Přejít na výpis diskuzí
Best of 2012: Nejlepší hry, které nikdo nehrál
6.1.2013 | Redakce Games.cz
135 příspěvků
-
Side Mora? v tejto kategorií? ste sa zbláznili? s ostatným suhlasim, skvelé ale málo hrané tituly.
-
Mám ve vlastnictví Spec Ops a KoA a nelituji ani jednoho. Problém SO je přílišná lineárnost, ale příběh a to ostatní, to je šílené. Už jenom kvůli příběhu doporučuji zahrát. A KoA? Přijemné překvapení v rámci RPG her, místy sice trochu připomíná offline MMO a Origin taky může být překážkou. Ale vřele doporučuji. U ostatních titulů se přiznám, že jsem ani nezaregistroval jejich vydání.
Jinak teď zrovna "hraji" (zkouškové) otevřenou betu Hawken a můžu říct, že mnohem lepší než MechWarrior online, příjemně překvapil:) -
-
ta linearnost je cast pointy.
-
-
Je tu někdo kdo hrál všechny? :D
-
-
vtipná kategorie *2*
-
-
Škoda, že Amalur dopadl tak, jak dopadl. Dle mého skvělý soubojový systém (možná primitivní, ale děsně efektní a návykový) a skvělou stylizaci sráželo trošičku sterilní prostředí.
-
Opravdu dobré nominace a dobrá kategorie! A když se nad tím zamyslím tak po spec ops se koukám už od vydání, ale ještě k tomu nedošlo, čekám asi na pořádnou slevu (cca 500) a podobné je to s Azuritem :-) Ale když se koukneme na obdobi od ted tak 2 roky nazpět, tak jsou tu mnohem lepší a ještě (bohužel) více nedoceněné hry, jako třeba brilantní Vanquish, Enslaved či Singularity nebo Castlevania.
-
-
no teď o svátcích byl spec ops snad za takových 10 Euro na steamu
-
-
no ale předpokládám, že myslíš asi na konzole, takže nic :D
-
Na Aukru v tuhle chvily dokonce steam klic za 129 kc
-
-
Jako 130,- je lákavé, ale mě se to na PC moc hrát nechce, i když ta cena je fakt velkej argument, ale viš co ja na to nechvatam, na poličce mi leží kopice her co sem ještě nehrál, tak si počkám až to na zavvi bude za 10 liber :-)
-
-
Na amazonu 10 dolaru a jako bonus k tomu oba Bioshocky.
-
-
-
-
-
AMALUR jsem hrál a dohrál asi před pár týdny kdy jsem ho koupil ve slevě za 299,-. Za tu cenu mi nabídl 65 hodin zábavy (prošel jsem všechny oblasti na mapě). Ta hra nebyla ideální, ale jsem rád, že jsem ji hrál.
-
Tak to je ultimátní kategorie *15* *15* Ale Kingdoms of Amalur: Reckoning je vcelku dobrá hra. Dokonce i na konzoli se dala hrát!
-
Škoda, že se Spec Ops tak často snaží bejt cool a vyleštěná, vizuálně "bayovská" a přehnaná. Chtělo by to méně nepřátel a víc taktiky a nervů. Ale taky mě to posadilo na zadek. A navíc do háje lidi, Hendrix!!
-
-
No a si si všimol, že čoraz viac a viac nepriateľov sa postupne ukazuje ako hráč postupuje ďalej príbehom?... pretože jedna rovina príbehu je v tom, že hlavná postava zomrela pri tej scéne s vrtuľníkmi.. čo sa ďalej odohrávalo bolo len v jeho mysli (ak bol teda istý čas v bezvedomí).. pretože chcel byť hrdinom, nechcel si pripustiť čo sa skutočne stalo.. preto čoraz viac nepriateľov, aby si pripadal ako typický "vojenský akčný hrdina".. až nakoniec ho myseľ aj tak dostala
-
true, true, hordy nepratel tam moc nepasovaly
-
-
Hordy nepřátel byl pokus vytvořit paralelu s hrami jako CoD, kde kosíš panáky po stovkách. Spec Ops tě chce donutit, aby jsi se zamyslel koho a proč kosíš.
-
-
Nejak nechapu, co tim myslis... Spec Ops te po dorani hry zpetne nuti premejslet, co se jak stalo, ale to, ze tam mohlo byt nepratel klidne min a mohli mit trochu lepsi AI s tim nijak nesouvisi. Ta hra se mi libila mrte moc, ale kdyz kosis po desitkach zkuseny vojaky, kteri tam byli situovani pul roku a tim padem maji vyhodu znamyho prostredi, tak to pusobi dost nerealisticky stejne jako CoD, coz mi prijde skoda.
-
-
Asi si neuvědomuješ častou interpretaci Spec Ops.
A to konkrétně, že má scháválně působit takto nerealisticky, aby ukázalo právě jak absurdní hry jako CoD jsou a jak je hráči příjimají bez přemýšlení, co dělají. -
-
To si prave nemyslim, vidim to jako wiki... tvurci nejak musi nalakat masy (bohuzel), protoze jinak to neprodaji. Ale nechci se tu hadat, kterej pohled je ten spravnej, protoze prave o Spec Opsu se vede nekolik ruznych teorii. Jedna treba je,
ze od ty casti, kdy je ve hre ukazka z pribehu (scena ve vrtulniku) je Walker po padu mrtvej :)
edit: tohle je odpoved na Dobreho vojaka -
Hej, ta kritika tam zcela je. Naprosto otevřeně to vidí při scéně s fosforem. Ta se odehrává přes "monitor", čímž evokuje ty slavné letecké mise z CoD, navíc znásobené paralelním odrazem Walkerovy tváře. Nechci ten gameplay nijak obhajovat, i pro mě byl repetetivní, ale musím uznat, že tvůrci dosáhli svého: poprvé jsem si nekoupil ani nestáhl nové CoD (ty předtím jsem "jenom" nedohrál).
Zmínil ještě někdo Dakrness II? Taky nečekaně parádní hra. -
Wiki, to by tvůrci muslei být pěkní voli, aby udělali tak rozpolcenou hru bez záměru kritiky válečných akcí.
-
Ale prd...
Je to určitě čupr hra, mrtě jsem si ji užil. Ale ta rozpolcenost mezi gameplayem a tématikou vážně nepomáhá. A žádná záměrná "parodie" nebo paralela nebo cokoli na CoD to určitě není. Ta hra má prostě tradiční gameplay pro masy a dospělej příběh pro přemýšlivce. Jen kvůli tomu ale prostě dopadá trochu rozpolceně.
-
-
-
-
-
-
Tak Asura je pro mě jedna z nej her minulýho roku. Nic podobnýho jsem v životě neviděl a nehrál. Chápu, že to není hra pro každého, ale je tu aspoň někdo, kdo Asuru taky dohrál a byl navýsost spokojen jako já?...doteď mi zní v hlavě In your belief.:)
-
-
Já...ale to asi neni překvapivé :))
-
-
Uff, už jsem se bál, že jsem tu sám semiblázen s ohromnou fantazií.:))
-
-
-
jedine co me zaujalo z tohoto seznamu, je Spec Ops, jenze v te dobe vysel pro me ocekavanejsi Ghost Recon a MAx Payne 3... a vlastne ani demo se mi moc nelibilo, takze jsem o tom prestal uvazovat...
jinak Asura Wrath jsme vyhrali na Xbox :D prakticky ani ne mesic po vydani jsme to meli problem prodat, podotykam nerozbalene! Osobne jsem tuhle ptakovinu nechtel ani zkouset :D az po par mesicich se to podaril oprodat za 3 stovky, takovy zajem o tuto pecku byl :D -
-
to je docela skoda... the line za to stoji. Na Maxe Payna sem cekal taky, ale moc me nenadchnul
-