-
já tady postrádám tu "severokorejskou" hru :D
-
Ať už tu Most Wanted dostalo jakýkoliv hodnocení, mám nahráno kolem 37 hodin a zatim se náramně bavim. Za tuhle dobu jsem se jeste nenudil, ikdyz samozrejme singleplayer je na par hodin, clovek stravi vic casu nicenim billboardu a jezdeni okolo radaru aby byl rychlejsi nez jeho pratele. Multiplayer to je jina...to je princip z Burnout Paradise dotazenej do konce...ohromna zabava... Vim ale, jak tady hejtujete NFS, takze ocekavam minuska i jen za muj nazor :D
-
-
Dotazenej do konce neni, pac oproti BP chybi polovina modu a super ukolu :)
Sranda to ale porad je... i kdyz polovicni. -
Nikoho nebudu minusovat za jeho nazor nebo preference *3* .Okoli me sice povazuje za mega-hatera NFS série, ale spousta mi tiše dává za pravdu.. U NFS III jsem zíral na úžasnou grafiku a hratelnost, u Porsche jsem proseděl valnou část života, u Undergroundů jsem byl ohromen "tuningem" aut, který jsem do té doby (ještě jako neřidiče), neznal a byl jím naprosto okouzlen. A pak... Už jsem se nikdy víc nebavil, ani nebyl ničím okouzlen. A NFS:MW, tomu nasadil smutnou korunu a doteď oplakávám onu tisícikorunu, kterou jsem mohl raději propít v lihovinách....
-
-
já jsem skončil u Carbonů. Pro Street jsem nerozběhl na tehdejším PC a na novém PC už jsem absolutně neměl chuť další díly zkoušet. Jsem úplně znechucený z toho, jak často NFS vychází. Vždyť od Carbonů jsem pročíhal snad už 7 dílů, to je hnus.
-
-
No NWS RUN, NFS Shift I a II, NWS MW:)
-
-
...Carbon, Pro Street, Undercover, Shift, World, Hot Pursuit, Shift 2, Most Wanted 2012
-
-
+ The Run
-
-
-
... z NFS se stala hra, na kterou není možné se těšit :/
-
-
Já s tebou klidně budu souhlasit hlučně ... i když Underground neměl moc dobrý jízdní model tak to prostě byl vrchol série tím jak se hra ovládalam jak se v ní jezdilopo městě a tím jak šli auta tuningovat což v té době nebylo zase tak rozšířené.
Kdyby přišel nový díl Undergroundů s lepším jízdním a destrukčním modelem tak bych se možná i k NFS vrátil. Ale dneska už závodní hry skoro nehraju ... poslední byla Trackmania a od té doby už nic. -
-
Problém U II byly šileně hloupě nastavené tratě. Ta hra mě stála dvě klávesnice, když jsem jezdil ty žluté závody, co byly na letišti, to bylo utrpení. A osobně vrchol považuji starý Most Wanted, který spojil podle mě to nejlepší z tuningu, prostředí a přidal k tomu policii.
-
-
-