Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • letos velmi silné tituly v této kategorii. botanicula, journey i walking dead jsou našlapané hry a journey a walking dead se často volí i jako hry roku. já jen bych rád, kdyby journey vyšlo i na pc... konzoli kvůli jedné hře se mi fakt kupovat nechce :)
  • ringmancz
    na ebayi to prodává týpek za 24liber vč. pošty, posílá z Hong Kongu, ale mně od něj přišla hra bez cla/daně, v krabicovce jsou navíc ještě Flow a Flower plus nějaký bonusy
  • Umaroth
    Jo máte pravdu, koukám na britský amazon a prodává to jako Journey (US Import)
    Ale 33liber + 5-6za poštu, to je drahota, to počkam až to bude na zavvi, nebo radši koupim digitalne za 300,-
  • Trisska
    +1 *15*
  • ringmancz
    první uzamčená hra na PS3 vyšla loni a je zatím jediná, Persona 4 Arena
  • Musím říct, že Journey je jedna z nejlepších her, co jsem kdy hrál, a že jsem těch her nehrál úplně málo :) Někomu, kdo hru pouze viděl nebo o ní jen četl, může na pohled vadit, že se v ní vlastně "nic neděje", nestřílí se, nic nevybuchuje... Nezažil ale, jaké to je hru hrát, nejlépe s jiným člověkem sedícím kdesi na druhém konci světa přes jednoduchý, přesto výborně fungující multiplayer. Navíc to všechno ještě krásně vypadá a zní. Za mě zážitek (nejen) loňského roku :)
  • Journey je krasa. Nevim jestli vylozene HRA :), ale krasa. To si zahraju kdyz si chci odpocinout a odreagovat se...
  • Tak na thatgamecompany foru jsem vystoural poznatky lidi co uz koupili a kazdej tvrdi, ze je to region free *3*
  • Umaroth
    já právě nevím, třeba u Xboxu vím že máš ntcs pro USA (a japonsko asi) a PAL pro evropu, ALe jak to je u PS3 her nevím, tak radši čekám...
  • Tak tak, spolu s Flower a Flow myslim :) Ale uz ted se da koupit, jen nevim jestli ma regionalni zamek.
  • ringmancz
    krabicově už to je venku nějakou dobu a brzo bude i v Evropě
  • Trisska
    Jasný, podle mě to ta Journey vyhrála spíše z povinnosti, aby si obhájili to vysoký hodnocení...
  • Se asi nedočkáš.

EDIT: Tak dočkáš no.
  • ringmancz
    to mi připomíná, že bych si to měl konečně zahrát...
  • Umaroth
    Ze seznamu jsem hrál jen The Walking Dead (první adventura co jsem v životě hrál) a byl, nebo dokonce pořád jsem nadšen ! Co se týče Journey, tak čekám, až to vyjde krabicově. Ale hezký výběr !
  • Za me tento rok jedine Odkaz Sherlocka Holmese. Adventury normalne nehraju, ale tahle vec me absolutne dostala. U hadanek jsem si nechal pomoct jen u asi dvou, ale to bylo spise tim, ze se me v tu chvili nechtelo premyslet *4* Atmosfera te hry me absolutne dostala, rozhodne doporucuji *5*
  • spoock
    Osobně bych dal hlas klidně Deponii 2, řezal jsem se u ní smíchy, ale je to v téhle kategorii dost ošemetné, Journey i Botanicula jsou moc super. Walking Dead rovněž, ale tam jsou kvality trochu kalkulované.
  • Vyloženě šokující.

No, pokud přistoupíte na styl Journey, tak se vám asi bude líbit. Já osobně sice nejsem fanda extrémní krátkosti "kampaně" a ohlodání herních mechanismů až na kost, ale budiž. Asi to fakt funguje a je to dojemné... ale to je i každodenní nová chudá matka samoživitelka v Televizních Novinách.

No, možná jsem příliš jedovatý. Zkušenosti jako Journey pořád ještě nejsou každodenní. A pořád je to víc hra než třeba Dear Esther nebo Cloud Atlas.
  • Počkat, u Botanicula se člověk potěší, usměje nad roztomilostí, popřemýšlí, ale že by jsem se měl člověk zasmát? Nahoď. Jinak za mne by to z výběru vyhrál Thel Walking Dead, člověk se fakt dojmul. :)
  • Veskoslav
    Zase naštvaný, to děláte schválně:-D V téhle kategorii jsem hrál všechny a všechny i dohrál, ale že by zrovna Jourey byla tou nejlepší:)Ale co člověk se nemusí shodnout:)

Osobně bych volil Botaniculu, protože jsem se u ho smál tak, jak už dlouho u žádné hry. A to zpracování:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit