Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na amazonu 10 dolaru a jako bonus k tomu oba Bioshocky.
  • Ten battlefield na tom aspoň není tak špatně jak chudák MoH
  • sleepless
    Jinak jako u ostatnich kategorii - pise to konkretni clovek (tj. tady Lukas), ale vyber je celoredakcni.
  • mozna taky battlefield 3 ale ten vyšel tusim minuly rok
  • K RPG žádný překlad nepotřebuješ!
  • jedine co me zaujalo z tohoto seznamu, je Spec Ops, jenze v te dobe vysel pro me ocekavanejsi Ghost Recon a MAx Payne 3... a vlastne ani demo se mi moc nelibilo, takze jsem o tom prestal uvazovat...

jinak Asura Wrath jsme vyhrali na Xbox :D prakticky ani ne mesic po vydani jsme to meli problem prodat, podotykam nerozbalene! Osobne jsem tuhle ptakovinu nechtel ani zkouset :D az po par mesicich se to podaril oprodat za 3 stovky, takovy zajem o tuto pecku byl :D
  • amalur? .. jedno slovo. koridory. běhá se jen po zemi, a hrdina nemůže vyskočit ani 10 cm vysoko. to je prostě nuda.
  • Malleth
    Díky za připomenutí Binary Domain. Jinak další z takových her je určitě Starhawk.
  • ringmancz
    ty už hráli všichni
  • Špatný Diablo 3 by jen těžko porazilo tragickýho Assasina 3 :-) *1*
  • life28
    Recenzoval som Sine Mora a hral som aj Kingdoms aj Spec Ops, zas tak neznáme hry to nie sú.
    na GMG s voucherom je sine mora za 2€
  • Veskoslav
    NFS MW na pc a konzole (tabletová verze skvělá:)) by se jistě přihlásila o souboj a myslím,že i poslední MoH by se rád přidal.
  • The Darkness II, Binary Domain.
  • Kozy
    frog fractions
  • 16cmfan
    Kategória s veľkým K :) Dobrý nápad *3* Díky.
  • Jak se to jmenuje v originále? Chtěl jsem si to zahrát.
  • Jen tezko by porazil Diablo 3
  • USER47
    Měl jsem tu smůlu několik her s jeho překlady hrát. Stylisticky tragédie a o přesnosti překladu ani nemluvě. Spousta zavedenejch frází přeložená doslovně tak, že nedávaly v kontextu smysl apod. Ale už pár let se jeho překladům, a vlastně překladům obecně, vyhýbám, tak se za tu dobu třeba zlepšil. I když o tom pochybuju, překládá už spoustu let a žádný zásadní zlepšení jsem nikdy nepozoroval.

Ale ony i oficiální překlady jsou tragický, tak ti možná Mrazíkovo diletantství v porovnání nepřijde tak hrozný.
  • :-D tos vzal kde??? Jeho překlady jsou to nej co může neoficiální překladatelská scéna nabínout už nějakejch pár let
  • Malleth
    Ještě bych zaved kategorii "Nejhorší hry, které hráli všichni". Assassins Creed 3 je jasnej vítěz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit