Přejít na výpis diskuzí
Best of 2012: Nejlepší hry, které nikdo nehrál
6.1.2013 | Redakce Games.cz
135 příspěvků
-
Na amazonu 10 dolaru a jako bonus k tomu oba Bioshocky.
-
Ten battlefield na tom aspoň není tak špatně jak chudák MoH
-
Jinak jako u ostatnich kategorii - pise to konkretni clovek (tj. tady Lukas), ale vyber je celoredakcni.
-
mozna taky battlefield 3 ale ten vyšel tusim minuly rok
-
K RPG žádný překlad nepotřebuješ!
-
jedine co me zaujalo z tohoto seznamu, je Spec Ops, jenze v te dobe vysel pro me ocekavanejsi Ghost Recon a MAx Payne 3... a vlastne ani demo se mi moc nelibilo, takze jsem o tom prestal uvazovat...
jinak Asura Wrath jsme vyhrali na Xbox :D prakticky ani ne mesic po vydani jsme to meli problem prodat, podotykam nerozbalene! Osobne jsem tuhle ptakovinu nechtel ani zkouset :D az po par mesicich se to podaril oprodat za 3 stovky, takovy zajem o tuto pecku byl :D -
amalur? .. jedno slovo. koridory. běhá se jen po zemi, a hrdina nemůže vyskočit ani 10 cm vysoko. to je prostě nuda.
-
Díky za připomenutí Binary Domain. Jinak další z takových her je určitě Starhawk.
-
ty už hráli všichni
-
Špatný Diablo 3 by jen těžko porazilo tragickýho Assasina 3 :-) *1*
-
Recenzoval som Sine Mora a hral som aj Kingdoms aj Spec Ops, zas tak neznáme hry to nie sú.
na GMG s voucherom je sine mora za 2€ -
NFS MW na pc a konzole (tabletová verze skvělá:)) by se jistě přihlásila o souboj a myslím,že i poslední MoH by se rád přidal.
-
The Darkness II, Binary Domain.
-
frog fractions
-
Kategória s veľkým K :) Dobrý nápad *3* Díky.
-
Jak se to jmenuje v originále? Chtěl jsem si to zahrát.
-
Jen tezko by porazil Diablo 3
-
Měl jsem tu smůlu několik her s jeho překlady hrát. Stylisticky tragédie a o přesnosti překladu ani nemluvě. Spousta zavedenejch frází přeložená doslovně tak, že nedávaly v kontextu smysl apod. Ale už pár let se jeho překladům, a vlastně překladům obecně, vyhýbám, tak se za tu dobu třeba zlepšil. I když o tom pochybuju, překládá už spoustu let a žádný zásadní zlepšení jsem nikdy nepozoroval.
Ale ony i oficiální překlady jsou tragický, tak ti možná Mrazíkovo diletantství v porovnání nepřijde tak hrozný. -
:-D tos vzal kde??? Jeho překlady jsou to nej co může neoficiální překladatelská scéna nabínout už nějakejch pár let
-
Ještě bych zaved kategorii "Nejhorší hry, které hráli všichni". Assassins Creed 3 je jasnej vítěz