Přejít na výpis diskuzí
Best of 2012: Nejlepší hry, které nikdo nehrál
6.1.2013 | Redakce Games.cz
135 příspěvků
-
Spec Ops jsem koupil právě na základě dema, které neurazilo, a příslibu zajímavého příběhu v recenzích. Jo, tohle je podle mého zasloužené. Ta hra má koule.
-
Demo som hral a celkom ma bavilo,zaciatok tej hry je relativne ok,je to pribehovo zaujmave a bojovy system ma bavil velmi,problem je v tom,ze takych zabavnych momentov ako zaciatok je v hre relativne malo,vacsinou su to uplne hlupo nudne vedlajsie questy,ktorych je take kvantum,ze sa to neda a k tej cene,ta hra stala 40€ na Slovensku,drahsie su len hry od Blizzardu inak vsetky nove hry stoja pod 40€ a to dost vyrazne,AC3 sa dal zohnat v den vydania za 30€.
-
Hráli jste hru? já ne...Hráli jste hru? já ne.......Hráli jste hru? já ano!!! A proto se tímto stává hrou roku v dané kategorii!!! Jaká to ironie, že byla vyhlášena hrou roku jediná co píšete že jste hráli a ještě v takovéto kategorii že? Upřímně by mě zajímalo kdo by vyhrál, kdybyste ani jednu nehráli a podle jakého klíče byste hodnotili ;)
-
Jako 130,- je lákavé, ale mě se to na PC moc hrát nechce, i když ta cena je fakt velkej argument, ale viš co ja na to nechvatam, na poličce mi leží kopice her co sem ještě nehrál, tak si počkám až to na zavvi bude za 10 liber :-)
-
hele a nenapadla tě třeba taková eventualita, že by ses místo věčnýho čekání na překlady třeba naučil anglicky? Ono se to dá celkem využít i mimo herní sféru
-
Já ji měl ve wishlistu docela dlouho a jak byla ta první vlna slav tuším v listopadu, tak sem ji koupil za mrzkých (asi) 75korun nebo tak nějak. Moc se mi líbila. Hezká grafika a pro takovýho dřeváka jako já obtížnost tak akorát. Jediný co mě mrzelo, že byla krátká. Ale za ty peníze ... ;]
Tyhle hry mě baví, ale nějak je na steamu nebo na herních serverech nevídám. Sine Mora byla první, které jsem si všiml. Má někdo tip na nějaký dobrý kousek? -
Překlad asi skončil jednu dobu na češtině udajně pracoval Mrazík ale jak to jde dál nevím na stránkách
http://www.amalur.websnadno.cz/Vzkazy.html
dostaly podporu od Mareka Tvrdého ale je to tam už dlouho mrtví. *9* -
V tom mas pravdu,ale pre mna ako hraca ''completistu'' to neprichadzalo do uvahy,proste takym stylom hry nehram,ale ano tie hlavnejsie pribehovy linky boli vacsinou celkom dobre.
-
Podle toho co jsi napsal bych řekl, že koridory jsou pro tebe jako stvořený
-
Tak sis měl zahrát demo, a nevim co bylo na tý hře drahýho, drahý jsou speciálky a hry od Blizzardu, jinak je normální cena kolem 1000 kč.
-
Amaluru škodí spousta nudnejch sidequestů, který má důslednej hráč nutkání plnit. Přitom když je ignoruješ a jdeš pouze po významějších příběhovejch linkách, hře to dost pomůže, získá spád a aspoň nejsi neustále tak overpowered. Jinak příběh je v pohodě, přinejmenším v chabý konkurenci ostatních RPG se jedná o nadprůměr.
-
Ve slevách byla už někdy před vánocema. Ale upřímně, tahle hra je ve svým žánru spíš takovej průměr, záležitost hlavně pro fanoušky žánru.
Výjímečný je na ní především extrémní množství povídacích cut scén (jedna do minuty tu není nic výjímečného) s maďarským dabingem (opravdu, naštěstí jde ztlumit) a poněkud nevyvážená obtížnost.
Ale abych jen nekritizoval, bossové jsou celkem povedený a je jich ve hře opravdu dost. -
Na Kingdoms of Amalur: Reckoning jsem se hodně třepal ale překlad hry skončil na bodu mrazu takže asi nic škoda, Sine Mora je moc dobrá ale k*revsky těžká .
-
amalur som si kúpil ale ešte som to nehral nakoľko nie je preložený češtiny
-
Musim si tu trosku zahatovat na Amalur,hru som si kupil a nebavila ma a nedohral som ju a to som fanusik RPGciek a to uz nehovorim o tom,ze bola celkom draha(neviem preco,nic za tou hrou ani firmou take nestalo a celkom vtipne uz ani firma nie je a hra nebude) nejdem tu pisat recenziu ako ta hra bola cela zle lebo nebola ale kazdy,kto to hral musel citit,ze s nou nebolo nieco v poriadku,pravdepodobne to bolo nejake povodne prerobene MMO a okrem toho to bola hra dost velkych protikladov,vyborny subojovy system ale zalostne podanie pribehu,kvanta skutocne kvanta textu o nezaujmavom svete a nezaujmavom pribehu,hra bola velmi dlha a myslim,si ze na skodu,prestalo ma to bavit,povazujem kupu tej hry za vyhodene peniaze a odvtedy si davam 2x vacsi pozor co si kupim,aj prostrednictvom warezoveho ''dema''.
-
mozna by byl fajn napad dat ke spec ops screeny ze singlu, misto multaku, protoze ta hra je o singlu. ...jinak, fajn vyber :).
nicmene me trochu zarazi, ze si tam lukasi nesoupnul sword & sworcery. nebo pocitas prvni vydani? dal bych videl jeste waking mars, mcpixel, mark of the ninja, thirty flights of loving. ale nevejde se vse. -
Asura's Wrath byl skvělý, někdy bylo hrozně těžké hrát, protože hudba a efekty byly naprosto strhující. Člověk by se nejraději je kochal.
-
Mno taky se na steamu mohli v rychlovkách víc snažit . Side Mora jsem zaregistroval jak vyšla , ale ve slevách ji vidět už nebylo .
-
no ale předpokládám, že myslíš asi na konzole, takže nic :D
-
:) Dostala ode mne deset minut .... s úctou jsem tenhle COD vrátil do rukou majiteli . Tenhle koridor se fakt nepovedl .