Přejít na výpis diskuzí
Best of 2012: Nejlepší hry, které nikdo nehrál
6.1.2013 | Redakce Games.cz
135 příspěvků
-
Uff, už jsem se bál, že jsem tu sám semiblázen s ohromnou fantazií.:))
-
...zalezi na tom co chces za hru. jestli chces udelat hru, ktera te nema bavit, a nema te vtahnout do postavy a nemas se citit jako hrdina...tak ten nuzny gameplay muze byt lepsi.
-
To záleží na výsledným produktu.
-
njn stejná slabota jako ten Zaklínač *1*
-
To si prave nemyslim, vidim to jako wiki... tvurci nejak musi nalakat masy (bohuzel), protoze jinak to neprodaji. Ale nechci se tu hadat, kterej pohled je ten spravnej, protoze prave o Spec Opsu se vede nekolik ruznych teorii. Jedna treba je,
ze od ty casti, kdy je ve hre ukazka z pribehu (scena ve vrtulniku) je Walker po padu mrtvej :)
edit: tohle je odpoved na Dobreho vojaka -
Ve slevách byla snad už několikrát a snad je stále ještě na Green Man Gaming za cca 2,5 $ a jestli ještě platí, tak je možné k tomu přidat ještě 20% slevový kupón.
-
* reace na Kowalski
-
Ehm ale já nechci primitivně střílet z koně. Black Ops 2 is strč za klobouk. A Spec Ops je taky jenom primitivní střílení, když počítáš gameplay.
A já vím o čem TWD je. Ty vůbec nechápeš, co na TWD kritizuju. Vůbec mi nejde o žádnej survival horror aspekt.
TWD se velmi málo podobá hře. A dokonce se velmi málo podobá adventurám, protože v adventurách máš těžké hádanky, můžeš volně chodit po obrazovkách, můžeš sám kombinovat předměty atd. TWD je oproti hrám jako Syberia velmi slabě interaktivní.
Neberu ti, že se ti TWD líbí, ale je to spíš mírně interaktivní seriál, než hra. A že něco takového herní média oslavují jako hru roku je jen smutný důkazem toho, jak na tom herní průmysl je. -
Za boha by mě nenapadlo nad tou hrou takhle uvažovat.. *13*
-
Já...ale to asi neni překvapivé :))
-
Když chceš jenom primitivně střílet helikoptéry z koně nehraj Spec Ops, nýbrž poslední Black Ops. Když chceš survival horror, nehraj Walking Dead, ale Silent Hill/Residenty nebo já nevim co. SO + TWD jsou úplně o něčem jinym.
-
"There's always a choice!" "No... there's really not."
opravdu za to muze Konrad/vyvojari? :) -
Tak Asura je pro mě jedna z nej her minulýho roku. Nic podobnýho jsem v životě neviděl a nehrál. Chápu, že to není hra pro každého, ale je tu aspoň někdo, kdo Asuru taky dohrál a byl navýsost spokojen jako já?...doteď mi zní v hlavě In your belief.:)
-
Hej, ta kritika tam zcela je. Naprosto otevřeně to vidí při scéně s fosforem. Ta se odehrává přes "monitor", čímž evokuje ty slavné letecké mise z CoD, navíc znásobené paralelním odrazem Walkerovy tváře. Nechci ten gameplay nijak obhajovat, i pro mě byl repetetivní, ale musím uznat, že tvůrci dosáhli svého: poprvé jsem si nekoupil ani nestáhl nové CoD (ty předtím jsem "jenom" nedohrál).
Zmínil ještě někdo Dakrness II? Taky nečekaně parádní hra. -
No a si si všimol, že čoraz viac a viac nepriateľov sa postupne ukazuje ako hráč postupuje ďalej príbehom?... pretože jedna rovina príbehu je v tom, že hlavná postava zomrela pri tej scéne s vrtuľníkmi.. čo sa ďalej odohrávalo bolo len v jeho mysli (ak bol teda istý čas v bezvedomí).. pretože chcel byť hrdinom, nechcel si pripustiť čo sa skutočne stalo.. preto čoraz viac nepriateľov, aby si pripadal ako typický "vojenský akčný hrdina".. až nakoniec ho myseľ aj tak dostala
-
Wiki, to by tvůrci muslei být pěkní voli, aby udělali tak rozpolcenou hru bez záměru kritiky válečných akcí.
-
Tak mě ten gameplay přišel v pohodě, takže v tom nevidim problém
-
Ale prd...
Je to určitě čupr hra, mrtě jsem si ji užil. Ale ta rozpolcenost mezi gameplayem a tématikou vážně nepomáhá. A žádná záměrná "parodie" nebo paralela nebo cokoli na CoD to určitě není. Ta hra má prostě tradiční gameplay pro masy a dospělej příběh pro přemýšlivce. Jen kvůli tomu ale prostě dopadá trochu rozpolceně. -
ne. gothik nebo elder scrolls. jde tam vyskákat po jakkoli úzký římse? ... no když tam chceš, prosím, vyskákej... ale mít na obou stranách cesty neviditelnou zeď, to mě bohužel nebaví.... jestli vás ano, tak mě prosím nekamenujte, je to jen můj názor.
-
Osobně kritizuju Spec Ops za fádní gameplay. Prostě standard TPS, co se týče gameplay. Binary Domain byla mnohem lepší v gameplayi.
Osobně kritizuju The Walking Dead za minimální gameplay, nízkou interaktivitu, konec, který tvoje volby neovlivní a použití fádního a ohraného tématu zombie apokalypsy.