Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já osobně bych vybral The Walking Dead, ale názor je názor, a budu jej respektovat.
    • Trisska
      Jasný, podle mě to ta Journey vyhrála spíše z povinnosti, aby si obhájili to vysoký hodnocení...
      • Zahraj si to kotě, třeba změníš nazor
      • GlaDOS
        Samozřejmě. Za všem je obrovská konspirace redaktorů.
        • eeeee
          Ja bych redakci za trest naparil hrat cely rok 2013 vyhradne neinteraktivni "hry" tohoto typu. Ono by je to preslo, vyzdvihovat takove hlouposti :-).
  • Veskoslav
    Zase naštvaný, to děláte schválně:-D V téhle kategorii jsem hrál všechny a všechny i dohrál, ale že by zrovna Jourey byla tou nejlepší:)Ale co člověk se nemusí shodnout:)

Osobně bych volil Botaniculu, protože jsem se u ho smál tak, jak už dlouho u žádné hry. A to zpracování:)
    • Počkat, u Botanicula se člověk potěší, usměje nad roztomilostí, popřemýšlí, ale že by jsem se měl člověk zasmát? Nahoď. Jinak za mne by to z výběru vyhrál Thel Walking Dead, člověk se fakt dojmul. :)
  • eeeee
    Mel bych byt rad, kdyz vyhrala ps3 exkluzivita, ale nemuzu si pomoct, tahle blbost nemela byt ani nominovana. To silenstvi kolem ni je uplne zcestne.

Robotron: resit jestli je to adventura je nesmyslne, je potreba resit, jestli je to vubec hra. Je to spis interaktivni film, v kterem jdes stale jen dopredu jednou cestou a jinak nemas co delat, nemas tam co menit, nemas si s tim jak hrat, interaktivita je tam minimalni. Celkove je to nezazivne, nudne a i vytvarne dost chabe.
  • GlaDOS
    Pod pojmem adventura si představuji tedy úplně něco jiného. Třeba taková Resonance je podle mě více adventurní, než Journey a Lone Survivor dohromady (obě hry se mi moc líbí, ale do této škatulky zapadají až moc okrajově na to, aby vyšouply vhodnější kandidáty). Když to vezmu z opačné strany, je tu Journey, tak proč tu není Dear Esther, která v podobném měřítku přinesla stejný, možná i lepší zážitek? Respektuji názor redaktorů, vím že do pětky se vleze jen pět her, ale tento výběr mi připadá podivný.
    • MikeiXX
      Ja si myslím, že problém s Resonance je v tom, že ji nikdo z redakce nehrál, tudíž ji nikdo nemohl nominovat. Jinak by zde musela být.
      • ales.smutny
        Ale hrál, myslím, že pár nás bylo :) Prostě se v téhle konkurenci neprosadila.
    • janchor
      "Proč tu není XY, která v podobném měřítku přinesla stejný, možná i lepší zážitek?"

Univerzální odpověď, one-size-fits-all: protože se nenašlo dost redaktorů, kteří by si něco takového mysleli.
  • Kavárenští intelektuálové vedení konzolistou vybírají hry roku...
    • Skor by som povedal, ze konecne maju sancu hrat sa na kaviarenskych intelektualov tak ju vyuzivaju ;-)
  • Robotron3
    Journey jsem nehrál, ale to je fakt adventura? Za mě rozhodně Deponia. Adventura jak řemen a tak jsem se u hry nenasmál od dob Monkey Island.
    • Mahcake
      Jak řekl autor: "Na adventurách je krásné, že mohou mít mnoho podob."

Takže ano, Journey vypadá sice na něco "jiného", ale adventura to je.
      • Podle mě je Journey hopsačka s občasným puzzlem.
      • Robotron3
        Mě je to jedno, když dnes může být RPG Mass Effect, tak proč by nemohla být Journey adventura. I když mi herní staříci víme svý :)
        • N7N7
          Mass Effect JE RPG. Ale pouze první a částečně ještě druhý díl. Trojka už je bohužel pouze takové hloupé vesmírné Call of Duty. *7*
          • Bohemund
            Hloupé vesmírné Call of Duty? :D tak to rozhodně nesouhlasím... rpg to už asi není, to jo, ale k hloupé rubanině Call of Duty to má hodně daleko.
  • MickTheMage
    Co este dnes chapeme ako adventuru a co nie, ze... V kazdom pripade, ja by som best of-ku dal asi The Dark Eye: Chains of Satinav. A mozno aj preto, ze som Journey, ani Walking Dead nehral. Teda, hlavne ten Journey ma stale laka, vsetci ho snad vychvaluju. Tak jedneho dna, raz urcite skusim.
  • Mně teda Journey rozhodně nesedla. Je to takový hezký nápad, prvních pár minut jsem se docela bavil a pak dvě hodiny nudy, když jsem pochopil, že nic víc ve hře už nebude. Grafika je docela hezká. Je zajímavé, kolik lidí Journey nadchla. Journey bych shrnul starým rčením: Drogy ne!

Připomíná mi to staré a podobně nudné hry od Crya (Lost Eden atd. - 3D renderovaní dinosauři, draci atd.). Herně za nic nestály, ale dostávaly vysoká hodnocení a dost lidem se i upřímně líbily.
  • spoock
    Osobně bych dal hlas klidně Deponii 2, řezal jsem se u ní smíchy, ale je to v téhle kategorii dost ošemetné, Journey i Botanicula jsou moc super. Walking Dead rovněž, ale tam jsou kvality trochu kalkulované.
  • Za me tento rok jedine Odkaz Sherlocka Holmese. Adventury normalne nehraju, ale tahle vec me absolutne dostala. U hadanek jsem si nechal pomoct jen u asi dvou, ale to bylo spise tim, ze se me v tu chvili nechtelo premyslet *4* Atmosfera te hry me absolutne dostala, rozhodne doporucuji *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit