-
Ach jo, s Journey se to opravdu zacina prehanet .. a to rikam jako nekdo, komu se ta "hra" libi a jako ten, kdo prehrava OST porad dokola. Mam rad vyrazne umelecke zazitky, netradicni zpracovani atd., ale Journey neni jedina. Za me Walking Dead.
-
Za mě je to jednoznačně Resonance, která zde chybí. Nejlepší adventura roku 2012.
-
V CentrumHer sa najviac páčila Botanicula, hudba, art, mechaniky... myslím že okolo Journey je príliš veľký humbuk, aj keď spôsobila malú revolúciu :)
Naše video-best-of
http://www.centrumher.eu/best-of-2012-podla-redakcie-vo-velkom-style/ -
"I cesta může být cíl" - Nepřezpívali to M&Ž náhodou po Buddhovi? :)
-
Ja sa len čudujem, kde je Resonance, pravdepodobne najlepšia adventúra 2012.
-
Cenu má pouze cesta. Pouze ona trvá, kdežto cil je iluze poutníka...
-
-
K čemu je cesta která nevede ke chrámu?
-
-
nevím na čem jedete, ale chci to taky
-
doporučuju https://www.kosmas.cz/knihy/126756/alchymista/
-
Na to jednou příjde každý. Někdo dřív..někdo později
-
-
Život plyne jak voda a smrt je jako moře. Ale na to nepotřebuji dvě hodiny hrát hru, na to mi stačí písnička na 3 minuty.
-
-
-
-
letos velmi silné tituly v této kategorii. botanicula, journey i walking dead jsou našlapané hry a journey a walking dead se často volí i jako hry roku. já jen bych rád, kdyby journey vyšlo i na pc... konzoli kvůli jedné hře se mi fakt kupovat nechce :)
-
-
hmmm, hlavně že tohle se omýlá stále u MGS, Uncharted, Last of Us, Heavy Rain, Beyond, atd atd, těch her je spousta a buď si to člověk koupí nebo ne a když ne, tak má stále tyhle ubrečené výkřiky do tmy.....Pokud chci hrát super hry, musím do toho něco investovat nebo se s tím smířit a nebrečet v každém článku u PS3 exclusivity. (tohle je obecně k PC only hráčům, nic proti tobě konkrétně)
samozřejmě se žádná z her na PC neobjeví, to dělá tak jedině občas MS
jen řeknu jediné - her špičkových je spousta a ta investice za to stojí, člověk jen objevuje, kolik moc zajímavých a kvalitních her tam je... -
-
Myslím, že PC hráči obecně nemají problém s investicí do HW ... takže kdybych chtěl hrát hry na konzoli tak už ji nějakou dobu mám. Já bych si radši ty hra zahrál na PC. Ale u mě sou to asi tak dvě hry co mě zajímají.
-
-
Obecne mozna ne, ale spousta pc hracu ma problem s investici do konzole skrz dlouhodobe ytvarene a zi ene predsudky vuci konzolim v ceskych zemich. Nova ps3 vyjde na 5 litru, bazarova je jeste levnejsi, takze poridit si konzoli i jen pro par titulu neni zadny problem, je to levnejsi nez samotna herni graficka karta do pc. A pak ji lze zase prodat v bazaru, kdyz na to prijde. To proste neni zadny vazny problem. Problem je prekonat ty predsudky.
-
-
Oni to ani nejsou předsudky ... když člověk dal větší částku do PC tak prostě nemá chuť kupovat konzoli a hrát na ní, snaží se používat to PC. Je to jak kdyby sis koupil novou motorku a někdo ti řekl ať si koupíš auto v bazaru protože se v něm jezdí pohodlněj.
Ale určitě to není o penězích ... navíc většinou hry na konzoli vypadají hůř, některé jedou na nehratelných 30FPS a ne každý chce hrát v obýváku u TV ... taky dost lidí už dneska ani TV nemá. A bojím se, že kdybych do konzole připojil monitor od PC a díval se na to zblízka, tak to bude ještě horší. -
-
Tak ja jsem se rozhodl koupit PS3 i pres nedavnou investici do PC. Uz strasne dlouho jsem odolaval Heavy Rain a doufal, ze se jednou objevi na PC, ale jak vidim, nedockal bych se. Ale jsem rad, ze jsem to udelal. Je to jedna z nejlepsich her, jakou jsem hral.
Jinak za adventury bych volil mezi Deponia 2 a Testament of Sherlock Holmes :).
-
-
-
já myslím, že vždy zná člověk alespoň jednoho kamaráda, který konzoli má. Takže pokud jde o jednu, dvě hry, tak si myslím, že není nic jednoduššího, než si to pujčit,případně zahrát u něj a rozšířit obzory, zda ta hra opravdu za to stojí nebo jsou to jen novinářské kachny :).
nu...investice do nových komponent pro svého "mazlíčka" a investice do úplně odděleného HW je trochu rozdíl -
-
Hmm tak pokud se za to nestydí, tak nikdo z lidí které znám doma konzoli nemá ... jenom jeden měl PS1 ale pochybuju že je ještě funkční.
-
-
-
-
-
Vyloženě šokující.
No, pokud přistoupíte na styl Journey, tak se vám asi bude líbit. Já osobně sice nejsem fanda extrémní krátkosti "kampaně" a ohlodání herních mechanismů až na kost, ale budiž. Asi to fakt funguje a je to dojemné... ale to je i každodenní nová chudá matka samoživitelka v Televizních Novinách.
No, možná jsem příliš jedovatý. Zkušenosti jako Journey pořád ještě nejsou každodenní. A pořád je to víc hra než třeba Dear Esther nebo Cloud Atlas. -
Ze seznamu jsem hrál jen The Walking Dead (první adventura co jsem v životě hrál) a byl, nebo dokonce pořád jsem nadšen ! Co se týče Journey, tak čekám, až to vyjde krabicově. Ale hezký výběr !
-
-
Se asi nedočkáš.
EDIT: Tak dočkáš no. -
-
krabicově už to je venku nějakou dobu a brzo bude i v Evropě
-
-
Tak tak, spolu s Flower a Flow myslim :) Ale uz ted se da koupit, jen nevim jestli ma regionalni zamek.
-
-
Jo máte pravdu, koukám na britský amazon a prodává to jako Journey (US Import)
Ale 33liber + 5-6za poštu, to je drahota, to počkam až to bude na zavvi, nebo radši koupim digitalne za 300,- -
-
na ebayi to prodává týpek za 24liber vč. pošty, posílá z Hong Kongu, ale mně od něj přišla hra bez cla/daně, v krabicovce jsou navíc ještě Flow a Flower plus nějaký bonusy
-
-
já právě nevím, třeba u Xboxu vím že máš ntcs pro USA (a japonsko asi) a PAL pro evropu, ALe jak to je u PS3 her nevím, tak radši čekám...
-
-
první uzamčená hra na PS3 vyšla loni a je zatím jediná, Persona 4 Arena
-
Tak na thatgamecompany foru jsem vystoural poznatky lidi co uz koupili a kazdej tvrdi, ze je to region free *3*
-
-
-
-
-
-
to mi připomíná, že bych si to měl konečně zahrát...