Přejít na výpis diskuzí
Best of 2012: Nejlepší hry, které nikdo nehrál
6.1.2013 | Redakce Games.cz
135 příspěvků
-
A kde jsou Žabí zlomky? :D
-
přečti si první odstavec aspoň. *3*
-
Ja jsem teda nehral vetsinu her co jsou letos v nominacich.
A bude i kategorie fail roku? Ze by konecne vsemi milovany ME3 take neco vyhral. -
Tak potom je si to nallepšie pozrieť ako 5 hodinový film na Youtube *4*
-
predpokladam, ze pujde o prodeje.
-
Mate trochu popleteny nazev clanku. Melo to asi byt "Nejlepsi hry, ktere redakce nehrala", nebo tak neco, ne? Protoze vetsinu z nich skutecne lidi dost hrali a jsou pomerne popularni. Vetsina hernich fandu je proste hrala.
-
tak fajn, tim se to vysvetluje. diky.
-
vtipná kategorie *2*
-
Počítáme první vydání.
-
Sine mora je teď na green man gaming za 2,5 dolaru. *5*
-
Zrovna v téhle kategorii jsem se hlasování zdržel. Obecně v anketě každý volil podle svého vědomí a svědomí.
-
Je tu někdo kdo hrál všechny? :D
-
Vídaný moc nejsou, protože se vesměs jedná o neznámé indie záležitosti s pro mě hnusnou pixelovatou retro grafikou a převážně s takovým tím milion střel na obrazovce herním systémem, kterej taky dvakrát nemusím. Obecně lepší SHMUPy jsou k vidění na konzolích; ještě že tu máme emulátory.
Od dob Steel Saviour a Jets'n'Guns jsem na PC vlastně nenarazil na SHMUP kterej by mě vysloveně zaujal, Sine Mora měl sice docela slušně našlápnuto ale kazí to ta divná obtížnost (dlouho dobu velmi lehká, poslední třetina hry zničehonic skokově svinsky těžká) a to otravný rozkouskování hry na miniúseky prokládaný snad milionem cutscén. -
ta linearnost je cast pointy.
-
Tim mi to nepříde míň vtipný ;) pořád tím ale není jasné jak to asi hodnotili..pro co asi hlasoval lukáš když hrál jen tohle? a jak na tom byli ostatní?
-
Mám ve vlastnictví Spec Ops a KoA a nelituji ani jednoho. Problém SO je přílišná lineárnost, ale příběh a to ostatní, to je šílené. Už jenom kvůli příběhu doporučuji zahrát. A KoA? Přijemné překvapení v rámci RPG her, místy sice trochu připomíná offline MMO a Origin taky může být překážkou. Ale vřele doporučuji. U ostatních titulů se přiznám, že jsem ani nezaregistroval jejich vydání.
Jinak teď zrovna "hraji" (zkouškové) otevřenou betu Hawken a můžu říct, že mnohem lepší než MechWarrior online, příjemně překvapil:) -
On je na to líný. On s češtinou otravuje i na českém torrentu.
-
nehrál to Lukáš, ale výběr je od celé redakce
-
Mrazík neumí ani česky, ani anglicky. Než hrát hru s jeho překladem, to už je asi lepší nehrát ji vůbec...
-
Souhlas demo jsem taky hral a bavilo me to..tak jsem si ji koupil..nicmene netrvalo dlouho a prestala me bavit a uz jsem ji nezapnul..