Peace *5*
  • Lituji tě, jestli žiješ v rodině kde se takto striktně rozlišuje čí co je.
  • Co se ti nelýbí na českím jaziku?
  • Phillios191
    Jsem hodně zvědavý na to co se bude dít s PC platformou v UBI, protože pokud se na PC vyprdnou, tak přijdou o většinu svých zákazníků. A co se týče studia Warhorse, které Pan Vávra zakládá, jsem zvědav též, protože vše co se kolem Pana Vávry děje mě určitým způsobem přitahuje :) je to prostě chlap, kterej je v obraze a nenechá si sežrat svůj názor na věc, toho se cení (tedy aspon já), nedivím se že už nechce slyšet slovo Mafia, ale znova mu musím poděkovat (asi po 101.) že takovou hru, co udělal, neudělal nikdo, resp. žádná neměla takového ducha a pokud toho "ducha" nacpe do ostatních her, tak budou žít navěky jako Mafia :) (ovšem třeba takový Vietcong od Pterodonu žije také dodnes a pořád tam hraje solidní množství fandů co tahle hra neomrzela-sem tam jí taky zahraju;-jak říkám pořád český hry=dobrý hry))

Hodně zdarů Pane Vávra *3*
  • myslíš z daní tvých rodičů ? *5*
  • smejki
    piráti? TES je už od Morrowindu konzolovka
  • S čeho se platí ta herní asovcace? Jestli z mejch daní, tak...
  • Příspěvek asi bude vyznívat poněkud namyšleně, ale vyhnout se většině chyb Skyrimu není až tak veliký problém. Ať si to fandové Bethesdy chtějí přiznat nebo ne, ta firma vytvořila hru pochybné technické kvality s jasnou výzvou: kdo chce mít hru "lepší", nechť si ji lepší udělá sám; peníze pochopitelně ať zaplatí jako za hotový odladěný produkt.

A buďme upřímní - pokud by reklamní masáž nezabrala už u Oblivionu a prodeje nebyly příliš pozitivní, tak by jednak byli obviněni piráti (evergreen), ale hlavně si troufám tvrdit, že Skyrim by vypadal VELICE jinak.
  • A to já mu nedám nic, když sou ty vánoce :D
  • Super, že pan Vávra se odhodlal začít dělat RPG. Jsem zvědavý co vytvoří a zda se všem těm chybám, na které poukázal ve Skyrimu vyvaruje. Hodně štěstí *4*
  • Proto to píšu do uvozovek *3*
  • to ti nepřijde, indie sektor to letos těžce krosil. Však se do indie uchylujou slovutní vývojáři, kteří už maj plnou řiť diktátu manažerů a podobnejch obskurních figurek
  • Možná by stálo za to zmínit příchod Originu a tím pádem odchod EA z nákupních košíků nejednoho konzervativce.

A taky jsem si koupil za celý rok jen 3-4 AAA hry. Přijde mi, že ten "indie" sektor letos dost bodoval.
  • PreidaQ
    To, že byly letos dobré hry ale značí, že by ten příští rok mohl být zase o něco slabší, ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit