Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdeeneek
    Takze protoze mas omezenej rozhled a vubec neznas platformu nintendo 3DS, tak je Mario Tennis spatna hra, jo?
  • DarthSomething
    Jestli to něco zlepší tak je to i na Android a za mě můžu říct, že je to hodně dobrá hra.
  • Cosi
    Čekal jsem, že to vyhraje PES 13.

-Věčný Prudič.
  • Football Manager ? No tady bych já spíše vítězem vyhlásil vítězem buď FIFA 13 a nebo NHL 13. Fotbal moc nehraji, ale zkusil jsem ho. Jsem spíše fanda NHL a neminul mě ani jeden díl... takže za mě NHL 13 ;) .
  • najlepsia sportova hra aj podla mna je nba 2k 13
  • na druhou stranu by měli na čtenáře myslet, protože ti je živí *4*
  • Tohle neberte jako urážku, ale přijde mi to především z toho důvodu, že větší části redakce sport nic moc neříká. Takže takhle kategorie maličko odfláknutá, ale nesere mě to. Je to jejich věc :)
  • Chápu co tim myslis, ale napsat že si sem budete psát co chcete a nebudete se zajímat o to jestli to čtenáře bude zajímat je taky trošku mimo. Souhlasim že by tu Ipad/Icrap "hry" nemuseli byt
  • Inquisitor
    To nejde no, hodina v FM je jako pět minut v reálu :)
  • Docela by mě zajímalo jak tady hlasoval Lukáš. Vím, že mu fotbal moc neříká a Fifu nehraje...
  • Veskoslav
    Já to chápu, ale s prominutím dávat jsem iPad tedy mobilní platfomy a ignorovat hlavní herní platformy, to s prominutím neokecáte. Já se Vám většinou zastávám právě tím, co jste napsal. Ale bohužel v tomto případě jste to podělali.....

P.S: Pochopil bych ještě Android jako nejrozšířenější platfomu a Football od Gameloftu, ale okrajový iOS? S cca 12,5% na trhu? A pak ještě Nintendo DS, které snad májí jedině zaměstnanci Nintenda v Čr.
  • Inquisitor
    Mně přijde, že jsou hráči FM jako ty rybáři. Jak se říká tichý blázni :). Kolikrát když jsem hrál, tak nikdo nechápal jak můžu prožívat hru, kde jenom běhají nějaký tabulky. Kdo nehraje nepochopí no.
  • Mart9
    Football Manager jsem hrál naposledy 2007, a to z jednoduchého důvodu. Abyste si tento skvělý manažer užili, je potřeba spoouuuusta volného času, který ta hra zabere, a ten nemám. Jakmile bych k tomu sednul na hodinku denně, je to na nic.
  • sleepless
    Je to holt náš výběr, smiř se s tím. :) Ne tvůj. Nemusíme být ani objektivní, ani myslet na to, co na to řeknou čtenáři, nebo kolik to dostalo v recenzi a na jakou to je platformu. Kritizuj náš výběr, v pořádku ale mnohem větší radost by mi udělalo, kdyby tady čtenáři házeli své vlastní tipy - třeba tím pro jiné objeví, nebo připomenou hru, která je minula. Díky :)
  • tak tak
  • Inquisitor
    Jo na první pohled vypadá stejně, ale hratelnost je úpně jinde.
  • Mart9
    Neví prosím někdo, kdy (a jestli) vyjde Top Spin 5 a jestli bude na PC??
  • Tady bych volil trošku jinak, podle mě to byla letos FIFA13. Letošní díl posunul hratelnost šíleným krokem dopředu. Pochopí především fanoušci. A takový Ultimate Team? desítky a desítky odehraných hodin.
  • Tak konečně to vyšlo :)" Je to doma" slovy klasika.
  • Veskoslav
    Doba, kdy jsem likvidoval ovladače u NHL 98-NHL 2004 je nenávratně pryč, doba Fifa 2000 při zběsilm klikání F, kdy jsem přeběhl hřiště s jedním hráčem a dal gól taky:) Tohle není můj šálek kávy.

P.S: Proč tu ksakru dáváte hry na iPhone či iPad? Když se v nominacích pak neobjeví ani NBA2K13. Občas by jste se skaru měli v redakci zamyslet.....A o to usměvnější, že o téhle hře jste se nikdy ani nezmínili v jiném článku *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit