-
Mass Effect JE RPG. Ale pouze první a částečně ještě druhý díl. Trojka už je bohužel pouze takové hloupé vesmírné Call of Duty. *7*
-
K čemu je cesta která nevede ke chrámu?
-
Cenu má pouze cesta. Pouze ona trvá, kdežto cil je iluze poutníka...
-
Kavárenští intelektuálové vedení konzolistou vybírají hry roku...
-
Ja sa len čudujem, kde je Resonance, pravdepodobne najlepšia adventúra 2012.
-
Mně teda Journey rozhodně nesedla. Je to takový hezký nápad, prvních pár minut jsem se docela bavil a pak dvě hodiny nudy, když jsem pochopil, že nic víc ve hře už nebude. Grafika je docela hezká. Je zajímavé, kolik lidí Journey nadchla. Journey bych shrnul starým rčením: Drogy ne!
Připomíná mi to staré a podobně nudné hry od Crya (Lost Eden atd. - 3D renderovaní dinosauři, draci atd.). Herně za nic nestály, ale dostávaly vysoká hodnocení a dost lidem se i upřímně líbily. -
Obecne mozna ne, ale spousta pc hracu ma problem s investici do konzole skrz dlouhodobe ytvarene a zi ene predsudky vuci konzolim v ceskych zemich. Nova ps3 vyjde na 5 litru, bazarova je jeste levnejsi, takze poridit si konzoli i jen pro par titulu neni zadny problem, je to levnejsi nez samotna herni graficka karta do pc. A pak ji lze zase prodat v bazaru, kdyz na to prijde. To proste neni zadny vazny problem. Problem je prekonat ty predsudky.
-
Ja bych redakci za trest naparil hrat cely rok 2013 vyhradne neinteraktivni "hry" tohoto typu. Ono by je to preslo, vyzdvihovat takove hlouposti :-).
-
Nijak.
-
Mel bych byt rad, kdyz vyhrala ps3 exkluzivita, ale nemuzu si pomoct, tahle blbost nemela byt ani nominovana. To silenstvi kolem ni je uplne zcestne.
Robotron: resit jestli je to adventura je nesmyslne, je potreba resit, jestli je to vubec hra. Je to spis interaktivni film, v kterem jdes stale jen dopredu jednou cestou a jinak nemas co delat, nemas tam co menit, nemas si s tim jak hrat, interaktivita je tam minimalni. Celkove je to nezazivne, nudne a i vytvarne dost chabe. -
jak moc se celá hra liší od demoverze? protože demo byla taková hezká nudná půlhodina.
-
Mě je to jedno, když dnes může být RPG Mass Effect, tak proč by nemohla být Journey adventura. I když mi herní staříci víme svý :)
-
Jak řekl autor: "Na adventurách je krásné, že mohou mít mnoho podob."
Takže ano, Journey vypadá sice na něco "jiného", ale adventura to je. -
Journey jsem nehrál, ale to je fakt adventura? Za mě rozhodně Deponia. Adventura jak řemen a tak jsem se u hry nenasmál od dob Monkey Island.
-
já myslím, že vždy zná člověk alespoň jednoho kamaráda, který konzoli má. Takže pokud jde o jednu, dvě hry, tak si myslím, že není nic jednoduššího, než si to pujčit,případně zahrát u něj a rozšířit obzory, zda ta hra opravdu za to stojí nebo jsou to jen novinářské kachny :).
nu...investice do nových komponent pro svého "mazlíčka" a investice do úplně odděleného HW je trochu rozdíl -
Myslím, že PC hráči obecně nemají problém s investicí do HW ... takže kdybych chtěl hrát hry na konzoli tak už ji nějakou dobu mám. Já bych si radši ty hra zahrál na PC. Ale u mě sou to asi tak dvě hry co mě zajímají.
-
Zahraj si to kotě, třeba změníš nazor
-
hmmm, hlavně že tohle se omýlá stále u MGS, Uncharted, Last of Us, Heavy Rain, Beyond, atd atd, těch her je spousta a buď si to člověk koupí nebo ne a když ne, tak má stále tyhle ubrečené výkřiky do tmy.....Pokud chci hrát super hry, musím do toho něco investovat nebo se s tím smířit a nebrečet v každém článku u PS3 exclusivity. (tohle je obecně k PC only hráčům, nic proti tobě konkrétně)
samozřejmě se žádná z her na PC neobjeví, to dělá tak jedině občas MS
jen řeknu jediné - her špičkových je spousta a ta investice za to stojí, člověk jen objevuje, kolik moc zajímavých a kvalitních her tam je... -
Samozřejmě. Za všem je obrovská konspirace redaktorů.
-
Ale notak, zrovna u tohodle? Ty nemas do ceho pichnout co? *3*