-
Rýpavý komentář: Halo 4 ani nezmíníte, zato Hotline Miami nominujete hned dvakrát...Halo je sice "jen" pokračování, ale třeskutě dobrý (singl i mp). (Btw Hotline se přeci jen lépe vyjímá v kategorii indie her, a jednou stačí.)
Jinak Redakci všechno nejlepší do novýho roku;) -
Kdepak je Halo 4 ? Uvést jí alespoň do nominace by nikomu neublížilo, jedná se o velice kvalitní titul.
-
koukal jsem teď na to video Crikena s těma bugama (v okně) a normálně se mi z toho udělalo fyzicky blbě, asi brzo vrhnu...
to bych fakt byl naštvanej koupit si hru a pak zjistit, že to z ní hodím :( -
Far Cry 3 jsem smáznul po pár hodinách hraní..
Pro mě je nej hra Dishonored. -
-
Ja to dohral jen z ucty k mejm penezum...nevim jak to nekoho dokaze tak poblaznit...
-
-
Z vyvolené pětice jsem si tento rok zakoupil tyto čtyři: Mass Effect 3, Borderlands 2, Far Cry 3, Dishonored. Jsem rád, že ani u jedné jsem koupě nelitoval. Všechny čtyři hry jsou výborné. Pokud bych měl ale udělat subjektivní žebříček, vypadal by následovně:
1: Mass Effect 3 - protože jsem celým světem žil a byl jsem dokonale pohlcen. Pro mě jednoznačné první místo.
2 - 3: Borderlands 2 - protože tuhle jízdu jsem si parádně užil
2 - 3: Dishonored - protože takřka dokonale skloubil akční a stealth přístup
4: Far Cry 3 - protože po Far Cry 2 jde o jedno velmi milé překvapení ve všech směrech -
"Jen těžko by se hledala hra, která v sobě kombinuje otevřenost, kreativní využívání zbraní a vysoké produkční hodnoty" To mě přijde spíš jak popis Dishonored.
-
-
Běhat celou hru s mečíkem a pistolkou mi moc kreativní nepřipadá, určitě máš na mysli ten tucet kouzel a celkový dojem, to beru, ale nvm proč ty kouzla mi tu hru pokazily.
Mám s té hry smíšené pocity -
-
Jde o všechny ty schopnosti a jak jdou kombinovat se zbraněma, itemama a mezi sebou. nic takovýho sem ještě neviděl. A nejde jen o boj ale i o pohyb v prostředí.
Krom toho arkane jsou snad jediní kdo umí udělat funkční boj s mečem z první osoby. -
-
Kdyby Dishonored byla hrou roku ani neceknu, pár levelů sem odehrál, ale přišlo mi to celé takový guláš.. akční fps, stealth akce, kouzla a potom ta dobová příchuť z dob šlechticů, to mi nesedlo. Ale souboje byli skvělé to je pravda, ze začátku jsem byl nadšený, škoda že to opadlo.
Spíš to bude tím že jsem čekal "old school barbarskou" akci *4*
-
-
-
-
Za mne to nakonec asi vyhrál Dishonored. Ale na druhé místo bych hned šoupnul Max Payne 3 - perfektní multiplayer (na PC bohužel ne moc hráčů), který vyžaduje trochu jiný přístup k hraní a hlavně maximálně vražedná příběhová linka, která má přesně to příběhové flow, které mě dokáže u hry udržet i přes delší cut scény, navíc je to po dlouhé době hra, ke které se vracím jen, abych dokončil všechny achievmenty. Dishonored je však diamant tohoto roku.
-
-
Já se popravdě divím, že Max Payne 3 nebyl ani nominován, protože je to opravdu pořádná akční hra. Tu hru jsem dohrál snad už 6krát a to nepočítám čas strávený nad MP a Arcade Modem.
-
-
No co jsem videl videa z FC3, tak jsem se musel smat, kam az muze zjednodusovani dojit. K namichani lektvaru (treba wallhack aby to mel hrac jeste jednodussi) je potreba 1 surovina, lokace rostliny je videt na mape aby se lip hledala a kdyz se k ni priblizite, jeste barevne blika abyste ji neprehledli ;-)
Osobne se mi na FC3 nelibilo nic, ale protoze strilecky moc nehraju, nebudu to komentovat. Ale ten system lektvaru jsem proste musel ;-) -
Dobrá volba. Z jmenovaných jsem hrál Far Cry 3, Dishonored a Borderlands 2.
Borderlands 2 je sice o něco lepší než jednička, ale pořád je to až příliš to samý na jedno brdo. Navíc je tam přespříliš otevřených lokací. Prakticky jsem necítil potřebu použít cokoliv jinýho, kromě sniperky. FOV sice nastavit šlo a hra se ovládala hezky, ale opět to bylo zajímavě náročný. Grafika jednodušší, svět bez větších detailů, běží to na UE3 a přesto mi framerate lítal kolem 40 fps. Absolutně nechápu, jak to může běžet na mý mašině stejně rychle jako Crysis 1 v maximálním nastavení, hůř než BF3 a dalo by se jmenovat dál. Mistři optimalizace to fakt nejsou...
Dishonored (pozn. není to Corso, ale Corvo *3* ) je jednoznačně skvělá hra, ale taky má svý mouchy. Zrovna tohle je hra, kterou bych rád viděl jako sandbox. To město si o to vysloveně říká. Technicky nic moc, ale dost to zachraňuje unikátnost prostředí. Gameplay je ale výbornej.
A Far Cry 3 je pro mě velký překvapení. Na poslední chvíli jsme se rozhoupal a předobjednal si to kvůli dvěma bonusovejm misím (zatím jsem je ještě ani nenašel *1* ). Příběh je vážně ujetej, celý Raakiati (nebo jak se to píše) podle mě byli banda blbců, se kterejma jsem nechtěl mít nic společnýho, ale zachraňuje to vybroušenej gameplay. UI není tupá ani necheatuje, feeling zbraní je dobrej jako v předešlým dílu, respawn je mnohem líp zvládnutej a vůbec to skvěle zní a fajn se na to dívá. Grafika velmi slušná, vylepšená fyzika a auta se chovají taky hezky. A taky pár fajn postav. Ten úchylnej maník hledající dýku, Vaas, Dennis a především šílenej Sam. Z toho jeho Blitzkrieg chčiju dodnes *1* Výtek mám jen pár, a sice míň zbraní oproti předchůdci, moře přeplněný žralokama (stupidní minihru vyškrtnout) a omezení na vylepšování zbraní. A ještě vyhlazování okrajů, který žere neúměrně výkonu a bez post-procesu na high odmítá fungovat (ale výkon žere i tak). Většinu her hraju bez AA a nějaký zuby tam občas zahlídnu, ale tady je to fakt vidět hodně a všude. A AA Injectory tu nefungují... Každopádně doporučuju, není to bůh ví jak duchaplný, ale střílečka výborná. -
-
BL2 je špatně optimalizovaný? Od kdy? Přesný opak, je báječně optimalizovaná a to dokonce při použití PhysX (se kterým vypadá báječně).
Jinak za mě by asi vyhrálo Borderlands 2 (hlásí se šťastný majitel Loot Chest edition *1*). V závěsu s Hotline Miami a Dishonored. Far Cry 3 mě vůbec nenadchlo, ale mě obecně FPS ze současnosti v poslední době vůbec nebaví, tak asi proto. No a ME3 nehraji kvůli akci, takže bych ho osobně vůbec takto nehodnotil (i když s jeho zařazením do Akčních her souhlasím). Hitman by si určitě zasloužil alespoň nominaci. -
-
Sorry, ale mně fakt jede BF3 na ultra rychleji než Borderlands 2 na max cca o 10 fps. Borderlands jsou na mým PC srovnatelný i s prvním Crysisem, a to se na mě nikdo nezlobte, ale ta technická úroveň je někde úplně jinde. Tak hrát se to dalo v pohodě, ale pro ten extra hladkej feeling musely detaily krapet dolů. Což není žádná tragoška, spíš mě ale zaráží, jak je to možný. Jednička byla v tomhle ohledu podobná.
-
-
No, pak je problém ale u tebe. Mě to jede mnohem líp než BF3. A to i s PhysX na max. BF3 v MP na Ultra se u mě drží mezi 30-40 FPS. Borderlands 2 s PhysX na max kolem 50 FPS, záleží na situaci.
EDIT: Zde máš test, kde si autor na optimalizaci vychvaluje. http://goo.gl/ygr3E
-
-
-
Osobně musím uznat že Far Cry 3 má hodně dobré postavy. Buck ( borec hledající dýku ) je fakt ujetý do historie a je cholerik a navíc teplý *15* . Hoit je naprostý magor *15* . Vass je můj NEOBLÍBENĚJŠÍ záporák jakého jsem ve hře za mojí historii hraní potkal. Je šílený, snadno se naštve, e perfektně nadabovaný a hlavně dokonce existuje *15* . Sam je dobrák no. Ty německé slovíčka se do hry hodí *4* . Dennis mi příjde jako intelektuál... *3*
-
-
FarCry 3 nejlepší akční hra s nejhorší AI roku, epic fail
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=H9HhYAGIWdk
*15* -
-
Tak to s tím skyrimem beru zpátky *1* *1*
-
taky je dobry: http://www.youtube.com/watch?v=neFdVIK5xac :)
-
žádný z těchto BUGů se mi naštěstí nestal *15*
-
-
On občas Criken připomíná magnet na herní bugy, to je fakt. *15*
-
-
-
Ještě že Skyrim vyšel minulý rok .... jinak by ti to nejhorší AI neprošlo. *1*
-
AI u této hry vypadá že je hloupá, ale když hru smažíš na nejtěžší obtížnost tak náhodou tě celkem tyto "nabíhající kozy" dokáží slušně potrápit *3* .
-