Přejít na výpis diskuzí
Best of 2012: Nejlepší hry, které nikdo nehrál
6.1.2013 | Redakce Games.cz
135 příspěvků
-
Ano, tyto dvě.
-
Spec Ops The Line učí lidi, že válka je peklo. A hráčům říká, že hry nejsou realita.
Osobně si myslím, že toto by snad měl vědět každý. To je snad "common sense".
Proto mi celkově hra připadá trochu jako kázání zatažené až příliš do extrému. -
Fail roku určitě vyhraje Medal of Honor. Protože to byl fakt fail. Nebo Most Wanted. Obě to jsou hry nehodné svého jména.
-
:) Tu máš hrej si .... a Spec Ops letí do kouta . Díky pěkně . Já vyrostl na jinších peckách ;)
-
Zlomky sem nehrál a ani neviděl, ale co jsem vypozoroval z keců kolem toho, tak se na to člověk musí řádně posilnit brčkem a pak asi pochopí.. :-)
-
jj, asi jsem mel zvolit jinou osobu z gramatickeho hlediska :)...
-
Já si včera pouštěl gameplay a vůbec tý hře nerozumim :D
-
to je docela skoda... the line za to stoji. Na Maxe Payna sem cekal taky, ale moc me nenadchnul
-
Celý první dvě hodiny hry jsou úplně zbytečný. Hodně opruzáckých pasáží kde jen chodíš a posloucháš jak někdo kecá včetně odposlechů. Nesympatický a tupý postavy v čele s Desmondem. Tragickej stealth. Souboje jsou hezký ale úplně primitivní a bez napětí. Nejde střílet ani mířit pokud nemáš poblíž cíl. atd.
Jo a úplně nejhorší věc jsou ty oslepující bílý loading screeny. Zajímalo by mě na co ten člověk myslel když ho to napadlo. -
AMALUR jsem hrál a dohrál asi před pár týdny kdy jsem ho koupil ve slevě za 299,-. Za tu cenu mi nabídl 65 hodin zábavy (prošel jsem všechny oblasti na mapě). Ta hra nebyla ideální, ale jsem rád, že jsem ji hrál.
-
Zkus se kouknout na Jamestown: Legend of the Lost Colony. Má moc pěknou pixelartovou grafiku a dobře rozložené stupně obtížnosti (jednoduché obtížnosti zvládne každý a ty těžší jsou vážně výzva).
-
pro mě to neznámé hry rozhodně sú
-
Co všichni máte proti AC 3 ? *9* Já se dobře bavil. *3*
-
Hold WoWkaři se bez lítání neobejdou už ani v singlu *1*
-
Nevidím žádný fail na ME3, jestli máš na mysli onen legendární konec, tak je to dost slabý argument, protože jde v podstatě jen o ending filmečky, kde se hráči chtěli ukájet nad důsledky svých rozhodnutí. Mi, jakožto fanouškovi série, šlo o feeling, který trojka měla skvělý. Neříkám, že ta hra nemá chyby, ale fail to rozhodně není.
-
Spec ops the line me zastihla natolik nepripraveneho, ze se mi ted prici nainstalovat novej Black Ops, pac tusim ze padna koridorovka uz ted nebude stejna v porovnani s the line
-
Ještě vědět co je to koridor :D
-
Mrazíkovy překlady rozhodně mají daleko do dokonalosti. Ale co jsem od kolegů vod fochu slyšel, jakých je schopen výkonů, to už se blíží magii. Neznám rychlejšího překladatele.
-
mrazik preklqada docela dobre..a hlavne..RYCHLE...Divinity 2 prelozil bleskove a celkem slusne..kdyz vemu ty mantaky co to zacli prekladat spolu snim a maji prelozenou asi jen startovni lokaci (ti sami co prekladaji asi uz 5 let drakensang) tak je zlatej...
Co je me po tom ze tam obcas neco uplne nesedi , kdyz 95% prekladu je ok..lepsi nez cekat 5 let , kdyz uz nikoho ta hra nezajima... -
Ono jde behat i jinde nez po zemi?:O