Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9
    Pro někoho je zase šok, že manažer není ve tvé nominaci a ani loni u tebe nevyhrál.
  • Soudím podle reakcí například z podcastů. Taková konfrontace sportovce Mikoláše a jeho témat o sportu totálně míjela kluky. Vím, že Pavla sport jako takový moc nebere a to samý Lukáš, ten dokonce někde mluvil o tom, že nehraje ani Fifu ani NHL. A jak vidno tak nikdo z redakce nehrál NBA 2K13 protože tenhle basket je tak parádní, že by v jiném případě určitě nechyběl. Vím akorát o tobě, že jsi fotbalové fanda, tuším příznivec Chelsea. Dle zbytku mi ale vychází, že je sport nezajímá, nebo zajímá tak děsně málo, že mohli hlasovat jen hodně těžko. Takže pokud jsi hlasoval jen ty, tak je konečnej vítěz této kategorie pochopitelný *4*
  • NBA ani v nominaci?:D Minulej rok taky nevyhralo....

No a manažer jako sportovní hra? Nemělo by to mít svou kategorii tabulková hra? Ještě bych snesl kdyby to vyhrala Fifa 13 ta se taky celkem povedla....

Ale joo už chápu proč NBA není v nominaci ona je to totiž sportovní simulace:) Což se o žádné z nominovanych her říct nedá :)
  • walltar
    Tohle mě vždycky připomene dobu, kdy sem zamlada hrával HNL ... a taky hromady smíchu co si většinou užiju u diskusí FIFA vs PES ... jo sportovní hry to je ono.
  • Přesně, letos to nemá mezi sportovkama konkurenci. Už to není sice takový "WOW" jako když jsem se dostal k 2K12, ale i tak paráda. Ty pohyby, to nasnímání zápasu, ty KOMENTÁŘE... opravdický komentáře, zajímavosti, vtípky, klidně i zhodnocení minulých utkání = jako živý. To v žádný jiný hře ani náznakem není, vyjma 2K12 *1* . A k tomu propracovaná kariéra s tiskovkama *14* Kdo má rád nejen basket, ať neváhá.
  • Veskoslav
    Ano měl jsem to specifikovat. Prvně by měli mít přednost kvalitní hry na hlavních platfomách, což NBA či PES jsou a pak kdyžtak okrajové dobré hry. Tedy neignorovat kvalitní hry na hlavní herní platformy:)
  • ales.smutny
    "větší části redakce sport nic moc neříká"

Zajímavá úvaha, šla by rozvést?:)
  • ales.smutny
    Tišší nejsou...určitě ne tišší...rozhodující gól v 90. minutě, červená, zlomená noha klíčového útočníka...jen u multiplayerovejch bojovek jsem viděl lidi halasit víc ;)
  • ales.smutny
    Proto tam přidal ten Classic mód, hodně to šetří čas :)
  • Divím se že neni ve finále PES a možná i to že neni první
  • To asi jo, ale jelikož mám dlouhodobě toto jméno tak jsem musel :)
  • smajdal
    myslel jsem, že tento "ftip" už vyšel z módy *12*
  • smejki
    >>prvně by snad měli mít přednost hlavní herní platformy
    Ne, prvně by měly mít přednost kvalitní hry.
  • Dík.
  • smajdal
    Za mě nejnovější PES.
  • To jo no. Každý den tak dvacetkrát otevřu gamescz a čekám na recenzi. V jednom podcastu říkali, že by měla být do roku 2020, asi se ještě hodně naklikám.. Já su na to těším tak moc, že to asi už dlouho nevydržím a napíšu si recenzi sám, ale ta mě neuspokojí jako recenze od šéfredaktora. Zítra nanovo...
  • zdeeneek
    Ta kategorie, ve ktere se hra vyhlasovala se jmenuje nejrozsirenejsi sportovni hra?
  • Tohle je pomerne kontroverzni,jak je Football Manager skvely a ve svem jadru zabavny a navykovy - rozhodne bych ho neoznacil za sportovni hru..jinak nemuzu soudit,hral jsem akorat FIFU 13t a ta se povedla paradne a system braneni hru dost zmenil
  • Veskoslav
    Já ji znám a netvrdím, že je špatná, ale prvně by snad měli mít přednost hlavní herní platformy, nikoliv okrahové pro pár tisíc lidí:( na to narážím, nikoliv na kvalitu. Neřekl bych ani popel, kdyby nic nevyšlo, ale ono vyšlo.
  • KENNY1988
    Podle mě teda rozhodně NBA 2K13. Neskutečně propracovaná hra. Od kariéry až po MyCarrer...to co se jim povedlo je fakt bomba *4* jen škoda, že na PC verzi není NBA All-Stars game (ve smyslu Slam dunk contest apod.)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit